Wpisy 123 768 – 123 867
3 lipca 2010 12:15 → 3 lipca 2010 12:58, 100 wpisów
Witam wszystkich.. siema hose.
"Posmakuj jak to "łyżeczką " smakuje.Też można się najeść,chociaż dłużej to trwa."

Pikolo >>> no bardziej dosadnie bym tego nie ujęła
Uciekam na spacer jaki z dzieciakami,przez te upały nie chcą mi jeść?
Mam nadzieję,że to nie wina mojej kuchni.

Pikolo >>> no bardziej dosadnie bym tego nie ujęła

Uciekam na spacer jaki z dzieciakami,przez te upały nie chcą mi jeść?
Mam nadzieję,że to nie wina mojej kuchni.
co tam hose, 140 zl wygrałeś? ja gram 8/24/20 dalej

no 140 zł wygrałem ale ten system jakoś mi nie wchodzi wczoraj to nic nie trafiłem jak grałem tym systemem, możne tak jakoś się potoczyło ale popróbuje jeszcze
3 razy grałem , wpadło, 7,7 i czoraj 8. za każdym razem 28 zł wygrana. więc w plecy. ale dziś mam złote liczby

oki tylko potem zeby niebylo ze namawialem jak nic nie wygrasz, ja tylko podałem jakie ja wyslalem
1,2,3,7,9,11,13,18,19,24,25,27,28,36,42,47,54,57,64,68,73,76,79,56 takie liczby tylko proszę się nie sugerować, bo ja gram na 70% liczby, tyle trafionych mi potrzeba

jakie jest prawdopodobienstwo,ze jesli wytypuje 10 liczb i tylko je bede puszczala to kiedys wygram?
co myślisz?
w ogóle to siedzę na laptopie kumpla, na nudnych zajęciach z ekologii..
hose186>Sciągnij sobie program,jeśli masz możliwość.
Mnóstwo możliwości.
Ale,przede wszystkim pozwoli Ci realnie spojrzeć na Twoje szanse "bojach z Multi".
Mnóstwo możliwości.
Ale,przede wszystkim pozwoli Ci realnie spojrzeć na Twoje szanse "bojach z Multi".
i obyś sie nie mylił!
wczoraj mi sie udało z liczbami z 70 - 80
wczoraj mi sie udało z liczbami z 70 - 80mam wielką nadzieje ze przyjdzie taki dzień gdzie wszyscy trafią i będą szczęśliwi
i co, utrapienia się skończą?
nie prawda. wszyscy zaczną grać 3 x więcej
nie prawda. wszyscy zaczną grać 3 x więcejtola to cięzko powiedziec moze sie zadzycz ze wypadna liczby od 1-10 itp.
hehe i wtedy totalizator jeszcze bedzie miał wiesze wpływy w sumie to i tak mam duże
duże? codziennie ładne miliony im wpadają na konto
słyszałem o kolesiu, który 2 czy 3 razy wygrał w lotto 6/6. więcej pije, ma więcej kredytów, i więcej gra
słyszałem o kolesiu, który 2 czy 3 razy wygrał w lotto 6/6. więcej pije, ma więcej kredytów, i więcej graPoncio z tego co wiem, czy Pasko.
anusz Paśkiewicz
admin@multipasko.pl
tel. 600 878 878
(w godz. 17-22)
GG: 5 555 955
admin@multipasko.pl
tel. 600 878 878
(w godz. 17-22)
GG: 5 555 955
no to ładnie trafił jak ja bym wygrał odrazu był sobie pojechał na karaiby zabrał rodzine przyjaciół i impreza aż donieprzytomosci a za reszte był sobie chate wybudował kupił ze 2 samochody oddał był troszki na akcje charetawtyne a reszte wpłacił na konta na lokaty
kathy..ello sąsiadka.nie pamiętam czy podpisałem.wiem tylko,że już kupona wyłałem na 14:00

bedzie jeszcze cieplej jak trafie 10 ,ale teraz lotek zamkniety (dzis ) cały dzien
witam>>......
A wy dwoje co tak romansujecie ....
pozdrawiam
A wy dwoje co tak romansujecie ....

pozdrawiam
ricardos ...jak wyraziłeś zgodę na nowy regulamin NK to wspomniana NK będzie miała prawo korzystać z wszystkiego co umieściłeś w swoim profilu

/www.lottocad.pl/viewpage.php?page_id=1