Wpisy 1 235 734 – 1 235 833
19 listopada 2012 13:12 → 19 listopada 2012 13:57, 100 wpisów
A żeby było ciekawie to w tym horoskopie "urodzeniowym" multi słońce z daty losowania jest w bardzo dobrym i mocnym aspekcie do słońca w obecnym położeniu. Słońce reprezentuje 1 czyli może wysyp liczb z nią związanych a jednocześnie nie tworzących szóstki ?
czyli :
1,21,41,61,71,28,38,55,64,73
czyli :
1,21,41,61,71,28,38,55,64,73
Powiem szczerze, że całkiem na serio rozważałam coś takiego 1,2,3,6,8,9,10,13, ale odwagi nie starczyło by puścic w realu
Lila
Ja też miałam zastrzeżenia do mojej nagłej opcji geniusz typowania bo przy ostatnim jej uruchomieniu 50 złotych poszło w czorty w dwa dni
Ja też miałam zastrzeżenia do mojej nagłej opcji geniusz typowania bo przy ostatnim jej uruchomieniu 50 złotych poszło w czorty w dwa dni
wczoraj i dzisiaj tylko bawie sie w typowaniach na profilu,moz coś na wieczór puszcze
wiesiek77
ricardos
Ja też się puściłam, bo kolejne dni dla naszych znaków za niezły kawał czasu czyli gdzieś na początku grudnia
ricardos
Ja też się puściłam, bo kolejne dni dla naszych znaków za niezły kawał czasu czyli gdzieś na początku grudnia
medea , musimy chyba pozerowac na innych znakach zodiaku bo cos te blizniaki ostatnio kuleja
multuś
Oj kuleją, ale inne znaki kutwy jedne nie dają mi wygrać no może poza Barankami, Lwami i Strzelcami
Oj kuleją, ale inne znaki kutwy jedne nie dają mi wygrać no może poza Barankami, Lwami i Strzelcami
senna
lila ma rację przy mniejszej ilości skreśleń łatwiej trafić, ale mnie też ciągle bonus kusi
lila ma rację przy mniejszej ilości skreśleń łatwiej trafić, ale mnie też ciągle bonus kusi
dotammoje konto zapelnione przelewem z zakladu pracy w kwocie 1200