Wpisy 123 812 – 123 911
3 lipca 2010 12:30 → 3 lipca 2010 13:48, 100 wpisów
hehe i wtedy totalizator jeszcze bedzie miał wiesze wpływy w sumie to i tak mam duże
duże? codziennie ładne miliony im wpadają na konto
słyszałem o kolesiu, który 2 czy 3 razy wygrał w lotto 6/6. więcej pije, ma więcej kredytów, i więcej gra
słyszałem o kolesiu, który 2 czy 3 razy wygrał w lotto 6/6. więcej pije, ma więcej kredytów, i więcej graPoncio z tego co wiem, czy Pasko.
anusz Paśkiewicz
admin@multipasko.pl
tel. 600 878 878
(w godz. 17-22)
GG: 5 555 955
admin@multipasko.pl
tel. 600 878 878
(w godz. 17-22)
GG: 5 555 955
no to ładnie trafił jak ja bym wygrał odrazu był sobie pojechał na karaiby zabrał rodzine przyjaciół i impreza aż donieprzytomosci a za reszte był sobie chate wybudował kupił ze 2 samochody oddał był troszki na akcje charetawtyne a reszte wpłacił na konta na lokaty
kathy..ello sąsiadka.nie pamiętam czy podpisałem.wiem tylko,że już kupona wyłałem na 14:00

bedzie jeszcze cieplej jak trafie 10 ,ale teraz lotek zamkniety (dzis ) cały dzien
witam>>......
A wy dwoje co tak romansujecie ....
pozdrawiam
A wy dwoje co tak romansujecie ....

pozdrawiam
ricardos ...jak wyraziłeś zgodę na nowy regulamin NK to wspomniana NK będzie miała prawo korzystać z wszystkiego co umieściłeś w swoim profilu
Ryśku...będą mogli używać Twoich zdjęć do wszystkiego co im się przyśni...np. zobaczysz się w fakcie z pamelą anderson

ciekawa jestem jaka jest mozliwosc wytypowania liczb i ich trafienia i czy zdazaja sie trafienia 10/10
zdazają sie http
/serwis.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm i po prawej najwyzsze wygrane
/serwis.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm i po prawej najwyzsze wygraneja nigdy nie korzystałam z NK i nie mam zamiaru korzystać ale niektórzy mogą mieć problem 

czy ktoś korzysta z poczty na WP? czy tylko ja mam problem czy to jakaś ogólna awaria? 

kathy..u mnie działa wp.pewnie teraz Ty masz problem.Namierzyli Cię

zastanawiam sie ile trzeba byłoby zainwestowac by wygrac
2000tyś (w jedno losowanie)
2000tyś (w jedno losowanie)
sporo a moze 800 zakladow
jest wieksza szansa ,ze sie uda cos trafic wiekszego.
nie interesuje mnie 100 czy 200 zl
chce 100000
jest wieksza szansa ,ze sie uda cos trafic wiekszego.
nie interesuje mnie 100 czy 200 zl
chce 100000
ile trzba miec kasy ,aby obstawic wiekszosc cyfr w roznych kombinacjach
Jak już chcesz wygrać więcej i pewniej ,zainwestuj w parki progresją ,ale musisz wyliczyć sobie szczegółowy plan progresji dla Twojego portfela i analizować liczby po każdym losowaniu