Wpisy 1 234 321 – 1 234 420
18 listopada 2012 07:21 → 18 listopada 2012 08:38, 100 wpisów
slim
już byś się przyłoźył, zagrał system 11lub12 i zgarnął lotto, a nie ochłapy w mm
już byś się przyłoźył, zagrał system 11lub12 i zgarnął lotto, a nie ochłapy w mm
slawek a ja nic nie wytargałem w tym m-cu, ani w zdrapce, ani w mm
ja tam w górach skarbów nigdy nie znalazłem, jedynie kozice widziałem
klopoty to k.......a ida parami jak u mnie 10 mies ok a teraz lipa
pamiętacie ale odkąd ta afera na Czechach to pigwówki nie pijam
jak dzis zatypowac ? gralem jednymi nr w lotto wiecej jak 10 lat zmienilem k........wa jak byla kumulacja na 5000000 weszly wszystkie czy to nie pech?. w ml gram tymi samymi i niewi
em tyle losowan i lipa az strach ich zmienic. Co wy na to
em tyle losowan i lipa az strach ich zmienic. Co wy na to
gram k...wa 27 lat 3x 5/6 w dl jeden raz 7/7 w ml i najlepsze w zeszlym roku moja 5 latka 9/10 w ml i od tamtej pory 0000 wiekszych wygranych co jest
Dzień dobry
1 234 304. unhappy 2012-11-18 (02:24)
Teoria spiskowa głosi, że Totalizator manipuluje wynikam ... wiekszego kretynizmu w drukowanej prasie juz dawno nie czytalem
A skąd wiesz , ze tak nie jest? Byłeś na jednym z losowań - widziałeś wszystko od kuchni ?
1 234 304. unhappy 2012-11-18 (02:24)
Teoria spiskowa głosi, że Totalizator manipuluje wynikam ... wiekszego kretynizmu w drukowanej prasie juz dawno nie czytalem
A skąd wiesz , ze tak nie jest? Byłeś na jednym z losowań - widziałeś wszystko od kuchni ?
Dzień dobry.Miłej niedzieli z wygranymi.
1 234 307. unhappy 2012-11-18 (02:38)
z dwiema tezami sie zgadzam: ludzie nie sa przygotowani na duze wygrane ... (sam tu kilka razy pisalem, ze im chodzi o gonienie kroliczka)... *********
A na jakiej podstawie TAKA teza - robiłeś jakiś sondaż . Czy może otrzymujesz wynagrodzenia za TAKIE pisanie?
Pewnie jeszcze dodasz , że TS nie publikuje danych wygranych ...... bo mafia nie śpi kurde co za u j e b l i w a mafia - szuka tych co wygrali kasę a tych co ją mają zostawia w spokoju
Bez urazy - większych gniotów ja nigdzie nie wyczytałam
z dwiema tezami sie zgadzam: ludzie nie sa przygotowani na duze wygrane ... (sam tu kilka razy pisalem, ze im chodzi o gonienie kroliczka)... *********
A na jakiej podstawie TAKA teza - robiłeś jakiś sondaż . Czy może otrzymujesz wynagrodzenia za TAKIE pisanie?
Pewnie jeszcze dodasz , że TS nie publikuje danych wygranych ...... bo mafia nie śpi kurde co za u j e b l i w a mafia - szuka tych co wygrali kasę a tych co ją mają zostawia w spokoju
Bez urazy - większych gniotów ja nigdzie nie wyczytałam
Mam pytanie, czy jak np trafi sie 5/5 w mm to można wygrana odebrać u każdego sprzedawcy lotto?
slim jaki ty bogaty !!