Wpisy 1 238 363 – 1 238 462
20 listopada 2012 22:25 → 20 listopada 2012 22:42, 100 wpisów
w profilu [kondi44] 6/10 bo sstawiałem na 10,20,30,40,50,60,70,80
No ja dzisiaj w typowaniach dno i wodorosty tylko pewniaczka trafiłam
Ola ..no własnie że nie odpowiada ..ale jak się zdenerwuje to odpowie muszę ją zdenerwowac
kondi
nie spisuję, a zapamiętuje; a jak już spisuję to na pukon i do wysyłki i jeszcze raz dzięki i mykam
nie spisuję, a zapamiętuje; a jak już spisuję to na pukon i do wysyłki i jeszcze raz dzięki i mykam
I znowu 2/346
Ale w mini 3/5
Ale w mini 3/5
Myślę, że dzisiaj w MINI będzie kumulacja, takie liczby padły?
witam wszystkichlos sie odwrocil 6/9, 6/7, 4/10 trzy wyslane trzy trafione
Zakon nieźle 6/7 to 200paczki
chycialem wyslac na szesc ale cos mnie tknelo i 14 jeszcze dopisalem do siedmiu
Michellex
Ulexa
Max
Ulexa
Max
Kosmaty
sentecja na dobranoc
Ludzie nie mogąc dosięgnąć rzeczy koniecznych trudza się o zbędnedobranocka
Ludzie nie mogąc dosięgnąć rzeczy koniecznych trudza się o zbędnedobranocka
Od jutra już nie gram w lotto.nie typuję.Po prostu nie da się realnie wygrać większej kasy w to złodziejstwo.Pozdrawiam wszystkich.pa.
Zakoni..tam mialy byc jeszcze dolaczone brawa....czasami mi nie wszystko wchodzi jak bym chciala na strone..ehh
Witam jestem tu nowy i mam pytanie czy obstawiacie w realu również te dwunastki obstawiane w typowaniach?
robbie...
ja się az tak nie znam ale w realu granie systemem 12 troche kosztuje
ja się az tak nie znam ale w realu granie systemem 12 troche kosztuje
robbie: proponuję ewentualnie systemy na 12 liczb:
http://www.multipasko.pl/systemy-lotto/6z12/
Bo szaleństwem jest zagranie pełnym systemem na 12 liczb
http://www.multipasko.pl/systemy-lotto/6z12/
Bo szaleństwem jest zagranie pełnym systemem na 12 liczb
Mariucha wiadomo, że Lotto (i+) się nie opłaca, nawet za 4/6 dają na waciki. Ale po 1 zakładzie można grać. A nastawiać się na jakieś wygrane w multi/keno/ew. Mini
ulexxa
Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? Syn na to: - Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj ***o, jestem żonaty!".
michellex
zakon, dzieki obstawiam twoje typy
Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? Syn na to: - Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj ***o, jestem żonaty!".
michellex
zakon, dzieki obstawiam twoje typy
tez jestem zdolowana..ale coz to da..gram nie tylko w polskie lotto,multi..ehh jeszcze w "dojczach" sie..wyfinansowywuje..
kurna noo..i co ja mam powiedziec?..heee
kurna noo..i co ja mam powiedziec?..heee
myślałem że niektórzy z was tworzą jakieś spółki i gracie na dwunastki ale wiem że to dosyć droga zabawa
Lila.reszta
robbie do spółek to jest kilka stron w necie.
robbie: przede wszystkim nie taka prosta z punktu widzenia zarządzającego taką grą, zbieraniem pieniędzy, itd.