Wpisy 1 235 105 – 1 235 204
18 listopada 2012 18:59 → 18 listopada 2012 21:18, 100 wpisów
Tadzia.
Ty miałaś Katowice?Albo się mylę?
Ty miałaś Katowice?Albo się mylę?
jeszcze od siostry piosenka..
http://www.youtube.com/watch?v=lG8X6DIP_ss
Ona lubi Jego utwory..
narazka..pa pa
http://www.youtube.com/watch?v=lG8X6DIP_ss
Ona lubi Jego utwory..
narazka..pa pa
Tadzia.Chyba że tak.Na dwa fronty.
Aniu..sprostuje tak..ze jest to Osoba chora..ktora trzeba sie bardzo opiekowac..
zycze Wszystkim supcio wieczorku..aa wygranych odlotowo Wielkich..
zycze Wszystkim supcio wieczorku..aa wygranych odlotowo Wielkich..
Mnie kolega namawia na zaklady bukmacherskie , podobno tam sie nie wygrywa , tylko bierze kase
Tadziu..Teso..Medeo..Emeriti..Aniu..Albinku..iiii...cala Reszta Mpusiow..pa Wam..i Wygranych..
emerytka , wczoraj przegralam tyle kasy ze az wstyd sie przyznac a losowanie mialam tylko na 14 na dzis
Tadzia.W wtorki,czwartki i soboty zawsze idzie trochę więcej kasy na granie.To logiczne.Ale gram z umiarem.W każdym razie staram się.
emerytka ja od kolyski jestem hazardzistka , kiedys wygrywalam a od lat guzik
A ja ruszam z pieskiem na spacer.
Witam wszystkich!Jak chcecie wygrać to prosze skreślić 3,5,10,30,32,42,64,65,74,79
Doniedawna działała stronka lottostat.pl,teraz nie działaMoze znacie powody?
Gracie w kaskade?alenie tak pojednym zakładzie,ja wysyłam czasami 20 jednorazowo,więcej system nie przyjmuje!Chciałem puscic setke,ale system sie resetuje i wysyła dwudziestkami.Nie powiem,na te 20 zakładów byłem do` przodu
witaski wszystkim. Dziekowac za gratki wygranej z 14.00 Oczywiście pukona tym razem nadałem i jest real wygrana i powodzonka wieczorkiem wszystkim
syn utworzyl mi program ktory pomaga mi w wytypowaniu liczb ale nie zawsze mam czas
wkurzylam sie bo skreslilam12 a wpadlo 13 dla niedowiarkow skan w profilu
OK znikam ide mecze koncowke zobaczyc
Granada CF - Atletico Madryt
jak by cos jestem w pokoju obok
Granada CF - Atletico Madryt
jak by cos jestem w pokoju obok
witaj medea76czasami podgladam was ale nie mam czasu w tygodniu na pisanie
Ok