Wpisy 12 311 – 12 410
31 stycznia 2008 13:52 → 1 lutego 2008 08:17, 100 wpisów
Gocha - Z MRĄGOWA piękne miasteczko jestem często przejazdem czasami w drodze do mikołajek Znam mrągowo często brałem udział w regatach żeglarskich bowiem 15 lat uprawiałem żeglarstwo sportowe a do Mrągowa mam sentyment bowiem zdobyłęm tam pierwszego Mistrz Polski
już powinno dziś coś "wejść"
POWODZENIA WSZYSTKIM MIŁYM,którzy mnie szanują,pa
POWODZENIA WSZYSTKIM MIŁYM,którzy mnie szanują,pa
to pewnie mario znasz niektórych z regat.nie bede wymieniac bo to stare dzieje.ja mieszkam teraz gdzie indziej.mam rodzine.
GOSIU - na dziś poślij
5/70,71,72,76,78
7/20,22,24,70,71,72,76
10/20,21,29,33,48,70,71,72,76,78------2
pierwsze jutro również możesz posłać za skutki nie odpowiadam pozdrawiam !!
5/70,71,72,76,78
7/20,22,24,70,71,72,76
10/20,21,29,33,48,70,71,72,76,78------2
pierwsze jutro również możesz posłać za skutki nie odpowiadam pozdrawiam !!
styczeń nie był dla mnie łaskawy w multi tyły w dl jedna trójka może dziś na koniec miesiąca coś skapnie[5]2,8,38,47,68
Syrenko,ale Ty jesteś odważna,że zabierasz głos w sród tylu wrogo nastawionych ludzi,ale tp chyba nie wina ludzi,to wina wychowania przez zakołtunione środowisko,nauczycieli,ksieży ,możnowładców.Nie znoszę ludzi którzy się sami wychwalają pod niebiosa,a są intelektualnymi ZERAMI.
Myśle czy wogóle od jutra nie grać i nie typować w multi lotto poprzystane tylko na dużym i expres lotto !!!
dzięki mario.a ja mam dla ciebi typy:
2,23,6,80,15,76,66,54,47,36,29,16,12,9.zagraj systemem.9z10z14
2,23,6,80,15,76,66,54,47,36,29,16,12,9.zagraj systemem.9z10z14
Kochani moi, nie wiem czy mam wracać do siebie, bo tu mi jest z Wami bardzo dobrze,bo niektóre wpisy to istne BAGNO:) Nadal tego będę się trzymał i nie popuszczę:2,17,19,40,42 :)
OPA masz racjie to wina władzy i ustroju że ludzie w tym kraju nic nie mogą sie dorobić i musza grać w lotto i inne potem sa zdesperowani bo przegraja ostnie pieniązki z czasem przeobraża sie to w hazard tak jak umnie .Często bywam w Niemczech Francji tak ludzie podchodza do gry na luziku poslą kuponik przy okazji potem leży z tydzień znim sobie przypomną że zagrali. Pracujesz w kolekturze widzisz jaka jest mentalność ludzi wyslą jeden zakład za 2 zł i chcą wygrac głowną wygraną nie tedy droga !
Gocha,z facetami to tak zawsze.Coś na.......dolą,a potem mówią że:Za skutki-nie odpowiadam.PaPa
SYRENKO- Ja już za skutki odpowiadam i nigdy nie zostawiłem płci pięknej w biedzie pozdrawiam
To miłe z Twojej strony.Ciesze sie i myślę,że w ogóle zmienisz swój negatywny stosunek do Wszystkich ludzi,Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina.......
MarioOlsztyn,Na syrenkę,stawiaj śmiało,szczęście lubi grę wytrwałą
Mercedes,czy Ty czasem nie dostałeś zawału po wpisie tego gościa.Jeśli sie nie odezwiesz to będę sie czuła,że mam Ciebie na sumieniu,a nie chciała bym tego.Pozdrawiam.PaPa
za skutki sam czlowiek sobie jest winny.ale mozna ich uniknac,trzeba myslec:-0
DOCIEKLIWY TO DLA CIEBIE
EST ENIM PROPRIUM STULTITIAE ALIORUM VITIA CERNERE,OBLIVISCI
MAM NADZIEJE ,ŻE DOBRZE TO NAPISAŁAM
POZDROWIENIA DLA OPY I MATYCZA
EST ENIM PROPRIUM STULTITIAE ALIORUM VITIA CERNERE,OBLIVISCI
MAM NADZIEJE ,ŻE DOBRZE TO NAPISAŁAM
POZDROWIENIA DLA OPY I MATYCZA
Z jakiego nagrobka to spisałaś alicjo? Teraz już nie musisz sie wysilać i tak wszyscy wiedzą , ze ty masz tylke wspólnego z prawem co ja z baletem !:D
żyję zyję odświerzyłem rozum na spacerku -głupolami się nie przejmuj jeżeli nie rozumieją kochających inaczej niech pilnują swego nosa co do gejów niech także sobie żyją byleby się dzieci nie czepiali bo takich to tylko do pieca i wniosek jest jeden
NIE WAŻNE KTO Z KIM ŚPI BYLEBY SIĘ WYSPAŁ
PS. dzięki że wpisałaś mnie do swojego grona sympatycznych ludzi WIELKIE CAŁUSKI
NIE WAŻNE KTO Z KIM ŚPI BYLEBY SIĘ WYSPAŁ
PS. dzięki że wpisałaś mnie do swojego grona sympatycznych ludzi WIELKIE CAŁUSKI
a teraz na temat cieszy fakt że w dziale typowań pojawia się coraz więcej odważnych podających swoje typy i tu myśle że zasługa jest nie tylko w dziale typowań ale także naszym udzielającym się tu na chat-ie pozdrowienia dla wszystkich ziomali multimaniaków :)))
Zgadzam się Panie Samochodziku -jest tu paru takich jak biustonosz Syrenki-niby niepotrzebni, a podtrzymują całość:) Pozdrawiam
Jestes dociekliwy zwykłym dupkiem ,który czepia się normalnych ludzi .przepraszam jezeli uraziłam innych
Ja na Twoim miejscu zaszłbym sie w mysią dziurę i nie drążył tematu, bo z każdym wpisem coraz bardziej się kompromitujesz. Nie zapomnij przeprosić wszystkich za te farmazony, które tu wypisywałaś o sobie. Dyżur mi sie kończy , idę do domciu. A ty bądź sobą i nie żyj w świecie ułudy.
"SYRENKA" TO JEST GOŚĆ Z TEGO FORUM, KTÓRY NIEDAWNO PRZY DYSKUSJI O MOCHEROWYCH BERETACH UJAWNIŁ SIĘ TYM WPISEM-:...JA TEŻ MAM W DOMU MOCHEROWY BERET I WIEM COŚ NA TEN TEMAT...itd.
A MERCEDES TO KTÓŻBY INNY JAK NIE.?.A KTO ZAWSZE NA FORUM WITA NAS SŁOWAMI: WITAM ZIOMALI PO KUPONIE! RESZĘ SOBIE DOCZYTAJCIE.
A PASKO NIE ZAMKNIE TEGO INTERESU NIGDY BO PRZECIEŻ TO JEST ISTNY SCENARIUSZ DO SUPER NOWEJ POLSKIEJ KOMEDI.ALBO NA BARDZO DOBRY KABARETON
A MERCEDES TO KTÓŻBY INNY JAK NIE.?.A KTO ZAWSZE NA FORUM WITA NAS SŁOWAMI: WITAM ZIOMALI PO KUPONIE! RESZĘ SOBIE DOCZYTAJCIE.
A PASKO NIE ZAMKNIE TEGO INTERESU NIGDY BO PRZECIEŻ TO JEST ISTNY SCENARIUSZ DO SUPER NOWEJ POLSKIEJ KOMEDI.ALBO NA BARDZO DOBRY KABARETON
zjedzcie parę pączków to wam się rozumki osłodzą i nie będziecie jedni na drugich warczeć
bzyku ten zwrot,, witam ziomali po kuponie ,,przejęło już wiele osób ,a więc szukajmy reżysera może będzie chciał to nakręcić film
ROZMOWY MULTMANIAKÓW - NIEDOSZŁYCH MILIONERÓW
ROZMOWY MULTMANIAKÓW - NIEDOSZŁYCH MILIONERÓW
jak czytam trn mini czat to az mnie zal dupe sciska po h.....j
pie......licie takie glupoty !!!!!!!!!!!!!!!!!
tfuuu tfuuu na babskie jajca zygac mi sie chce
NARA
pie......licie takie glupoty !!!!!!!!!!!!!!!!!
tfuuu tfuuu na babskie jajca zygac mi sie chce
NARA
chyba wszyscy książki będą pisać i za nic w świecie tego nie opuszczą. A gdzie niby mieli by się wyładować?
To tylko czcze gadanie o żyganiu na babskie jaja. itd.
To tylko czcze gadanie o żyganiu na babskie jaja. itd.
Ale zanim nastąpiłby koniec Opowieści pt" żył sobie Pasko , to wyobraźcie sobie tą zbitą fortunę na niej?
W morde jeża jeździlibyśmy wszyscy mercedesami do naszej Syrenki hmm.ale byłoby fajnie... c.d.n.
W morde jeża jeździlibyśmy wszyscy mercedesami do naszej Syrenki hmm.ale byłoby fajnie... c.d.n.
Wydaje się,że wszyscy znaleźliśmy sie w jakiejś matni z której trudno wyjść.Ale wszystkim chyba jest tu dobrze,skoro tak często tu zaglądają.Pozdrawiam.
Chcę zaspokoić ciekawość niektórych czatowników,chociaż już samo słowo niektórym może sie źle kojarzyć.Syrenka to nie dociekliwy jak myślą niektórzy,nie mam w domu moherowego bereta jak myślą inni.Syrenka to młoda dziewczyna z wyzszym wykształceniem,tolerancjna,otwarta na innych,lecz kochająca inaczej.Niedawno wróciłam ze Stanów,po dłuższym pobycie.Szukam prawdziwych przyjaciół i myślę że chociaż kilkoro z Was mnie zaakceptuje.Pozdrawiam jeszcze raz tych co już wymieniałam i Lusi.Wrogów nie ujawniam,bo na pewno sami sie ujawnią.Słodkie PaPa.
P.S. Grajcie na moje wymiary.PaPa.i słodkości przy tłustym czwartku.78-45-77.
przepis na 10/10 w tlusty czwartek 9,37,52,4,13,35,24,70,71,77 powodzenia
pomyliłas forum Syrenko-naprawede pomyliłas forum.pogrzeb troche w sieci.odpowiednia tematyka znacznie wiecej ludzi itd.co znaczy z naszym wykształceniem?
syrenka - jak może się zle kojarzyć toć to smo piękno ,uwodzicielska piękność z rybim ogonem o prześlicznym głosie a że jest niedostępna dla facetów dlatego wzbudza w nich tyle nienawiści a ja i tak cię kocham już za same wymiary CAŁUSKI ps.miłość platoniczna również może być piękna
Do Spita ,a w szczegolności do Boczka,Pozwólcie panowie,że to ja sama będe decydowała,gdzie mam szukać przyjaciół.To że mam wyższe wykształcenie nie oznacz że nie potrafię być niegrzeczna.Wiele w życiu przeszłam mieszkając w N.Y. Do Matycza masz raj ę biustonosza nie noszę,bo nie muszę,a mój wymiar 3+ też możecie obstawiać.Słodkie PaPa Przyjaciołom,kochającym inaczej i nieprzyjaciołom.
spit jak byś zagrał wymiarami syrenki byłbys do przodu zerknij na jej wymiary i na wczorajsze losowanie i nie czepiaj się dziewczyny pisać każdy może a jeżeli jeszcze do tego trafnie podaje typy -- to co wyrzucić ????
Mario piszesz ze nie cierpisz oszołomów a ten o murzynach i innych swiadczy o tyn ze tez nim jestes
OPA przecieki hehe no niestety nic z tych rzeczy ale w ML dałbym dzis:2,4,31,38,53,79. a w duzego nie wiem ostatnio zadko grywam.
Klonek-zachowaj wypowiedzi dla siebie uważam cię za maolata marzyciela i te telefony jak jest kukulacjia do ciebie zejdz na ziemie koleszko kolorowy
Zastanów się czasem co piszesz żekomo trafiłeś 5/6 w dużego na drugi dzień piszesz że skoda ci kasy zagrasz za 5 zł i inne bzdety świadczące że to bałach chatowy lubisz być na topie nie ?
klonek a MOŻE JESTEŚ PEDZIEM ŻE CIĘ TAK PORUSZYŁ MÓJ WPIS Z PZEDPOŁUDNIA
i znow klotnie az mi sie nie chce tu zagladac jak czytam te banalne wypowiedzi..................................................................................................
najedli się wszyscy pączków i nie mają siły podejść do kompa bo taka cisza
Gocha -nie denerwuj sie nie lubie jak ktos mnie komentuje i wtedy ja też uderzam ogniem zresztą ten chat od dawna nie jest juz związany z gra w lotto
MARIO nie jest tak tragicznie wszak typującyvh nam przybywa wczoraj prawie 400 czyli dzięki różnym tematom poruszanych tutaj nasze grono się powiększa
Odliczamy czas do losowania adrenalina rośnie jestem tu nowy szukam metody na częste i duże wygrane i chętnie poklikam na mini chacie !!! pozdrawiam wszystkich tu obecnych !!!
Gocha- ja jestem tu juz 3 rok ale mini chat jest od nie dawna i mam nadzieje że skosze dziś żniwa w dużego lotka trzymaj kciuki a nie pożałujesz !!!
do ksiązki pt: "żył sobie Pasko" to nawet mamy czeskiego Rumcajsa z brodą pełną pszczół -wpis
12320.KTÓRY TAK BRZYDKO PISZE -BAGNO - MOŻE W ICH JĘZYKU TO ZNACZY +FAJNE FORUM+
12320.KTÓRY TAK BRZYDKO PISZE -BAGNO - MOŻE W ICH JĘZYKU TO ZNACZY +FAJNE FORUM+
Tym razem tak skromnie :)
Moje typy ML na losowanko 31.01.08 - 4-ka (z powtórek): 35,48,59,71; 10-ka (z przedziału 71-80): 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80.
Typy na DL na losowanko 31.01.08 podawałem wcześniej ;)
Moje typy ML na losowanko 31.01.08 - 4-ka (z powtórek): 35,48,59,71; 10-ka (z przedziału 71-80): 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80.
Typy na DL na losowanko 31.01.08 podawałem wcześniej ;)
Mariuszek nie rób sobie nadzieje hehe.dzis pierwsze rozczarowanie nastąpi:)
już po zawodach. jutro znowu do roboty. mam nadzieję, że dziś się komuś udało i że mi również kiedyś się trafi te 10 ziarenek
hmm..jak w końcu trafie coś to przestane tracić siano na tego lotka
I znowu kupe kaski utopione w dużego a w multi to porażkace spać rano do pracy tam sa najpewniejsze pieniążki
Rozumiem chłopie straciłes troche kasy w totku był tu kiedys taki ,chyba Opserwator , a pedziem nie jestem ale nic do nich niemam,uawzam ze to gdzie wsadzaszswojego penisa , pod warunkiem że nie sa to dzieci to twoja sprawa Troche luzu Mario
Typerzy...wasze typowania chuja sa warte...to zabawa dla tych ktorzy maja pieniadze i nie wiedza co z nimi zrobic albo albo dla naiwnych szczesliwcow....jesli glebiej sie nad tym zastanowic to nie ma osoby ktora jest na plus.....sa Ci ktorzy tak uwazja i maja racje-ale nie potrafja wyliczyc jak duzo pieniedzy strtacili...zabawa i typowanie jest mile tak jak kazdy hazard..a efekty...takie same...typu...bawimy sie dalej....
typowania mila sprawa...a ilu jest szczesliwcow z tego czata?..niewielu,proponuje wplacac zlotowke na moje konto ktore podam wkrotce...zabawa przednia a efekty mizerne..ktos sie sprzeciwi?ktos jest na plus i zarabia na tym?...raczej nie-z myslenia i gracza 5-letniego...
Musicie to zobaczyć:
http://www.getthemessage.net/index.php?id=MjAxMjIz
http://www.getthemessage.net/index.php?id=MjAxMjIz
...a pileczka z numerem 72 ma prawdopodobnie za malo wilgoci w sobie i jest sucha jak wiór...
czesc. lukam na czołówke w topach i mały bład widze przy np. niku rysex podał 31.01.2008 18,73,56,23,42 i ma wpisane ze trafił 3/5
O przepraszam spojrzałem na złe losowanie:)
Oj będa z tego jaja. Trzeba to było pokazać wcześniej, co najmniej 31.01.2008r o godz co najmniej 20.
Albo będzie to jednym z wątków do książki jak lotto robi nas w bambuko
i jakie są przecieki dla Samych Swoich albo sprawa dla prokuratora i może kogoś zamkną,- czyli wątek kryminalny, Oj będzie zabawa.
i jakie są przecieki dla Samych Swoich albo sprawa dla prokuratora i może kogoś zamkną,- czyli wątek kryminalny, Oj będzie zabawa.