Wpisy 1 238 635 – 1 238 734
20 listopada 2012 23:17 → 20 listopada 2012 23:59, 100 wpisów
zakon... nie chyba tylko na pewno.. tak samo jak z hiper-kumulacjami
Greg to słabo w kaskadzie ja miałem 9/12 8złotcyh
ze 3x w ciagu tygodnia. teraz juz tego nie puszczam.
raz tylko gralem w kaskade ale mam wojka z kujawsko pomorskiego i mowil ze jego znajomy juz 3 razy trafil po 1000
posiedze z Wami czytajac Was..ale
poslucham tez tej spokojnej muzyczki..
http://www.youtube.com/watch?v=7G1u_KeqPsI
akurat mam pauze to moge..
poslucham tez tej spokojnej muzyczki..
http://www.youtube.com/watch?v=7G1u_KeqPsI
akurat mam pauze to moge..
Niezły fart. Zastanawiam się czy np. W Kaskadzie nie jest ważna godzina nadania, jak grałem bardzo rano do 9 rano to były lepsze wyniki hehe
Hipo... zawsze pisał... pechowa godzina nadania kuponu to...
Hipo... zawsze pisał... pechowa godzina nadania kuponu to...
ostatnio przy tej duzej kumulacji mialem 200 zakladow i wpadly 3x3/6
ulexxa
ulexxa ale przy tej muzyce to uśniesz
tanczacy mysle ze duzo ma znaczenie sposob puszczania kuponow wiecej razy trafialem majac w mm 50 zakladow na pojedynczych niz po 12 ciagiem
Zakon wydałeś 800zł na kumulację? Za 600zł(840+) jest system z 10 lotto
Ale te 50 mm to ch-t czy kreslone?
agatkaa
nie usne..odpreze sie gdy na moment zamkne oczy..
i wyobraze sobie to..co podaje muzyka...
ale tylko na chwilke..mozna zapomniec o realnym swiecie
opiekuje sie chora Osoba..dlatego tak jest..
i wyobraze sobie to..co podaje muzyka...
ale tylko na chwilke..mozna zapomniec o realnym swiecie
opiekuje sie chora Osoba..dlatego tak jest..
agatkaa gralas cos dzisiaj?
i w multi jakie byly rezultaty?
tanczacy 7/7 jest najlepszym celem grajac na pojedynczych maksymalnie do 100 zakladow
agatkaa
Z tym ch-t to wydaje mi się tak, że na np. 3 wygrane - 2z3 są jednak kreślone Tak z opinni i doświadczenia krótkiego wprawdzie.
7/7 trafiłem 1 zakładem na 14 i na 22 wpadło fartownie.
no i oczywiscie nikogo nie wpuszczasz w kolejke nawet jak sie spieszy wszystko musi isc po kolei
Taką większa ilość mam zamiar na urodziny w styczniu puscic ale w KENO. po 20x 5/5 10/10 9/9 8/8 7/7
ale sam skreslalem 3 zaklady wszystkie trafione
na chy gram tylko jak mnie cos najdzie i czasami pozwole sobie na takie ilosci
na chy gram tylko jak mnie cos najdzie i czasami pozwole sobie na takie ilosci
ale poczatkowo myslałem wlasnie o 50sztukach na jakies skreslenie np. 8/8
w keno bardzo rzadko gram musialbym siedziec w kolekturze z lapkiem i analizowac na bierzaco a czasu malo jest
z ch-t sporo "śmieciowych" liczb losują jednak samemu mozna bardziej zawęzić
tanczacy moim nastepnym testem bedzie 7/7 x 1000 w mm ale to juz dam skana w profilu
przy takich ilosciach trzeba z cht leciec chyba ze masz przeczucie do liczb
Koszt gry: 2500zł bez plusa wygrana 5400zł
zakon wczoraj w keno fartem 5/5 120 zeta zafiansowalem wszystkie osowania na 22 100 zeta i ipka
tanczacy wiem ale patrzac na statystyki i wygrane to 8/8 zobacz ile wpada i jak rzadko
greg ale na 22 to juz zagrales wszystko na multi a nie na keno - moze trzeba bylo keno powtorzyc ;D
zakon13 wyslesz 7/7 na stawce x1000 ?
tanczacy po wygranej 5/5 wsypalem wkeno 20 i lipka dalem spoko iliczylem na inne gry
No wiem - 8/8 duze ryzyko ale moze jakby zagrac z plusem i pouscic 500 los, a nie 1000? nawet jakby było tylko 7/8 z plusem jedno to wygrana 1800zł - zawse jakiś zwrot jeszcze moze sozłoby troche 6/8 i by się zbilansowało na 0 przy braku głównej 8/8
zakon13 jak tysiac roznych zakladow to ok bo 1 zaklad to wyczyn kamikaze
albinlotto chyba nawet jakbym znal przyszlosc to ts by mi nie dal takiej szansy
greg pusciłes tą 10 czy na sucho ?
jak wpadnie 7/7 to przetestuje taka ilosc na 8/8 chociaz chyba wiecej razy wpada cos o 22 niz o 14
agatkaa jak bede mial cos to jutro na forum napisze ew na czacie
Nie wiem co to lotto.de? Kiedy i ile liczb Ale pewnie z Polski mozna grac online jakoś..
zakon13 ja bedziesz mial trafione to da nie raz bylo ze duzo padalo na jakas ilosc skreslen
agatkaa dzisiaij nie gralem tylko typowalem na 14
Kurde nie mam idei na lotto.pl - to chyba tymbardziej na lotto.de - no chyba, że tam jest bardziej humanitarny Totalizator
zakon jak kiedys pisalem mialem juz 3 x 5/6 w dl i tak mysle czy to koniec???
albinlotto mysle ze jak wpada duzo wygranych to jest ze stawka sam nie raz gram stawkami
greg to nie mozesz narzekać łącznie wyrwałeś TS-owi około 25 tys
greg masz reke do skreslen mysle ze jeszcze cos wpadnie moze cos wiekszego tego zycze
agatka dobranoc
agatka dobranoc
agatkaa
Tan..sprawdz bedziesz wiedzial..pisalam o tym lotto wiele razy..i grywam w nie czasami..gdy sa wieksze "kumbulacje"..jak mowi Hipus..
ulexxa... i udało się już kiedys przynajmniej 3/?
greg ja w duzego nigdy nie mialem 4/6 dlatego nie gram staram sie skupic na multim w tym roku mialem 5/5, 5/6, 6/7, 6/8, 7,9, 7/10 kilka razy 7/10 mialem chyba 7
zakon tyle systemow wywalilem testy itp. po prostu to fart mysle ze nie ma systemu no ok jak wejda te liczby co typimy to ok. gralem w dl systemem na spore stawi i lipka te 5/6 to skreslenia z wolnej reki
ile wyceniono te 4/6 .de?
greg systemu nie ma ale jest intuicja i ulozenia liczb a cos w tym jednak jest
To prawie 2/3 mojego rocznego budżetu na lotto ładnie
mysle pograc gdzies na jakims portalu w euro milions co o tym myslicie
greg na tej stronie byłeś? http://www.playhugelottos.com/
Tan..nie wiem jak jest..ale to roznie placa..jak chcesz to zorientuj sie na lotto.de gdybys mial jakiekolwiek pytania..
to pytaj..odpowiem..ale tylko odnosnie lotto..zadne inne gry nie gram i nie wiem jak sa..
to pytaj..odpowiem..ale tylko odnosnie lotto..zadne inne gry nie gram i nie wiem jak sa..