Wpisy 1 233 285 – 1 233 384
17 listopada 2012 17:15 → 17 listopada 2012 18:46, 100 wpisów
ja ostatnio kresle 10 liczb do 40 cos troczę lepiej bo 6/10 nawet 7/10 drobne ale cieszy
tesa....i właśnie to czekanie to jest napęd dla nas jak paliwo w samochodzie
siema, jak tam zgarniamy dziś coś?
ja chyba gram dziś tylko w kaskade, męczy mnie już ten multi
TESA... z tym przedziałem 1-40 to wg Mnie jedna z lepszych "metod" na wyrwanie złotówek TS-owi. Ja osobiście pewniej czuję się w 40-80. Rok temu 7/7 skresliłem z tylko z przedziału 40-80.
________
Takie skreslanie 1-80 porozrzucane jest trudniejsze, chyba, że się siedzi i non stop obserwuje cyfry.
________
Takie skreslanie 1-80 porozrzucane jest trudniejsze, chyba, że się siedzi i non stop obserwuje cyfry.
Przeważnie w przedziałach 1-40 i 40-80 losują od około 8 do 12 liczb. Więc spokojnie można grać nawet na 10 skreśleń. Ale skuteczniej może być tak do 7-8.
w danym przedziale.
kondi jesteś? co na dziś wytypowałeś?
szlak może człowieka trafić!!!!
trafiasz szóstkę w MM, to jest 6/8 i wygrywasz 55 złoty, a z plusem trafia jeszcze większy szlak bo wygrasz 175 zł
a jak to jest trudne to nie muszę nikomu tłumaczyć
trafiasz szóstkę w MM, to jest 6/8 i wygrywasz 55 złoty, a z plusem trafia jeszcze większy szlak bo wygrasz 175 zł
a jak to jest trudne to nie muszę nikomu tłumaczyć
te wasze typowanie jest troche dziwne, zawsze stawiacie na jakieś liczby a nie na inne, a te inne mają taką samą szanse wypaść jak i wasze, wiec te z chybił trafił też możliwość jest ze wypadnie jak wasze sposoby : d
Witojcie chłopoki ponownie,cosik łąca co idum po drucie pouciekały,widac Satan działa.Patse co wyśta z temi torami powycyniali,a tak to WY mozeta sobie działać,co WY tu widzita ???? bo JA NIC !!! Słuchojcie tak nie mozno działać!!!Zaros cos wom napise
taka 5 prędzej w keno
według mnie 9 szansę ma, a 12, cóż, jak ja gram na 13 to jest 12 i pdwrotnie (np. dzisiaj]
padają niespotykane zbyt często zestawy 3-jek, np. [1,11,23][4,20,59]
przeważnei jak jest 20 to gram na 4 lub 59 w olejnym losowanu, podobnie jak jest 1, to szukam 79 lub 11/23, itd.
ale nie ma sie co dziiwć, jak samotnie 80 padlo 4 razy bez 2, to teraz dwójeczka nadrabia straty
Więc tak, najpierw trza zobocyc co tom w trawie piscy!! Ano
piscy co!! Słonko godo z 1 torem, i 2 tor oroz zacyno puscoc promienie na 5 i od pjutro wiecora na 6.Trza ustalic pozycje dwuch któro jest zapisano kodem!!! i wtedy jak mosz kod to jestes w domu!! 8 15
23 0
8 15
22 29
Terozki trza to na tory skierowac i zastosowac wibracje oraz trza dodawac bo posuwomy sie dolej!!
piscy co!! Słonko godo z 1 torem, i 2 tor oroz zacyno puscoc promienie na 5 i od pjutro wiecora na 6.Trza ustalic pozycje dwuch któro jest zapisano kodem!!! i wtedy jak mosz kod to jestes w domu!! 8 15
23 0
8 15
22 29
Terozki trza to na tory skierowac i zastosowac wibracje oraz trza dodawac bo posuwomy sie dolej!!
Chłopoki tutaj to nie do sie tego pokozać, to trza przy kumpie siedzis i tłumocyc jak najpeosci się do, ale narazie wieta co sie nie do , wiec cekojta na mnie.
No własnie chłopoki ,czy wy wieta kturemi torami chodzu planety???Nie tymi co w tajnem pismie do wos posły ,innymi,
A co z kodu wyniko ? co Saturn tu robi i czego on tu suko,a to satan.15 to wenus a więc dobry trop,no terozki trza znalysc kaj poszoł księżyc,anu jest pod 29 a wiec z toru to to wcale nie musi dawac 29, un musi doc cyfra z tego toru bo musi połącyc sie z tamtem losowaniem!!!!
A co z kodu wyniko ? co Saturn tu robi i czego on tu suko,a to satan.15 to wenus a więc dobry trop,no terozki trza znalysc kaj poszoł księżyc,anu jest pod 29 a wiec z toru to to wcale nie musi dawac 29, un musi doc cyfra z tego toru bo musi połącyc sie z tamtem losowaniem!!!!
kondi aloes /wiesz jak wyglada / rozrywam go na 2 polowy i niech
zolty /taki plyn jest w tym lisciu/ przykladasz na rane i bandaz
i sie naprawde szybko goi,ja dzis nozem gleboko przecielam palec
i tak zrobilam i juz nie czuje bolu /ten plyn niech scieknie
np.chusteczke/i wtedy nalozyc na palec.
zolty /taki plyn jest w tym lisciu/ przykladasz na rane i bandaz
i sie naprawde szybko goi,ja dzis nozem gleboko przecielam palec
i tak zrobilam i juz nie czuje bolu /ten plyn niech scieknie
np.chusteczke/i wtedy nalozyc na palec.
Chłopoki cierpliwośc!!!!! po mał dojedzieta, nie na chura.
POTRZEBUJE TYP OD KOGOŚ NA SYSTEM 8 MINI LOTTO PZDR
kondi idz do np.kwiaciarni i popros o szczepke to sie szybko
przyjmuje
przyjmuje
niestety fortunata, za mało danych do Twojej teorii...aby rozwijać teorię, potrzebne jest jakies ogólne założenie, a ty sypiesz jakimiś danymi bez ogólnego założenia, które można bądź poprzec bądź obalić
Chłpooki do tego trza jesce trocha wiedzy a WY jy narazie nie mocie!!!! Trza się ucyćto wtedy same docie se rade i gwarantuja WOM co 8 bez problema bedzieta wyliczali.!!!
WITAM DA KTOS SWOJ TYP NA SYSTEM 8 MINI LOTTO ??
Fortunata.
Tory kolejki wąskotorowej,czy może transsyberyjskiej?
Tory kolejki wąskotorowej,czy może transsyberyjskiej?
Chłopoki jesce jedno BARDZO WAZNA SPRAWA Planety sum w znaku zodiaku, więc one mogą nawet i po 4 razy padać pod rzad, bo tak podaje nam KOD!!!!!!
jowisz, uran, merkury w retrogradacji, a ty o jakiś torach piszesz - prosimy o założenia do teorii a nie tylko przez ciebie rozumiane fakty
Tu chodzi o kolejka to i to !!
No to sprubujmy cosik tu pomanipulować, Ja tu widze takie cacka8,21,13,15,35,38,40,44
6,8,13,15,20,22, to jest wersja tak NP bo terazki jo muse zerknuńć czy cyfry które wylicom jo umiesciłam na torach , kolejki wąskotorowy
6,8,13,15,20,22, to jest wersja tak NP bo terazki jo muse zerknuńć czy cyfry które wylicom jo umiesciłam na torach , kolejki wąskotorowy
liczby dla was
http://pl.horoscopofree.com/numerologia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-37446&sgmt1=1&sgmt2=1005
http://pl.horoscopofree.com/numerologia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-37446&sgmt1=1&sgmt2=1005
Chłopoki i tam musi byc idealny porzundecek!!
Noi chłopoki wiadumo co jest tu jesce jedno , moze nawet dwie planetki , wiec trza to połączyc nierozerwalnem łancuchem
Dzikus Ja nie jestem góralką!!!!!
Hejka wszystkim
Medea jak wyliczasz liczbę odpowiadającemu danemu dniu?
Medea jak wyliczasz liczbę odpowiadającemu danemu dniu?
medea{
co dzis dla raczka?
co dzis dla raczka?