Wpisy 1 237 924 – 1 238 023
20 listopada 2012 21:23 → 20 listopada 2012 21:47, 100 wpisów
Lila byłem w ubogiej kolekturze gołe szybki i całkowity brak zdrapek:
Mnie drogie koleżanki łacina wchodzi po niemal każdym losowaniu..Nawet nie wiecie jak łatwo..
lila
nie ma czego gratulować to tylko 2zł, więc i tak 50 gr do tyłu jestem ale mała rzecz a cieszy
nie ma czego gratulować to tylko 2zł, więc i tak 50 gr do tyłu jestem ale mała rzecz a cieszy
a Pasy przynajmniej były zapięte?
ulexxa...wiesz jak ja jeżdżę,nie ma to tamto tym bardziej jak jeszcze z lekka zła jestem
lo jerki..Lilus..powoli pliss powoli..
wiem jak to jest..gazik i gucio..a mandacikow juz mialam.ze ho ho..
wiem jak to jest..gazik i gucio..a mandacikow juz mialam.ze ho ho..
senna..wiesz jak teściowie za długo siedzą to ***icy czasami można dostać
tak,tak 4/10 to WIELKI wyczyn biorąc pod uwagę fakt prawdopodobieństwo - GRATULUJĘ !
senna...z szwagierką to lepiej żebym nie miała kontaktu bo psem ją mogę ewentualnie pustaka poszczuć
ja zawsze mam pecha na autobahnie..jak stoja te ich..
popieprzone slupy z radarem..jest 60 lub 70..aa przelecisz wiecej..a pozniej foto z..bezalungiem..
popieprzone slupy z radarem..jest 60 lub 70..aa przelecisz wiecej..a pozniej foto z..bezalungiem..
ulexxa....ja sie kiedys tak za Stuttgartem rozbujałam na autobanie w nocy,cisza,pusto,ciemno,muzyczka gra a zapomniałam że zakręt a tam staui mężowi prawie kolana nie zdewastowałam przy hamowaniu tak go mocno za nie ścisnęlam
lila
ja mam kilku takich delikwentów w rodzinie, bo żona ma dużo rodzeństwa, ech szkoda gadać, nie pracują i przyjeżdzają i nie wiedzą kiedy wyjechać mają
ja mam kilku takich delikwentów w rodzinie, bo żona ma dużo rodzeństwa, ech szkoda gadać, nie pracują i przyjeżdzają i nie wiedzą kiedy wyjechać mają
senna...ja bym ich n Twoim miejscu tak szybko pogoniła że nie zdazyliby w trzewiki wskoczyć
Lilus..wiem korki najgorsze..a jeszcze jak noca lecisz....ale i tak uwiez mi skarbie ze najgorsze jakie moga byc na cale de. to Hamburg..noz kurna tam sie przedostac to jest supcio..non stop roboty jak nie w te to zurick..szok normalnie..
Lila a widziałaś odcinek z kiepskim jak przyjechała do niego rodzina boczka,same grubasy a wszystko jedli wiadrami:
lila
u mnie to jeszcze znośnie, ale u teściow to dopiero jest koszmar
u mnie to jeszcze znośnie, ale u teściow to dopiero jest koszmar
senna...do mnie teście wpadają a ja do nich rzadko bo jakoś nie lubię a szwagierka ma zakaz wstępu do mnie do domu .Teściowa bardzo nad tym ubolewa ale w sumie nie ma nic do gadania.Szwagierka raz dała ciała i u mnie prze***ne