Wpisy 1 230 633 – 1 230 732
15 listopada 2012 17:31 → 15 listopada 2012 18:44, 100 wpisów
Wędrusiu mówiłam ze na necie nie ma nic o sposobie Dawida, a ty mi nie wierzyłes...
a u mnie w markecie tam gdzie wysylam jest informacja ze padlo tam 5/6 w lotto plus
ale i tak nie rozumiem o co chodzi z tym spisywaniem cyfr w sys.Dawida...ciemność widze...
albinku to masz szczesliwą budke ...
islandorka30,5 ciemnosc to jest caly ten sposob
albin już wyszorowałes plecy...
islandorka30,5 te plecki to raczej twoje sa juz wyszorowane?
no to teraz ide sobie fryz układac...
albinku cała jestem wyszorowana !!!
islandorka30,5 ty sie gdzies szykujesz?
Islandorka.. .
Ja przeczytałem kilka linijek, i dalej nie czytałem, bo to wszystko to...bzdury.. .
-------------------
Ja przeczytałem kilka linijek, i dalej nie czytałem, bo to wszystko to...bzdury.. .
-------------------
albinku nie ale zawsze po kapieli układam sobie fryz...tak już mam...
Wedrowco a widzisz...pozostaje jasnowidzenie, ciągle jestem na tym samym etapie...
wedrusiu jutro musze rozgryzc o czym pisze fortunata bo nie chce mi powiedziec...
ale nie byłabym soba gdym tego nie wyszpiegowała...
...gdybym...
torsan takimi groszami sie chwala tam u was
Islandorka.. .
Niczego się nie ...dowiesz, bo jedynym sposobem na typowanie liczb jest ...jasnowidzenie. A w tej metodzie nie korzysta się z tabelek ani map.. .
---------------------
Niczego się nie ...dowiesz, bo jedynym sposobem na typowanie liczb jest ...jasnowidzenie. A w tej metodzie nie korzysta się z tabelek ani map.. .
---------------------
WN ja chce wiedziec o czym pisze fortunata...
a u mnie na moim osiedlu NA MOIM OSIEDLU!! w sklepie do którego mam 20m ktoś wygrał 13mln.. wszyscy znajomi mieli zakłady rodzina itd ale to niestety nikt z nas, pewnie gościu stał przedemną w kolejce i zgarnął mi ten kupon, bo ja to mam farta w zyciu
torsan u mnie to 5/6 to min albo 4/5 mini
torsan jak powiesza karteczke to zaraz qracze sie pytaja jaka metoda wygral kto wygral itd
Islandorka.. .
Daj sobie spokój z jej metodami.. .
---------------------------
Daj sobie spokój z jej metodami.. .
---------------------------
Islandorka... .
Zrób tak. Wypełnij kupon przed snem, połóż go pod poduszkę. Na kartce napisz CZY MAM WYSŁAĆ KUPON ? Połóż kartkę razem z kuponem. Jesli masz wygrać, to sen Tobie podpowie, czy masz wysłać.. . Spróbuj.. .
-------------------
Zrób tak. Wypełnij kupon przed snem, połóż go pod poduszkę. Na kartce napisz CZY MAM WYSŁAĆ KUPON ? Połóż kartkę razem z kuponem. Jesli masz wygrać, to sen Tobie podpowie, czy masz wysłać.. . Spróbuj.. .
-------------------
stanik interesowaliscie sie ta wygrana plotkowaliscie kto by mogl wygrac ,goraczka opadla szybko czy wolno ?
agatkaa
mirnam61
z pół godz. temu u jolki klient trafił 6/6 w keno z cht stx10, jolka nie miała kasy na wypłatę
drapek ale jak by zagral 6/6 na pojedynczych kuponach to by pewnie cos tam miala na wyplate
wczoraj awaria w kolekturze i dobrze dzisiaj wogole nie gralam-
chroniczny brak natchnienia
chroniczny brak natchnienia
agatka wczoraj twoje 41 siadło, ale wygranej i tak nie miałem; jutro zagram w Twoim mieście - może tam się poszczęści
w bieczu często jestem, w zeszłym roku w mini z cht miałem tam 44zł (w rynku)
drapek dobra 8/8
mirek
ja nie wiem co zaznaczyłeś, ważne by wylosowane cyferki były na pukonie
ja nie wiem co zaznaczyłeś, ważne by wylosowane cyferki były na pukonie
drapciu a ile za 6/6 w keno???
nikola
parę dni temu zestaw 9,13,15,19,25 był w całości, ale się spóźniłem go wysłać
parę dni temu zestaw 9,13,15,19,25 był w całości, ale się spóźniłem go wysłać
drapek Pasko pisał że w listopadzie nagroda jest kupno Lotto + na 10 los
x10 na gościu miał farta...
W Lotto.de nie było wygranej 6+ i 6.
Można wygrać 3 000 000 Euro.. .
------------------
Można wygrać 3 000 000 Euro.. .
------------------
aha myslałam x 10...
nicolla
nicolla
nikola
ja tak nie gram; ale liczby dobre, dokładam czasem do tego 51,55,57,35,45,65 i gram na 6/6 czy 8/8; ale tylko gram na ten zestaw, gdy latają po 2-3 liczby
ja tak nie gram; ale liczby dobre, dokładam czasem do tego 51,55,57,35,45,65 i gram na 6/6 czy 8/8; ale tylko gram na ten zestaw, gdy latają po 2-3 liczby
Nicolla.. .
-------------------
-------------------
nikola
9 z 19 lata non stop, końcówki 5 też; tylko jeszcze trzeba wejść do żb o odpowiedniej porze - a z tym największy problem
9 z 19 lata non stop, końcówki 5 też; tylko jeszcze trzeba wejść do żb o odpowiedniej porze - a z tym największy problem