Wpisy 1 234 477 – 1 234 576
18 listopada 2012 09:42 → 18 listopada 2012 12:15, 100 wpisów
greg ja ostatnio skreslam 10 ale tylko do 40 miałam nawet 7/10 6/10
Staruszek, były jeniec w obozie koncentracyjnym wygrał w totolotku wielką kasę. Oczywiście zjechało się mnóstwo ludzi, prasa, radio, telewizja...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
witaj tina
ja gram 10/10 wybieram te co najczesciej padaja i te co malo potem te co czekaja w kolejce wiem ze to tylko traf
ja gram 10/10 wybieram te co najczesciej padaja i te co malo potem te co czekaja w kolejce wiem ze to tylko traf
ja mam dziś przymusowy post od wysyłania,bozamknięta kolektura jest
agatkaa dzięki....już drugi raz w tym tygodniu mam 6/10,a w poniedziałek to nawet 7/10 miałam
malutka szaleju sie najadłas...i tak nie kumam jak to robisz...
malutka mam prosbe rozrysuj mi 2 przykładowe losowania jak to robisz tym swoim syst. i przyslij mi skan na meila...moze wtedy zajarze...najgorzej skąd zacząć...
majwoj ales wścibski, co drapał to jego sprawa...
mirnam
mirnam
majwoj
Mirek jak oni to robia, jestem pewna ze liczby wypadna a rzeczywistosc inna i jak tu typowac
majwoj widzisz az nam se irokezy uniosły...
co jedna
malutka bede wdzieczna jak nie wiem co...
pare dni temu kreslilam z 'buta" wogole sie nie zastanawiajac
i na 7 typowanych bylo 6 trafionych
i na 7 typowanych bylo 6 trafionych
agatka i tak najlepiej bo czym dłużej się zastanawia to zaczyna się dobre liczby eliminować.
Przy okazji spacerku z pieskiem wydrapałam w szafirach 50 zł.
Będzie na wtorkowe granie.
Będzie na wtorkowe granie.
Majwoj.
Tylko nie tego właściwego.
Tylko nie tego właściwego.
Mirnam.Witam
Bardzo dobrze mieć pieska.
Bardzo dobrze mieć pieska.
ja też się przeszedłem do żb ale bez pieska i xingo i s7jedynie w keno 3/7
Witojcie Ludziska!!!!!!HEJ!!
No dzisioj jest niedziela,a więc spokuj,za oknem szaro i smutno, no to trza ludziskom dać zajecie,coby sie cemś zajeli.
A skoro mamay już swoje casopismo to nalezałoby je cytoc.
No!!! puki co tochłopoki cosik nie majum pomysła na niego,no to Jo wum napise kilka artykułów,cobyludziska kupowali nasum gazete.Wcoraj był ogólny bałagan, wiec nie mozna byłospokojnie odpisać co niekturym kiem oni SĄ.
Cekojcie Cierpliwie HEJ!!!
No dzisioj jest niedziela,a więc spokuj,za oknem szaro i smutno, no to trza ludziskom dać zajecie,coby sie cemś zajeli.
A skoro mamay już swoje casopismo to nalezałoby je cytoc.
No!!! puki co tochłopoki cosik nie majum pomysła na niego,no to Jo wum napise kilka artykułów,cobyludziska kupowali nasum gazete.Wcoraj był ogólny bałagan, wiec nie mozna byłospokojnie odpisać co niekturym kiem oni SĄ.
Cekojcie Cierpliwie HEJ!!!
Drapek
Drapek.
W mini mialam tylko po 2 trafienia.
W dużym nic.
W mini mialam tylko po 2 trafienia.
W dużym nic.
ja tym razem 0/5; alem już puśił mini na wt. , jak 4/5trafię to min. z 1200zł zapłacą