Wpisy 1 235 952 – 1 236 051
19 listopada 2012 14:49 → 19 listopada 2012 16:28, 100 wpisów
islandorka30,5 jak wieczorne losownie to tylko lotto i lotto +
wiesiek77 wiesz ktos musi te kulki ladnie poukladac w maszynie losujacej zeby byly tak pieknie poukladane od najmnieszej o najwiekszej
wiesiekto jest tylko kwestia wstrzelenia sie w jakas 10 zobacz wczoraj 32 33 34 36 37 38
wiesiek77 a co powiesz ja bedzie np od 20do 29 az 9/10? bo taki uklad w ktorej dzisitce padnie tylko nie wiadomo kiedy
7/9 tez ladnie a nie zwrocile uwagi na nie
Pasko wczoraj o 14 lub 22 rownież było bardzo duzo 7/9 ktos się uwział na 9 z dobrym skutkiem
wiesiek77 wiem ze bylo( chyba nawet wedrowca netowy trafil) ale nie 9/10 jescze
kurde cos mi sie dni pomyliły, ale ostatnio było bardzo duzo 7/9 musze poszukac ktory to byl dzien
medea a co ty sadzisz o ciagach liczbowych czy ma to jakies odbicie w astrologii
Mogę zagwarantować Wam, że wieczorem nie padnie żaden przedział 10-siątkowy, jak to zrobię? Po-prostu skreślę te przedziały na kuponach i nadam je w kolekturze. Wtedy prawdopodobieństwo padnięcia będzie niemal zerowe
Ku... wk... mnie te śledziki, nie można normalnie porozmawiać - bo zaraz pół polski wyśle to co Ty i d..pa blada
multuś80
Pracuję nad tym, bo wczoraj DariuszW zwrócił uwagę, że nie było końcówek 6 w dniu 8 listopada no i po sprawdzeniu wyszło mi, że Wenus patronująca 6 była w super niekorzystnym układzie. Dzisiaj wychodził bardzo ciekawy i silny aspekt dla Słońca reprezentującego 1, ale ja postawiłam na końcówki 1 a nie na to, że to będzie dziesiątka 10-19. Cały czas kombinuję czy w tym szaleństwie jest metoda, ale dzisiaj na wieczór mogę powiedzieć tyle, że w świetle moich analiz będzie jakiś chaos bo właściwie większość planet ma nienajlepsze aspekty. Jak będzie taki układ jak dzisiaj o 14-stej to sprawdzę czy może to mieć przełożenie na ciągi
Pracuję nad tym, bo wczoraj DariuszW zwrócił uwagę, że nie było końcówek 6 w dniu 8 listopada no i po sprawdzeniu wyszło mi, że Wenus patronująca 6 była w super niekorzystnym układzie. Dzisiaj wychodził bardzo ciekawy i silny aspekt dla Słońca reprezentującego 1, ale ja postawiłam na końcówki 1 a nie na to, że to będzie dziesiątka 10-19. Cały czas kombinuję czy w tym szaleństwie jest metoda, ale dzisiaj na wieczór mogę powiedzieć tyle, że w świetle moich analiz będzie jakiś chaos bo właściwie większość planet ma nienajlepsze aspekty. Jak będzie taki układ jak dzisiaj o 14-stej to sprawdzę czy może to mieć przełożenie na ciągi
medea76 wysyp nadjedzie ktoregos dnia ale nie wiadomo z ktorej strony
najlepiej dla TS'a
tylko wiesz medea zawsze mam dylemat jak traktowac te przedzialy czy np 20-29 czy blankietowo 21-30
mapa ostatnich 500 losowan multi (250dni) http://www.multipasko.pl/mapa462837 nie bylo zaadnych przedzialow powyzej 6-7 a jak byly to zaczynaly sie nierowno - zachaczajac o 2 przedzialy jednoczesnie. Czyli ludzie nie puszczajcie tych przedziałów - zaoszczedzicie 20zł na 22
ja zawsze przy typowaniu biorę dzień miesiąc Urodzenia wiek ilość palców liczbę oczkową rozmiar buta punktowane swoje miasto
witam wszystkich
od dzis gram na żywo ,bo po losowaniu o 14 zawał,
dwa tygodnie siedziałam nad statystykami śledzac 10 ostatnich losowani i efekt był ale na sucho ,ciekawe jak wysle czy się uda/trzymajcie kciuki
od dzis gram na żywo ,bo po losowaniu o 14 zawał,
dwa tygodnie siedziałam nad statystykami śledzac 10 ostatnich losowani i efekt był ale na sucho ,ciekawe jak wysle czy się uda/trzymajcie kciuki
trzymamy a co było(by) o 14?
to znaczy ze gdyby teoretycznie Tina puscila te 5 to wygralaby 4,200zł
witam.
Ale nie od dziś wiadomo, że na sucho każdy potrafi ograć TS, a w realu niestety TS Nas przechytrza, chociaż zasłania się "prawdopodobieństwem"
tincia no to podrzuc cos na 22...
Lepiej nie podrzucaj... !!
Dopóki chat nie będzie przejrzysty. Z opcją sprawdzenia kto na nim przebywa, czy zaufane znane osoby czy przypadkowe osoby tzw. ŚLEDZIKI !
ewentualnie "typy" na PRIV mail/gg użytkowników.
tzwilkami a kiedy bedzie niby przejrzysty, w koncu kazdy moze sie tu zarejestrowac i pisac co chce... nic na to nie poradzimy...
tina jak chcesz mozesz podawac np.na profilu ...twój wybór...z 20 zestawów i tak nie skorzystam chyba ze na sucho...
Wtedy kiedy będzie taka opcja jak na forach, że widać zalogowanych użytkowników w danym momencie na dole pod forum.
ja sie nie wtrącam, sa mądrzejsi ode mnie, ja czasem zaglądam pogadam i znikam...a są faktycznie mąciciele...
Tina, nic nic.
tina podaj jak chcesz i nic sie nie martw...
Islandorka... mąciciele niech będą - właśnie w tym sęk, żeby Ci co są obecni na czacie w danej chwili czy sie wypowiadaja czy nie byli widoczni.
chyba między innymi o to pod jakim nickiem poprzedni tutaj byłas . Bo całkiem nowa to na pewno nie jesteś.
ja juz skresliłam porównam co mam...a czego nie...moze trafie na jakis trop...skreslania...
monet to do mnie czy do tiny???
bo jesli o mnie chodzi to nick mam jeden od początku...
Ludzie podaja swoje typy tutaj czy na forum - oglada to od 100-500 gości (śledzików) i później się dziwią, że im wszystkie liczby nie "siadły". Ja wiem, że w skali kraju te kilkaset osób może nie robi takiej różnicy - ale po TS-ie wszystkiego można się spodziewać
nie logowalam sie nigdy wczesniej bo kiedys nie było chata a multi pasko odwiedzam codziennie od co najmniej od 3 lat
troche pracowałam na ten diamencik...
monet miło mi...
tina no to czekamy i zacieramy rączki anuz...
typowa kobieta chciałaby a boi sie...dawaj...ja tez kobita...nic sie nie bój...
tanczacyzwilkamihangouts@gmail.com
jeśli masz możliwość i chcesz - to możesz wkleić te 20 zestawow 5/5 na powyższego maila.
jeśli masz możliwość i chcesz - to możesz wkleić te 20 zestawow 5/5 na powyższego maila.
a jak chcesz to podaj na mój profil...poobserwuje...
mail dla Tina
Pewnie, że tak nikt nikomu nie broni...
tina
podaj zestawy ale nie całe np.z trzech liczb, pozostałe 2 liczby każdy sobie dobierze
podaj zestawy ale nie całe np.z trzech liczb, pozostałe 2 liczby każdy sobie dobierze
tina jak możesz to mi też prześlij na : mw29121986@gmail.com