Wpisy 1 228 781 – 1 228 880
14 listopada 2012 19:42 → 14 listopada 2012 20:23, 100 wpisów
fortuno
albinku dzis pomyliłam kupony ale i tak by nic nie było...
albinku dzis pomyliłam kupony ale i tak by nic nie było...
spoko>> wszechświat nieogarnięty -tak wielki . Fortunata dla każdej z Was szczęśliwą gwiazdkę znajdzie.
albinku krucho z kasiorką na granie...moze pożyczysz???
islandorka30,5
stasia ty sie nie wcinaj...
islandorka30,5 zawsze sie gra tylko i wylacznie za swoje za pozyczone to juz bardzo zle
o patrzcie komitet zawiązuja obie przeciw mnie...
Choć znam doskonale niebo i wiem co się tam dzieje,to narazie będe tylko obserwować poczynania, wybaczcie ,ale narazie nie będe niczego rozstrzygać.
islandorka30,5 jak wysalasz to za jaka kwote tak srednio?
albin guzik prawda za pożyczone własnie sie prędzej wygrywa...
fortunato czekam na wskazówki...a one sie bija między soba...
fortunato czekam na wskazówki...a one sie bija między soba...
Mam tlko cichą nadzieje,że grupa CYTOMBYTOM dobrze wyorzysta to co dostała odemnie!!!!!
zofincia
islandorka30,5 bądź wyrozumiała u mnie gra toczy sie o
islandorka30,5 bądź wyrozumiała u mnie gra toczy sie o
albinku 1 2 zakłady...i to za duzo, stary mnie z chaty wypisze jak sie dowie...a tu po 2 i 4 zł czasem...
zofija co ty z tym zrobisz...
islandorka30,5 1 czy 2 zakaldy to nie wiele mi mowi bo i stawka i plus i cena rosnie duzo
stasia co ty gadasz, ja mam bank na głowie...
albin jak sie nie ma to i to duzo...
zobaczymy co mi fortunata podpowie, jak na razie najlepiej mi idzie ze snu...
muszę nowe założyć , bo stare mi coś wcięło gdy dopuściłam swojego informatyka
islandorka30,5 ok poczekam cierpliwie na swoja kolejkę
islandorka30,5 ok poczekam cierpliwie na swoja kolejkę
mam plan doskonały ale musze poczekac jak stary bedzie jezdził na dzien do pracy nie na nocki...
no stasia widze zes kobita z jaja...i...
stasia dopuściłas informatyka???
a chociaz kompa naprawił? czy zepsuł???
no o 20 jest fajny film historyczny bede sie zmywac...dobrej nocki wszystkim życze...
ulexia
ulexia
ulexxa
islandorka30,5 na jakim kanale?
na pulsie...
i spaprał robotę - strach pomyśleć gdym pozwoliła mu grzebać w innym sprzęcie
ulexxa
islandorka30,5 trzym się
ulexxa
islandorka30,5 trzym się
u mnie kanał 7...
ja z doskoku..wiec sorki ze tak pozno odpowiadam..
Edi..tak polaczyli sie..ale ale..ha ha..wiesz co roznica nadal trwa..ost und west..kolosalnie..potrzeba chyba ze 20 lat zanim zrownaja sie..
Edi..tak polaczyli sie..ale ale..ha ha..wiesz co roznica nadal trwa..ost und west..kolosalnie..potrzeba chyba ze 20 lat zanim zrownaja sie..
islandorka30,5 no faktycznie fajny
stasia no masz szczescie...dopiero by sie narobiło...
albin widziałam go tylko raz ale pamietam ze wrażenie na mnie zrobił, dlatego dzis nie odpuszcze...
Islanderko , to co widać z Twojego niku,to bardzo ale to bardzo ,chciałabyś poprawić Swoją sytuacje materialną!!!!
Suma daje mam70,50 w więc brakuje nam do 80 tylko 050% jesteś jedną drogą w uzyskaniu sukcesu i nezależnosci finansowej, 7+5=12 to jest Jowisz a więc chodzi ci o kase.
Ty jednak masz jeszcze większe ambicje, w mażeniach mieżysz wysoko.TO BARDZO DOBRE WIBRACJE I SUPER SYGNAŁY, masz dobry kontakt zer wszechświaten. To narazie tyle dokładniej i więce powiem Ci jak sie skontaktujemy.
Suma daje mam70,50 w więc brakuje nam do 80 tylko 050% jesteś jedną drogą w uzyskaniu sukcesu i nezależnosci finansowej, 7+5=12 to jest Jowisz a więc chodzi ci o kase.
Ty jednak masz jeszcze większe ambicje, w mażeniach mieżysz wysoko.TO BARDZO DOBRE WIBRACJE I SUPER SYGNAŁY, masz dobry kontakt zer wszechświaten. To narazie tyle dokładniej i więce powiem Ci jak sie skontaktujemy.
fortunata jak jeszcze jestes kiedy moge sie spodziewac meila,bo albo dzis do pozna, albo jutrwo dopwiero po 16 zajrze...
Fortunato..mam prosbe czy z mojego nicka..mozesz cusik wyczytac?..
no właśnie spaprał - nie mogę zrobić rozdzielenia na dwa kompy poprzez routera
Slawku..to Ty na ul.Blotnej mieszkasz i jeszcze sie Tobie nr. domu zachlapal?
Nie jestem tu po to aby się lansować,mam bardzo dużo pracy!i nie jestem w stanie wszystkim odpowiedzieć, już w tej chwili natychmiast!!! po mału cierpliwości !!!Tak Ulekso potrafie odczytać nawet po niku
nio mam taki..ulexxa..hmm jakos mi taki przyszedl bo na jedno..x.. bylo juz zajete..a logowalam sie w De.
Albino{{calus}
dobrze , ze Jestes - O 15 -E BYLY INNE NUMERY
CO SIE DZIEJE A TERAZ ZNOW INNE !
WIESZ COS O TYM ?
dobrze , ze Jestes - O 15 -E BYLY INNE NUMERY
CO SIE DZIEJE A TERAZ ZNOW INNE !
WIESZ COS O TYM ?
Fortunata%%
"Islanderko , to co widać z Twojego niku,to bardzo ale to bardzo ,chciałabyś poprawić Swoją sytuacje materialną!!!! "
To bez wglądu w nieboskłon widać.
jak dobrze pojdzie jedna osoba zgarnie niezly bonus w MM rownowarty 4 krotnej wygranej za 10/10
tadzia gdzie inne numery???
Albino MM o 14-ej losowanie byly na plnszy !
8,10,12,14,20,21,29.33,35,39,43,45,47,55,59,62,66,67,77,78 - o 15-ej a teraz calkiem inne ?
8,10,12,14,20,21,29.33,35,39,43,45,47,55,59,62,66,67,77,78 - o 15-ej a teraz calkiem inne ?
STASIA12 Z twojego niku wyrażnie widać że wyznajesz jedną zasade!! TY może jesteś szczwany lis, ale Ja jestem TĄ osobą która na lisy poluje.TY się nie dasz oszukać masz bardzo dobrze wyrobiny ten zmysł. A wielu chciaało cię zrobić w życiu w konia>Nie daj się tak trzymaj
Angieri..wlasnie ze nic nie trafilam..gram wciaz na chybika..czy tu w Pl. czy w De. nie mam cos pomysla..a i czasu na myslenie brak mam rowniez..
ulexaa ja ostatnio skreslalem kilka razy i nic sensownego nie weszlo, chyba znow przejde na ch-t
tadzia nic nie wiem na ten temat
Arabia Saudyjska - Argentyna 0 - 0
Panionios 70 - 76 Zastal
Rzeszów 0 - 3 Cuneo
Maliye Piyango 1 - 3 Jastrzebski
Panionios 70 - 76 Zastal
Rzeszów 0 - 3 Cuneo
Maliye Piyango 1 - 3 Jastrzebski
ulexxa w polsce i w niemczech sa rozne stawki lepiej grac w de a polsce tylko kibicowac