Wpisy 1 234 744 – 1 234 843
18 listopada 2012 14:09 → 18 listopada 2012 15:44, 100 wpisów
złoty ni ma kina
a jak wygramy to sie spotkamyyy w silezi
a jak wygramy to sie spotkamyyy w silezi
lili pisz
agatkaa niestety ani jedna liczba nie wpadła....trzeba go udoskonalić,ale jak? dobrze że nie wysłałam
i dalej
zloty i nie 10n kuponów a 10 zakładów czyli 3 kupony a w porywach 4
no i
No i poszło bokiem. Mój piesek na profilu lepiej wytypował pewniaka ode mnie
lili papatki
Max 1984 chciałes wczoraj charakterystykie,wiec ja dzisiaj masz.MAX jest osoba szukającą wiedzy i poznania---silne ego intelektualisty!!!!!!Jesteś osobą dośc kontrowersyjną, o czym dalej. 1984--mówi o pieniadzach,o checi ich posiadania,zdobycia .Noi suma pierwszy człon plus drugi daje mam jakąs cyfre która jakby daje mi cały obraz o Tobie.
Ja w tej chwili wiem już o Tobie wszystoko,ale nie wszystko moge napisać .Trzeba zmienić 1984 czyli drugi człon -coby osobe zcharmonizować z resztą.
Wiąc napisze Ci tak tylko co nieco.
Jestes osobą która dje miłośc a jednak nie zawsze ja otrzymóje w zamian, często wzdychasz o-matko!!!! to jest sygnał do matki wysyłamy do nieba. Bardzo chciałbyś aby twoje kolejne plany pomysły wypaliły!!Chciałbys byc WIELKI i to w dosłownym tego słowa znaczeniu,chciałbys aby Twoja matka była z ciebie dumna!!!!!TY niespokojna duszo nie poprawiaj świata
i nie udawaj GREKA bo nim nie jesteś i nigdy nim nie będziesz!!!Nie poprawiaj ludzi i nie pouczaj ich,popraw sam siebie !!! A wiele masz jeszcze do zrobienia.Przyjm zasade pokory i podaj reke żebrakowi,przyjm drugiego człowieka takim jakim on jest, zaakceptuj go z całymi jego wadami i zaletami.Masz za plecami planete która Tobą manipuluje,a więc inacze mówiąc często mozesz być CHORĄGIEWĄ.
jEDNAK JESTEŚ OSOBĄ KREATYWNĄ I PRZEDSĘBIORCZĄ , wygląda mi to miej więcej tak.TY mozesz pracowac w tej chwili u jakiegos BIznesmena,ale bardzo chciałbyś miec swoją firme i są to marzenia aby firma to była na rynu znana i uznana, to bardzo ambitne z Twojej strony.Jesli chodzi o Twoje finanse to zarabiasz średnią krajową, jednak w myślach widzisz miliony!!!!!Wydaje mi sie ze na tym etapie, wystarczająco dużo napisałam. Powiem tak jesteś o krok od sukcesu, bo on jest blisko ciebie !!!jednak puki co daleka jeszcze przed Tobą droga.Długo jeszcze będziesz błądził.Reszte pikanteri niech zostanie tajemicą , a pozostawiam Ją TOBIE, to instynkt i intuicja powinny Ciebie poprowadzic !! A więc sygnały płynące prosto od ojca.Aby je wykorzystac musiszznać jedna prostą zasade, DOBRO RODZI DOBRO !!! inaczej CZYSTE SERCE.
ty JE W ZASADZIE MASZ,jest tu jednak monciciel,który Toba manipuluje.
Max to jest opis tego co ja widze z logo MAXA
aby muc odczytac Ciebie dokładniej musze miec więcej danych.
Przeprasza jesli napisałam coś nie tak!! ale to tylko opis na podstawie twojej KSYWKI.
Ja w tej chwili wiem już o Tobie wszystoko,ale nie wszystko moge napisać .Trzeba zmienić 1984 czyli drugi człon -coby osobe zcharmonizować z resztą.
Wiąc napisze Ci tak tylko co nieco.
Jestes osobą która dje miłośc a jednak nie zawsze ja otrzymóje w zamian, często wzdychasz o-matko!!!! to jest sygnał do matki wysyłamy do nieba. Bardzo chciałbyś aby twoje kolejne plany pomysły wypaliły!!Chciałbys byc WIELKI i to w dosłownym tego słowa znaczeniu,chciałbys aby Twoja matka była z ciebie dumna!!!!!TY niespokojna duszo nie poprawiaj świata
i nie udawaj GREKA bo nim nie jesteś i nigdy nim nie będziesz!!!Nie poprawiaj ludzi i nie pouczaj ich,popraw sam siebie !!! A wiele masz jeszcze do zrobienia.Przyjm zasade pokory i podaj reke żebrakowi,przyjm drugiego człowieka takim jakim on jest, zaakceptuj go z całymi jego wadami i zaletami.Masz za plecami planete która Tobą manipuluje,a więc inacze mówiąc często mozesz być CHORĄGIEWĄ.
jEDNAK JESTEŚ OSOBĄ KREATYWNĄ I PRZEDSĘBIORCZĄ , wygląda mi to miej więcej tak.TY mozesz pracowac w tej chwili u jakiegos BIznesmena,ale bardzo chciałbyś miec swoją firme i są to marzenia aby firma to była na rynu znana i uznana, to bardzo ambitne z Twojej strony.Jesli chodzi o Twoje finanse to zarabiasz średnią krajową, jednak w myślach widzisz miliony!!!!!Wydaje mi sie ze na tym etapie, wystarczająco dużo napisałam. Powiem tak jesteś o krok od sukcesu, bo on jest blisko ciebie !!!jednak puki co daleka jeszcze przed Tobą droga.Długo jeszcze będziesz błądził.Reszte pikanteri niech zostanie tajemicą , a pozostawiam Ją TOBIE, to instynkt i intuicja powinny Ciebie poprowadzic !! A więc sygnały płynące prosto od ojca.Aby je wykorzystac musiszznać jedna prostą zasade, DOBRO RODZI DOBRO !!! inaczej CZYSTE SERCE.
ty JE W ZASADZIE MASZ,jest tu jednak monciciel,który Toba manipuluje.
Max to jest opis tego co ja widze z logo MAXA
aby muc odczytac Ciebie dokładniej musze miec więcej danych.
Przeprasza jesli napisałam coś nie tak!! ale to tylko opis na podstawie twojej KSYWKI.
nie ma mocnych na to multi, chyba typowac z "buta" wtedy cos
bedzie, bo tak raz sie uda a 10 razy nie
bedzie, bo tak raz sie uda a 10 razy nie
złoty yes to moja paniii
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 120 000 zł
mala a moze typowac zgodnie z poradnikiem ksiezycowym-kalendarz
moja znajoma wszystko robi nawet i pranie zgodnie z tym kalendarzem co Ty na to
moja znajoma wszystko robi nawet i pranie zgodnie z tym kalendarzem co Ty na to
Brawo AGATKO !!!
mam zgłosić kradzież i włamanie na policji, koniecznie chcesz tego?
co z tą kradiezą policją 

włamali sie drapek do ciebie
nie kumam
nie kumam

ale jak 

drapek zmien chasłooo
nic nie zmnieniam, wiem tylko , że jeszcze min. jedna osoba jest/była swego czasu ofiarą, ale to nie temat na niedzielne popołudnie
drapciu to o mnie mowa...musiałam zmienic hasło...
Przedchwila miałem 9/10 w Keno.
Moje licby: 07,10,13,15,18,23,29,33,53,68,
Moje licby: 07,10,13,15,18,23,29,33,53,68,
beja a ile płaca za 9/10 ???
to za 8/10 ???
ja raczej nie gram na 10..choc bonusik pikny !!!
całkiem mozliwe ze drapciu go chapnie...
5,7,12,13,15,25 tak gram na 22.15
isl. nie chapnę, bo drugi zakład 9/9
isl. nie chapnę, bo drugi zakład 9/9
sprawdzcie sobie te liczby: 1,07,10,13,15,18,23,29,53,68 na ostatnich 5 losowaniach keno
drapciu nie powiedziane ze padnie dzis...
beja to w koncu masz i to to???
islandorka30,5 cos tam gralas na 14?
agatkaa bonusik padnie lada dzien
drapek
albin wczoraj przes...5 zeta dzis nic...brak funduszy
Na 14:
4-5
4-6
4-7
4-8
pomylka o 1 losownie dzisiaj ladnie weszlo z plusem
4-5
4-6
4-7
4-8
pomylka o 1 losownie dzisiaj ladnie weszlo z plusem
albinku
agatkaa to na ile skreslen grasz?
islandorka30,5 dzisiaj bys zagrala tymi parkami co nie jak by bylo wiadomo?
agatkaa na 8.9.10 tak lepeij
agatkaa zobacz duzo szybciej trafisz 4/8 niz 4/7 i 5/8 na 5/7 a ta sama kasa
dzis raczej nie bede grac...
islandorka30,5 badz cierpliwa a trafisz co s wiecej
islandorka30,5 a ostnio co tam najwiecej trafilas?
Witojcie Ludziska HEJ !!!
Śpiesze do wos coby wos troszeczka pocieszyc i pdtrzymać na DUCHU cobyśta więcy cierpliwosci okazali-- WY zachłnnne pazerne dzikusy, działata na oslep.No wita jo wum celowo bede dawkowała wiedze ,a prawdy i tak do końca nie poznocie, bo musi pozostoc to w niebie!!!NO .Prose mi okozać więcy pokory to dostanieta wiecy wiedzy odemnie.
Słuchojta w tem nasem caspiśmie powinni w krótkim czsie napisoc, co to chłopoki od PASKO BANK ROZ................
Wita co wum powiem , te ludziska z ty grupy no ta co to wysłała posłanca do mnie , uni licum na wielkum FORTUNE
A i owszem, ale to nie jest dla wos !!! Ludziska od pasko powinni to zgarnuć ale nie WY.
Posłuchojta narazie to jo wos naprowadzum na prawdziwe tory myslenia, dostalista odemnie tabelkie co jest tylko namiastkum tego co JO wiem! i co nalezy wiedzieć,aby prawidłowo typować Daleka. Puki co to PIES PUDELEK jest RASOWYM PIESKIEM.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wita co wom powiem , waszo grupa na stracenie i zdania nie zmieniam!!! To nie dla wos ta kasiorka, w wsy grupie przywudcum jest SZATAN z nie micego nie ośagnieta.
Nalezy zrobić tak !!!! SZATANA CAŁKOWICIE OBNARZYĆ !!!
Powyrywac mu wszyćkie kły,zerwać z niego skure BARABA,
odciąć mu te RUDU KITE,noi njjwazniejse coby on do grona swoich
znajomych zaprosił SŁONECZKO. PUSTELNIK w oczach ojca pokazuje nam pustkie tej osoby i i pakt z szatanem,uciekajta
od szatana. UN Bidok UN nie wiedzioł o tem i doł się wmanipulowoć , BIdocysko !!!Ale on juz sie połapoł o co w tem wszyćkiem chodzi, un a raczej ONA Ma w sobie piekny potencjałi moze osiagnąc w życi bardzo dużo !!!!Czego jej życzę z całego serca.
Śpiesze do wos coby wos troszeczka pocieszyc i pdtrzymać na DUCHU cobyśta więcy cierpliwosci okazali-- WY zachłnnne pazerne dzikusy, działata na oslep.No wita jo wum celowo bede dawkowała wiedze ,a prawdy i tak do końca nie poznocie, bo musi pozostoc to w niebie!!!NO .Prose mi okozać więcy pokory to dostanieta wiecy wiedzy odemnie.
Słuchojta w tem nasem caspiśmie powinni w krótkim czsie napisoc, co to chłopoki od PASKO BANK ROZ................
Wita co wum powiem , te ludziska z ty grupy no ta co to wysłała posłanca do mnie , uni licum na wielkum FORTUNE
A i owszem, ale to nie jest dla wos !!! Ludziska od pasko powinni to zgarnuć ale nie WY.
Posłuchojta narazie to jo wos naprowadzum na prawdziwe tory myslenia, dostalista odemnie tabelkie co jest tylko namiastkum tego co JO wiem! i co nalezy wiedzieć,aby prawidłowo typować Daleka. Puki co to PIES PUDELEK jest RASOWYM PIESKIEM.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wita co wom powiem , waszo grupa na stracenie i zdania nie zmieniam!!! To nie dla wos ta kasiorka, w wsy grupie przywudcum jest SZATAN z nie micego nie ośagnieta.
Nalezy zrobić tak !!!! SZATANA CAŁKOWICIE OBNARZYĆ !!!
Powyrywac mu wszyćkie kły,zerwać z niego skure BARABA,
odciąć mu te RUDU KITE,noi njjwazniejse coby on do grona swoich
znajomych zaprosił SŁONECZKO. PUSTELNIK w oczach ojca pokazuje nam pustkie tej osoby i i pakt z szatanem,uciekajta
od szatana. UN Bidok UN nie wiedzioł o tem i doł się wmanipulowoć , BIdocysko !!!Ale on juz sie połapoł o co w tem wszyćkiem chodzi, un a raczej ONA Ma w sobie piekny potencjałi moze osiagnąc w życi bardzo dużo !!!!Czego jej życzę z całego serca.
Dzikusku oj tak !!!
Tylko aż wstyd sie przyznać w tym wieku co to jest wóda , bo Ja nie wiem co to jest?????
Tylko aż wstyd sie przyznać w tym wieku co to jest wóda , bo Ja nie wiem co to jest?????
Przynajmnie coś sie dzieje !!No to moze jest jeszcze jedna taka osoba nawwiedzona,chentnie z nią porozmawiam,moze ona mnie czegos nauczy, bo Ja jestem cały czas rządna wiedzy!!!
Ja proponuje śmiech!!BO SMIECH TO SAMO ZDROWIE