Wpisy 1 238 463 – 1 238 562
20 listopada 2012 22:42 → 20 listopada 2012 22:56, 100 wpisów
ja to raczej spokojnie gram za 5 zł multi ,raz wygrałem 1650zł,700zł i ostatnio 4300
Tańczący z wilkami-> nie ma szans żeby wyciągnąć większą kasę z Ts...Gram codziennie w MM na 2 losowania + kaskada +zdrapka + co drugi dzień lotto( teraz z plusem ) + mini.Od trzech lat największa wygrana to 10 zł...W sumie przegrałem ok.3000 zł...W to nie da sie wygrać.
ale tu jak czytam że trafiacie 9/10 z plusem to jestem pełen podziwu i zazdroszczę
4300 to mam za 6/6 z plusem 17 grudnia 2011 1650 to 5/5 stawka razy 5 ale wtedy za 5 płacili 330zł
Ja trafiłem w 69 raz ale było płatne a kisiel sie lał strumieniami
oooo lalalalaaaaaaaaaaaaa aha ha ha jeeee ołłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeee
robbie na chybil trafil grasz?
zuza mozesz nie wierzyć ale mam wydruk z oddziału w katowicach na te 4000 zł
no to teraz..bedzie..Robbie..
http://www.youtube.com/watch?v=2GlJSU6KecY
http://www.youtube.com/watch?v=2GlJSU6KecY
Gratuluje Robbie. Ale jesli faktycznie tak dobrze Ci idzie w typowaniu to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko wstawaic swoje typy na forum, i wtedy potwierdzisz swoje sukcesy Bo jak narazie to wiekszosc forumowiczow dosc sceptycznie podchodzi do tego kto ile wygral. Trzeba to udowodnic
robbie i tu jest właśnie klucz do jakiegokolwiek zwyciestwa nad TS-em, w większości BRAWO
chodzi mi o wlasne skreslanie
robbie skreślałeś na "ślepo" czy patrzyleś na poprzednie losowania?
zuza jutro robię fotki moich wydruków tylko gdzie je tu wstawić ??
robbie..no rób drukuj i pokaz wszyscy czyli ty szkoda drukarka..
Robciu..my tez nie dzieci..ale brawa dla Ciebie o ile tak miales..
To Robie chociaz zdradz czym sie kierujesz przy typowaniu?? Masz jakas obrana metode??
robbie w profilu masz opcję dodaj zdjęcie.
Skreślałeś na "ślepo" czy analizowales poprzednie losowania?
Skreślałeś na "ślepo" czy analizowales poprzednie losowania?
skreślam te same liczby na kilkadziesiat losowań ale złe jest to ze potem kiedy chcę z nich zrezygnowac to je pamiętam
Skreslasz te same liczby na tyle losowan, wiec chyba ciezko wyjsc na plus?
miki...isc spać w łózku ..a co teraz masz śnić
Kurde.. no to jest metoda robbie, zeby grac to samo długoterminowo, ale kto ma taką cierpliwość
Facet trzyma palec w buzi i czysci sobie paznokcie-OOO piasek!-mowi,no kurde piasek......ale skad ja mam piasek w dupie??!!!!
13maxa...no tak moze cyca nie chce powiedzieć