Wpisy 1 235 197 – 1 235 296
18 listopada 2012 21:15 → 18 listopada 2012 21:55, 100 wpisów
witaj medea76czasami podgladam was ale nie mam czasu w tygodniu na pisanie
bolek31
Ja już nawet nie próbuję plusa upolowac bo zawsze gdy zakreślę to nie trafiam a jak nie zakreślę to akurat na kuponie jest
Ja już nawet nie próbuję plusa upolowac bo zawsze gdy zakreślę to nie trafiam a jak nie zakreślę to akurat na kuponie jest
czasami czytam wasze wpisy ale z braku czsau nie dolaczalam do dyskusji
basia..miałam się połozyć tylko na chwilkę i zsnęłamteraz nocka z głowy
takie beda 8,12,13,23,35,36,47,51,70
maniak przed losowaniem wszyscy jesteśmy przekonani, że znamy 10/10
MAX...będę z niedźwiadkami na lodówce siedzieć wiem że ,lubisz jak buszujęnie obudziłeś mnie i będzie buszująca po chacie
medea76 zapisz sobie te cyferki
Lila
dokładnie bo większość z nas tak głośno, ze aż sąsiedzi zaczynają się zastanawiać czy nie wezwać Policji
dokładnie bo większość z nas tak głośno, ze aż sąsiedzi zaczynają się zastanawiać czy nie wezwać Policji
Lila
ale jak nas do grodzkiego podadzą o zakłócanie spokoju sąsiadów to wpływy z naszych grzywien zapobiegną dalszemu postępu kryzysu
ale jak nas do grodzkiego podadzą o zakłócanie spokoju sąsiadów to wpływy z naszych grzywien zapobiegną dalszemu postępu kryzysu
MAX to czas chyba na jakieś zakupy zapitalać jutro jedziemy po tonę lodów ,zimnych lodów
Lila
No ja też wolałabym by już nadeszła chwila prawdy o ile tym razem się pomyliłam w typowaniu
No ja też wolałabym by już nadeszła chwila prawdy o ile tym razem się pomyliłam w typowaniu