Wpisy 1 230 607 – 1 230 706
15 listopada 2012 17:04 → 15 listopada 2012 18:31, 100 wpisów
cyt z mądrzejszego...
"po czynach was poznamy..
a po efektach ocenimy."
"po czynach was poznamy..
a po efektach ocenimy."
islandorka30,5 taki nik
Słuchajcie,te tory co do niektórych dotarły, zaczynają prace dopiero na dobre od niedzieli,ktoś tam się pospieszył i zaczoł za szybko gre!!!NIE zapytacie ,tylko na oślep walicie,cały wysyp dopiero nastąpi,co do tego to jestem pewna.
Od poniedziałku zaczyna się już dobra passa, więc musicie ten Bank w końcu rozwalić.
Od poniedziałku zaczyna się już dobra passa, więc musicie ten Bank w końcu rozwalić.
fortunata o czym piszesz??? ja tez chce spróbowac...
albin bo cie udusze...dlaczego dwa nicki...
islandorka30,5
Narazie niech wykorzystają Ci co już mają.Na grudnia i tak trzeba robić nowe, no nie wszyscy na raz, a tymbardziej ze Ja musze dodatkowo to objaśnić,co i jak.NO Ja nie pękne.
fortunata to znaczy pisałas o tym na forum lub podawałs link? to sobie znajde, czy jak...bo ja jestem raczej uparta...
a moze ktos z tu obecnych powie mi o co chodzi...lub poda nr wpisu...
A ponadto jest to tabela testowa po to aby jeszcze Ją doprecyzować. Ja już pisałam że tak naprawde to prace w toku, i są to wersje testowe, narazie trzeba traktować to jako dobrą zabawe,a jak się już to wszystko skoryguje to wtedy trzeba będzie pomyśleć nad dobrym systemem.
fortunata>>a Ty te układy ,tory i gwiazdeczki to sama obserwujesz -tradycyjnie przez lunetkę ,widzisz to w szklanej kuli czy już bardziej treendy jesteś i monitorek z www.kosmos.coś?
fortunata ale sie wykrecasz...a ja i tak sie dowiem...
ok ide plecy szorowac...jutro rozgryze temat...
------
---------------------
---------------------
Przecież tak na dobrą sprawe jak by ktoś chciał to może
w internecie doczytać się o tym iż gwiazdy chodzą torami, tak jak niekture koty-oczywiście zart.
w internecie doczytać się o tym iż gwiazdy chodzą torami, tak jak niekture koty-oczywiście zart.
islandorka30,5 ok ide plecy szorowac
Islandorka.. .
------------------------------
Przeczytałem na Forum o sposobie Dawida.. .
Nic ciekawego tam nie ma.. .
--------------
------------------------------
Przeczytałem na Forum o sposobie Dawida.. .
Nic ciekawego tam nie ma.. .
--------------
Trzeba tylko poprostu poznać te toty,oraz to co w danym znaku zodiaku się dzieje, zacząć to obserwować i nic więcej.
Natomiast jak Ja opracowywuje swoje tory to już tego to napewno nikomu nie zdradze, yto są lata pracy i obserwacji oraz skrupulatnego obliczenia.Efektu tego są dobre.Wiedzą ci co już niektóre tory widzieli. po 10/15 trafnych
Natomiast jak Ja opracowywuje swoje tory to już tego to napewno nikomu nie zdradze, yto są lata pracy i obserwacji oraz skrupulatnego obliczenia.Efektu tego są dobre.Wiedzą ci co już niektóre tory widzieli. po 10/15 trafnych
Ja moge się z Tobą założyć, taka kumulacja będzie, ale nie w tym roku>
kiedys napewno dojdzie do takiej kumulacji to oczywiste
w 2013
Wędrusiu mówiłam ze na necie nie ma nic o sposobie Dawida, a ty mi nie wierzyłes...
a u mnie w markecie tam gdzie wysylam jest informacja ze padlo tam 5/6 w lotto plus
ale i tak nie rozumiem o co chodzi z tym spisywaniem cyfr w sys.Dawida...ciemność widze...
albinku to masz szczesliwą budke ...
islandorka30,5 ciemnosc to jest caly ten sposob
albin już wyszorowałes plecy...
islandorka30,5 te plecki to raczej twoje sa juz wyszorowane?
no to teraz ide sobie fryz układac...
albinku cała jestem wyszorowana !!!
islandorka30,5 ty sie gdzies szykujesz?
Islandorka.. .
Ja przeczytałem kilka linijek, i dalej nie czytałem, bo to wszystko to...bzdury.. .
-------------------
Ja przeczytałem kilka linijek, i dalej nie czytałem, bo to wszystko to...bzdury.. .
-------------------
albinku nie ale zawsze po kapieli układam sobie fryz...tak już mam...
Wedrowco a widzisz...pozostaje jasnowidzenie, ciągle jestem na tym samym etapie...
wedrusiu jutro musze rozgryzc o czym pisze fortunata bo nie chce mi powiedziec...
ale nie byłabym soba gdym tego nie wyszpiegowała...
...gdybym...
torsan takimi groszami sie chwala tam u was
Islandorka.. .
Niczego się nie ...dowiesz, bo jedynym sposobem na typowanie liczb jest ...jasnowidzenie. A w tej metodzie nie korzysta się z tabelek ani map.. .
---------------------
Niczego się nie ...dowiesz, bo jedynym sposobem na typowanie liczb jest ...jasnowidzenie. A w tej metodzie nie korzysta się z tabelek ani map.. .
---------------------
WN ja chce wiedziec o czym pisze fortunata...
a u mnie na moim osiedlu NA MOIM OSIEDLU!! w sklepie do którego mam 20m ktoś wygrał 13mln.. wszyscy znajomi mieli zakłady rodzina itd ale to niestety nikt z nas, pewnie gościu stał przedemną w kolejce i zgarnął mi ten kupon, bo ja to mam farta w zyciu
torsan u mnie to 5/6 to min albo 4/5 mini
torsan jak powiesza karteczke to zaraz qracze sie pytaja jaka metoda wygral kto wygral itd
Islandorka.. .
Daj sobie spokój z jej metodami.. .
---------------------------
Daj sobie spokój z jej metodami.. .
---------------------------
Islandorka... .
Zrób tak. Wypełnij kupon przed snem, połóż go pod poduszkę. Na kartce napisz CZY MAM WYSŁAĆ KUPON ? Połóż kartkę razem z kuponem. Jesli masz wygrać, to sen Tobie podpowie, czy masz wysłać.. . Spróbuj.. .
-------------------
Zrób tak. Wypełnij kupon przed snem, połóż go pod poduszkę. Na kartce napisz CZY MAM WYSŁAĆ KUPON ? Połóż kartkę razem z kuponem. Jesli masz wygrać, to sen Tobie podpowie, czy masz wysłać.. . Spróbuj.. .
-------------------
stanik interesowaliscie sie ta wygrana plotkowaliscie kto by mogl wygrac ,goraczka opadla szybko czy wolno ?
agatkaa
mirnam61
z pół godz. temu u jolki klient trafił 6/6 w keno z cht stx10, jolka nie miała kasy na wypłatę
drapek ale jak by zagral 6/6 na pojedynczych kuponach to by pewnie cos tam miala na wyplate
wczoraj awaria w kolekturze i dobrze dzisiaj wogole nie gralam-
chroniczny brak natchnienia
chroniczny brak natchnienia
agatka wczoraj twoje 41 siadło, ale wygranej i tak nie miałem; jutro zagram w Twoim mieście - może tam się poszczęści
w bieczu często jestem, w zeszłym roku w mini z cht miałem tam 44zł (w rynku)
drapek dobra 8/8
mirek
ja nie wiem co zaznaczyłeś, ważne by wylosowane cyferki były na pukonie
ja nie wiem co zaznaczyłeś, ważne by wylosowane cyferki były na pukonie
drapciu a ile za 6/6 w keno???
nikola
parę dni temu zestaw 9,13,15,19,25 był w całości, ale się spóźniłem go wysłać
parę dni temu zestaw 9,13,15,19,25 był w całości, ale się spóźniłem go wysłać