Wpisy 1 238 939 – 1 239 038
21 listopada 2012 09:08 → 21 listopada 2012 11:02, 100 wpisów
Witam wszystkich. Podaje numery na dzisiaj 10.15.17.24.25.41.56.64.76.79 wytypowane przez mój telefon
Mirnam
Takie wysyłasz?
Takie wysyłasz?
Mirnam.Minęły się nasze wpisy.
wszystko już było powiedziane, jak nie tu, to t a m... i różnie można na różne sprawy patrzeć...
Czytaliście może kiedyś ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
taki fragment :
>> Warto też zapamiętać, że zaobserwowane korelacje liczb w minionych losowaniach mają prawo tam występować, ale nie mają żadnego wpływu na następne losowania. Tak więc, wszelkie sugestie grania systemami, w których występuje ten element (oparty np. na częstości losowanych kiedyś liczb bądź ich kombinacji, czy wręcz na upodobaniach gracza) bazują na fałszywych założeniach, nie mogą zatem być proponowane przez
// tadam //
uczciwych ludzi ani rzetelne instytucje. <<
mocno pojechał ? -
taaa, i tu / bo i w innych punktach też, i czasem zgadzam się i czasem dość kontrowersyjne tezy widywałem/ - powstaje pytanie - które słowa są t a m kluczowe ? - "korelacja", "sugestie", "system" ?
Czytaliście może kiedyś ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
taki fragment :
>> Warto też zapamiętać, że zaobserwowane korelacje liczb w minionych losowaniach mają prawo tam występować, ale nie mają żadnego wpływu na następne losowania. Tak więc, wszelkie sugestie grania systemami, w których występuje ten element (oparty np. na częstości losowanych kiedyś liczb bądź ich kombinacji, czy wręcz na upodobaniach gracza) bazują na fałszywych założeniach, nie mogą zatem być proponowane przez
// tadam //
uczciwych ludzi ani rzetelne instytucje. <<
mocno pojechał ? -
taaa, i tu / bo i w innych punktach też, i czasem zgadzam się i czasem dość kontrowersyjne tezy widywałem/ - powstaje pytanie - które słowa są t a m kluczowe ? - "korelacja", "sugestie", "system" ?
ja tam mialem tydzien temu , 10 skreslona nie wyslana i co 7 z 10 padlo
reklamy - napiszcie, jakie macie teraz reklamy, ok ? dzięki
nara tymcza
nara tymcza
wiesz robal , los jest zlosliwy , ja to co mam skreslone na kuponie wysylam od razu , nie zostawiam kuponu skreslonego w domu
Z prawej -telefony,z lewej dealer volvo.
U góry-Czechy-miejsce na twoją historię.
U góry-Czechy-miejsce na twoją historię.
totek to ***olone oszustwo. losuja liczby 31,32,43,43,11 i niby ktos skreslil tak pitke w mini. ja ***ole
Te reklamy się zmieniają.Teraz telefony z lewej,a z prawej
święta bogate w prezenty.,biedronka.
święta bogate w prezenty.,biedronka.
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wygrana-prawie-przeszla-mu-kolo-nosa,wid,15110820,wiadomosc.html
unhappy
w lotto i mini dno i wodorosty
w mm 4/10 trafiłem wczoraj, dobre i to
w lotto i mini dno i wodorosty
w mm 4/10 trafiłem wczoraj, dobre i to
od początku roku puszczałem w lotto te same liczby na każde losowanie, rezultat 2 x 3/6 było porażka
senna, ja mialem 3x 3/6 w ostatnim miesiacu... ale to przypadek... tyle ze ja nie wysylam stalych zestawow
mm jest lepsze dla komfortu psychicznego i dobrego samopoczucia, bo najnizsze wygrane padaja czesciej
unhappy
ja ostatnią wygraną w lotto miałem na początku sierpnia, na chybił trafiłem 4/6, niestety płacili 91,2 zł
ja ostatnią wygraną w lotto miałem na początku sierpnia, na chybił trafiłem 4/6, niestety płacili 91,2 zł
unhappy
dlatego zacząłem grać w mm parę dni temu, puszczając stałą 10 można coś wyciągnąć
dlatego zacząłem grać w mm parę dni temu, puszczając stałą 10 można coś wyciągnąć
dobrze ze ten system z 8 rozpisałem na 9 zakładów a nie pełny
agatka, wszystko mam w profilu, ale nacisk na 2 parki [24,44] i [1,74]
unhappy
tyle że jestem bardzo to tyłu z , te wygrane nie pokrywają strat
tyle że jestem bardzo to tyłu z , te wygrane nie pokrywają strat
kondi... juz kilka ich widzialem i mam wrazenie, ze na kazdym jest ktos inny
agatka dzieki, mala juz w przedszkolu 9dzisiaj teatrzyk o dinozaurach ma. Zaraz po nia jade
na 90% będzie DZISIAJ 69 lub 70 i 59 lub 58. Na 80% 1,67,74, a na 99% będzie 36 lub 74
unhappy
a jak TY myślisz ? o co mi może chodzić ? z tym cytowanym fragmentem ?
a jak TY myślisz ? o co mi może chodzić ? z tym cytowanym fragmentem ?