Wpisy 1 238 535 – 1 238 634
20 listopada 2012 22:53 → 20 listopada 2012 23:17, 100 wpisów
Skreslasz te same liczby na tyle losowan, wiec chyba ciezko wyjsc na plus?
miki...isc spać w łózku ..a co teraz masz śnić
Kurde.. no to jest metoda robbie, zeby grac to samo długoterminowo, ale kto ma taką cierpliwość
Facet trzyma palec w buzi i czysci sobie paznokcie-OOO piasek!-mowi,no kurde piasek......ale skad ja mam piasek w dupie??!!!!
13maxa...no tak moze cyca nie chce powiedzieć
tanczący mozna miec taka cierpliwos ja na dysze jedna gram od czerwca 2011 roku i nie przegapilem zadnego losowania
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
robbie
michellex
miki..noo paaa.. masz nić 10 facetów ..sprawdz ktp ma dłuuga rur cm ranking
zakon... gratulacje za wytrwałość OBY
Dlaczego blondynka znęca się nad jabłkiem? - Bo słyszała, że jest winne.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 160 000 zł
Dlaczego blondynka nie kupuje bulki tartej? - Bo trudno ja posmarowac maslem.
Kumulacja już chyba zacznie rosnąć od następnego losowania - jeśli lotto chce mieć na boże narodzenie 80 milionów. Ewentualnie jeszcze do końca listopada jakaś wygrana około 5-6 mln. A później ogień.....
tanczacy pewnie bede gral jeszcze troche na ta dyszke bo teraz ciezko sie wycofac
13maxa..
do konca bonusa graj !
Dlaczego blondynki nie potrafią zrobić kostek lodu? - Bo ciągle zapominają przepisu.
+ 1 (jedno) losowanie hehe
po
zuza8
o 14 tez ladnie te 8/9
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 3 483 605,40 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Od następnego losowania Lotto do Bożego Narodzenia jest 15 kumulacji - jeśli będzie słaby przyrost to powinno wystarczyć na 80 mln
Blondynka do blondynki: - Jaki piękny łańcuszek! Ile dałaś za niego? - A, z pięć razy...
no i przybyl nam kolejny nowy milioner na liscie
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 131 444,70 zł
Dopisano wygrane kaskada
komp mi sie zacina..nie moge achodzic gdzie chce...cholera..czyzby znow dzialo sie to co wczesniej....i do naprawy...kurna
Jakim cudem te 2x MINI? Czekam niecierpliwie na raport TS'a czy przypadkiem nie był to Ch-T
greg przyjdzie czas na nas
tym bardziej ze na Multipasko 31 i 34 to byly prawie najmniej popularne liczby w typowaniu dzisiejszym!!!!
Zdrowy sen nie tylko przedłuża życie, ale i skraca dzień roboczy.
do jutra
do jutra
greg
zuza8
ulexxa
greg a w lotto grales?
greg w jokera i kaskdae tez?
za straconą kase .Ts