Wpisy 1 238 935 – 1 239 034
21 listopada 2012 09:05 → 21 listopada 2012 11:01, 100 wpisów
Robal.
Ale to TY przecież obiecywałeś nagrodę.To sam sobie ją
przyznałeś?
Ale to TY przecież obiecywałeś nagrodę.To sam sobie ją
przyznałeś?
robalku bo cosik wpomniałes o nagrodzie wiec myslałam...
ale to taka przenośnia???
Witam wszystkich. Podaje numery na dzisiaj 10.15.17.24.25.41.56.64.76.79 wytypowane przez mój telefon
Mirnam
Takie wysyłasz?
Takie wysyłasz?
Mirnam.Minęły się nasze wpisy.
wszystko już było powiedziane, jak nie tu, to t a m... i różnie można na różne sprawy patrzeć...
Czytaliście może kiedyś ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
taki fragment :
>> Warto też zapamiętać, że zaobserwowane korelacje liczb w minionych losowaniach mają prawo tam występować, ale nie mają żadnego wpływu na następne losowania. Tak więc, wszelkie sugestie grania systemami, w których występuje ten element (oparty np. na częstości losowanych kiedyś liczb bądź ich kombinacji, czy wręcz na upodobaniach gracza) bazują na fałszywych założeniach, nie mogą zatem być proponowane przez
// tadam //
uczciwych ludzi ani rzetelne instytucje. <<
mocno pojechał ? -
taaa, i tu / bo i w innych punktach też, i czasem zgadzam się i czasem dość kontrowersyjne tezy widywałem/ - powstaje pytanie - które słowa są t a m kluczowe ? - "korelacja", "sugestie", "system" ?
Czytaliście może kiedyś ?
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
taki fragment :
>> Warto też zapamiętać, że zaobserwowane korelacje liczb w minionych losowaniach mają prawo tam występować, ale nie mają żadnego wpływu na następne losowania. Tak więc, wszelkie sugestie grania systemami, w których występuje ten element (oparty np. na częstości losowanych kiedyś liczb bądź ich kombinacji, czy wręcz na upodobaniach gracza) bazują na fałszywych założeniach, nie mogą zatem być proponowane przez
// tadam //
uczciwych ludzi ani rzetelne instytucje. <<
mocno pojechał ? -
taaa, i tu / bo i w innych punktach też, i czasem zgadzam się i czasem dość kontrowersyjne tezy widywałem/ - powstaje pytanie - które słowa są t a m kluczowe ? - "korelacja", "sugestie", "system" ?
ja tam mialem tydzien temu , 10 skreslona nie wyslana i co 7 z 10 padlo
reklamy - napiszcie, jakie macie teraz reklamy, ok ? dzięki
nara tymcza
nara tymcza
wiesz robal , los jest zlosliwy , ja to co mam skreslone na kuponie wysylam od razu , nie zostawiam kuponu skreslonego w domu
Z prawej -telefony,z lewej dealer volvo.
U góry-Czechy-miejsce na twoją historię.
U góry-Czechy-miejsce na twoją historię.
totek to ***olone oszustwo. losuja liczby 31,32,43,43,11 i niby ktos skreslil tak pitke w mini. ja ***ole
Te reklamy się zmieniają.Teraz telefony z lewej,a z prawej
święta bogate w prezenty.,biedronka.
święta bogate w prezenty.,biedronka.
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wygrana-prawie-przeszla-mu-kolo-nosa,wid,15110820,wiadomosc.html
unhappy
w lotto i mini dno i wodorosty
w mm 4/10 trafiłem wczoraj, dobre i to
w lotto i mini dno i wodorosty
w mm 4/10 trafiłem wczoraj, dobre i to
od początku roku puszczałem w lotto te same liczby na każde losowanie, rezultat 2 x 3/6 było porażka
senna, ja mialem 3x 3/6 w ostatnim miesiacu... ale to przypadek... tyle ze ja nie wysylam stalych zestawow
mm jest lepsze dla komfortu psychicznego i dobrego samopoczucia, bo najnizsze wygrane padaja czesciej
unhappy
ja ostatnią wygraną w lotto miałem na początku sierpnia, na chybił trafiłem 4/6, niestety płacili 91,2 zł
ja ostatnią wygraną w lotto miałem na początku sierpnia, na chybił trafiłem 4/6, niestety płacili 91,2 zł
unhappy
dlatego zacząłem grać w mm parę dni temu, puszczając stałą 10 można coś wyciągnąć
dlatego zacząłem grać w mm parę dni temu, puszczając stałą 10 można coś wyciągnąć
dobrze ze ten system z 8 rozpisałem na 9 zakładów a nie pełny
agatka, wszystko mam w profilu, ale nacisk na 2 parki [24,44] i [1,74]
unhappy
tyle że jestem bardzo to tyłu z , te wygrane nie pokrywają strat
tyle że jestem bardzo to tyłu z , te wygrane nie pokrywają strat
kondi... juz kilka ich widzialem i mam wrazenie, ze na kazdym jest ktos inny
agatka dzieki, mala juz w przedszkolu 9dzisiaj teatrzyk o dinozaurach ma. Zaraz po nia jade
na 90% będzie DZISIAJ 69 lub 70 i 59 lub 58. Na 80% 1,67,74, a na 99% będzie 36 lub 74