Wpisy 1 235 476 – 1 235 575
18 listopada 2012 22:35 → 19 listopada 2012 07:05, 100 wpisów
fakt wspominałam tu o moich urodzinach spóźnione życzenia również dla ciebie
a maxia już nie ma
dobra, uciekam
do kiedyś
do kiedyś
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 130 000 zł
Tak w ogóle to trochę przegapiliśmy 12-te urodziny strony, które miały miejsce jakieś 3 dni temu
Witojci HEJ !!!
Prawidłowo wszyćko leci zgodnie z planami OJCA!!!!
Prawidłowo wszyćko leci zgodnie z planami OJCA!!!!
12-te urodziny strony
Pasko>>> bonus padnie lada dzien
3x9/10
Wg Mnie BONUS padnie dopiero w Grudniu. W końcu do rekordu jeszcze zostało 0,5 mln czyli jakieś ~50 los. (25dni)
moze i w grudniu moze i jutro tego nie wie nikt
TS wie, i to jest najgorsze w tym wszystkim.
Bolek31 dzisiaj zagrało na 22:15 około 150 000 osób, tylko na 10 skreśleń. Nie wiem czy to mało.
Kiedyś 10/10 padało po kilka razy, a teraz.......
niektorzy wola grac na mniej skreslen sam gram czesto na 9 i 8
Tutaj Pasko podaje szacowana ilosc losow na poszcegolen skreslenia na dole http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/
http://plokryf.salon24.pl/460817,rekordowe-lotto
Pal licho tą 10, ale kurde jak na 25-30 tys zagranych zakładów na 5 liczb, 5/5 trafia tylko np. 25 osób - to strasznie słabo.
Przypadkowo znalazłem teraz w Archiwum wygranych http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/16-11-2009/ Komuś ładnie CZWÓRKI weszły ponad 500 wygranych 4/4
od czasu do czasu cos tam wiecej padnie kiedys to bedzie 10/10
Pasko by To Nam szybko znalazł kiedy to padło te 4/4. Swoją drogą ja TS nie maczał w tym Palców - to niezłą pewność do cyfr ktoś posiadał!
Ja na 4/4 poluje od 2 miesiecy. Ale głównie na ch-t i tylko 12-14x w miesiacu.
Ja na 4/4 poluje od 2 miesiecy. Ale głównie na ch-t i tylko 12-14x w miesiacu.
Ja gram 4/4 i 5/5 teraz zeby trafić któreś i "odfajkować" na liście trafionych "maxów" i polować na kolejne skreślenia. Na razie tylko 1/1 2/2 3/3 7/7 - teraz potrzebuje 4, pozniej 5 i 6. 8 i 9 moze byc trudniej. A o 10 nie myslę, ewentualmie 9/10.
Trafiles mioze 7/8?
* może
tydzień temu miałem 7/8 w keno sam kreśliłem
ale w multi nie miałem
ale w multi nie miałem
No to brawo, ja wlasnie ma zamiar grac w keno na 8 lub 5 liczb. Wczoraj przgrałem 200zł w KENO. Grałem po raz 1. Beznadziejna gra. ALe od czasu do do czasu po 1 zakładzie może się coś z tego będzie
polecam granie na 5 liczb
za 3/5 płacą więcej niż w multi przy 3/5
ponieważ jest to 5zł ewenement
za 3/5 płacą więcej niż w multi przy 3/5
ponieważ jest to 5zł ewenement
Widzę skan u Ciebie w profilu, gratulacje, ojciec miesiąc temu też trafił 8/10 z + - to chyba z 1,500zł było.
Wiem wczoraj miałem 4x 3/5 w keno, zauważyłem za stosunkowo łatwo to trafic. Dlatego jesli czasem puszcze keno to na 5 lub 8 własnie.
Ja z + nie gram w zasadzie wcale. Szkoda mi na to kasy. Wolałbym już np. wydać te 2,50 na powiększenie stawki niż na trafienie plusa
a duzo / długo grasz w keno, ? ja patrzac po losowaniach tej gry wydawało mi sie ze widze w niej "potencjał" - ale TS szybko sprowadził mnie na ziemie zagrałem 27 zakładów na 5 losowan od 2 do 10 skreślen. 3 sposoby: skreslanie, chybił, i generator.
w keno gram jakieś 2 lata, ale łatwo nie jest wbrew pozorom
mam zasade że jak po paru losowaniach nic nie wchodzi to odpuszczam
mam zasade że jak po paru losowaniach nic nie wchodzi to odpuszczam
Generalnie jestem zawiedziony tym, że na żadnym kuponie nie było wygranej w wysokości około 50zł czyli np. chyba 6/7, 7/9 czy 7/10. Tym bardziej grajac na 5 losowan i typujac na kilka sposobow.
5/6 czy 6/8 jeszcze maja w tabelce po okolo 50zł.
Liczyłem na zwrot około 150zł z zagranych 270zł, a zwrociło się tylko 70zł - reszta przepadła.
Liczyłem na zwrot około 150zł z zagranych 270zł, a zwrociło się tylko 70zł - reszta przepadła.
Równiez po wczorajszym stwierdziłem ze 10 w keno nie warto grac - tym bardziej ze placa dopiero od 5 i tylko 2 zł.
kilka razy grałem na kilka losowań i marne miałem wyniki,
gram na bieżąco
gram na bieżąco
kiedyś też sie moze przejde do kolektury z komputerem, wezme 50zł do kieszeni i zobacze na ile to wystarczy
ile ostatnich losowan jest na monitorku? wczoraj wszystko sprawdzałem juz w domu.
ile ostatnich losowan jest na monitorku? wczoraj wszystko sprawdzałem juz w domu.
fajnie się gada ale jutro rano trzeba wstać
tymczasem pozdrawiam
tymczasem pozdrawiam
Dobranoc.
ps
w keno trzeba szybko grać z losowania na losowanie
komputer nie pomoże
w keno trzeba szybko grać z losowania na losowanie
komputer nie pomoże
bardziej chodzi mi o sprawdzanie ostatnich losowan keno na stronie lotto - nie wiem ile pokazanych jest w kolekturze na ekranie.