Wpisy 1 228 727 – 1 228 826
14 listopada 2012 18:18 → 14 listopada 2012 19:58, 100 wpisów
Drapciu..odnosnie Berlina hmm..coz mam powiedziedziec..niesamowicie wielka metropolia..a nad moim mieszkaniem tam wciaz leca samoloty bo to jest Reinickendorf..a tam jest Tegel-lotnisko..ale za 2 lata je likwiduja(prawdopodobnie)..zostanie i tak jeszcze Tempelhof..ale mi to egal..
ulexxa, raz tylko byłem w berlinie za czasów studenckich, niewiele pamiętam
Drapciu..jak wszedzie e De. masa obcokrajowcow..czy sa tam jeszcze w De. prawdziwi i rodowici Niemcy..?..zastanawiam sie czesto..gdy wyjdziesz na ulice..to tylko prawie Tureckie rodziny i im podobne..ciezko Niemca spotkac..
dobra muszę odpocząć po pracy narka do jutra
Proff....ale wybacz ja tylko herbaciurke malinowa..ale tez sie pukne z Toba..
Drapku..Ty tez uciekasz..oooo...ale jak musisz..zycze dobrego wypoczynku..
to ja tez uciekam..papateczki
jeszcze szukam jednej piosenki..to moze wdepne..
jeszcze szukam jednej piosenki..to moze wdepne..
ale tamto nie jest tak duze jak te dwa..dlatego nie wspomnialam o nim..zreszta lotniska mnie przyprawiaja o gesia skorke..bo gdybys mnial prawie nad glowa co ok.5 min. samolot to idzie dostac szalu..zreszta do Berlina przeprowadzilam sie niedawno..wsio obadam dokladnie mieszkajac tam wiecej..teraz jestem w Pl. i mam swoj fajny spokoj tu..
Edi..SchĂśnefeld to lotnisko na wschodnich Niemczech..tzw.Ostblok.. dawne DDR..dlatego nie pomyslalam o nim sorry..
Wedding to dosc drogi region Berlina..bylam tam ..wiem gdzie jest..ale najdrozszy to Tiergarden..
Witam Wszystkich a w szczególnosci,grupe CYTOMBYTOM nie byłabym sobą, gdybym nie sprawdziła z kim mam doczynienia.Stworzyliście grupe o wibracji 7 a więc z góry skazaną na rozpad!!!!!!!Ja w życiu kieruje się prostymi zasadami i tego samego oczekuje od ludzi. Dostaniesz w życiu tyle ile dasz od siebie,to jest takie proste aczkolwiek trudne do pojęcia .Podstępy przechytrzenie losu, nie akurat trafiliscie na kogoś kto zna te prostote życiową.
Ta tabelka ,którą wam wysłałam jest tylko do konca LISTOPADA
Natomiast,jeśli jeszcze raz zdecydujecie o tworzeniu grupy,to najpierw skonsultujcie to z astrologiem!! i nie bój się pokazać twarzy,chowanie się za parawanem bardzo źle swiadczy o osobie.
Wendrowco-Netowy Ja nie byłam, nie jestem ,i nigdy nie będe WRÓŻKĄ wibracja twojej nazwy daje 6 No cóż bardzo ale to bardzo brakowało ci czystej szczerej , prawdziwej miłości, musiałeś przejść niezłą traume!!!musiałeś być wywalany za burte, niechciany skoro zakodowałeś te wibracje w Sobie.
Zapamiętaj nie wyżucaj goscia z DOMU !!! DOMU którego nie jesteś właścicielem, jesteś takim samym gościem jak Ja!!
Wendrujesz w poszukiwaniu MIŁOŚCI, której nie dostałeś ,i ze złości plujesz jadem!!!Nie tedy droga,zmień myślenie , zmień nastawienie - wyślij pozytywne sygnały do nieba, a to samo dostaniesz w zamian. TO TAKIE PROSTE
Ta tabelka ,którą wam wysłałam jest tylko do konca LISTOPADA
Natomiast,jeśli jeszcze raz zdecydujecie o tworzeniu grupy,to najpierw skonsultujcie to z astrologiem!! i nie bój się pokazać twarzy,chowanie się za parawanem bardzo źle swiadczy o osobie.
Wendrowco-Netowy Ja nie byłam, nie jestem ,i nigdy nie będe WRÓŻKĄ wibracja twojej nazwy daje 6 No cóż bardzo ale to bardzo brakowało ci czystej szczerej , prawdziwej miłości, musiałeś przejść niezłą traume!!!musiałeś być wywalany za burte, niechciany skoro zakodowałeś te wibracje w Sobie.
Zapamiętaj nie wyżucaj goscia z DOMU !!! DOMU którego nie jesteś właścicielem, jesteś takim samym gościem jak Ja!!
Wendrujesz w poszukiwaniu MIŁOŚCI, której nie dostałeś ,i ze złości plujesz jadem!!!Nie tedy droga,zmień myślenie , zmień nastawienie - wyślij pozytywne sygnały do nieba, a to samo dostaniesz w zamian. TO TAKIE PROSTE
ulexxa
albinku
islandorka30,5
fortunata ja tez jestem 6 czy to zle, bo nie sledze twoich wpisów, w ogóle mam dostęp do koma tylko wieczorem...i o jakiej tabelce piszesz??? ja lubie wszystko co niezwykłe magiczne...
Islanderko 6 to bardzo dobra wibracja,wszystko zależy co czytamy i w jakim kontekscie!!
Jestem w stanie rozszyfrowaażdego, nawet po NIKU
troch słabo widze więc z góry przepraszam za małe błędy.
no to FORTUNATKO mów o mnie, powiem prawde czy zgadłas czy nie...
no jak kazdy zacznie pisac po "sfojemu" to dopiero bedzie masakra...
Ten czat nie jest tu po to aby przepowiadać tu komuś przyszłość,to czat w kierunku znalezienia jak najprostrzej drogi do sukcesu!!!
fortunata>> po nicku rozkminiasz,tak?
Nie przesadź z tym autolansem bo na byle durnocie wiarygodność stracisz.
Nie przesadź z tym autolansem bo na byle durnocie wiarygodność stracisz.
no fortunatko ja jestem otwarta teraz mam czas szukajmy...tylko jak???
zofija nie wcinaj sie ja pierwsza...
zofincio,musiała bym mieć więcej danych o Tobie, wtedy moze bym ci pomogła.
fortunata jak nie chcesz na forum to dawaj na meila jest w moim profilu...
zofija takie czasy kto pierwszy do koryta ten ma...
ja pierwsza byłam zofija sie wcieła...
Islanderko odezwe się do ciebie na meila
islandorka30,5 gralas cos na 14?
fortunata rozstrzygaj...
fortuno
albinku dzis pomyliłam kupony ale i tak by nic nie było...
albinku dzis pomyliłam kupony ale i tak by nic nie było...
spoko>> wszechświat nieogarnięty -tak wielki . Fortunata dla każdej z Was szczęśliwą gwiazdkę znajdzie.
albinku krucho z kasiorką na granie...moze pożyczysz???
islandorka30,5
stasia ty sie nie wcinaj...
islandorka30,5 zawsze sie gra tylko i wylacznie za swoje za pozyczone to juz bardzo zle
o patrzcie komitet zawiązuja obie przeciw mnie...
Choć znam doskonale niebo i wiem co się tam dzieje,to narazie będe tylko obserwować poczynania, wybaczcie ,ale narazie nie będe niczego rozstrzygać.
islandorka30,5 jak wysalasz to za jaka kwote tak srednio?
albin guzik prawda za pożyczone własnie sie prędzej wygrywa...
fortunato czekam na wskazówki...a one sie bija między soba...
fortunato czekam na wskazówki...a one sie bija między soba...
Mam tlko cichą nadzieje,że grupa CYTOMBYTOM dobrze wyorzysta to co dostała odemnie!!!!!
zofincia
islandorka30,5 bądź wyrozumiała u mnie gra toczy sie o
islandorka30,5 bądź wyrozumiała u mnie gra toczy sie o
albinku 1 2 zakłady...i to za duzo, stary mnie z chaty wypisze jak sie dowie...a tu po 2 i 4 zł czasem...
zofija co ty z tym zrobisz...
islandorka30,5 1 czy 2 zakaldy to nie wiele mi mowi bo i stawka i plus i cena rosnie duzo
stasia co ty gadasz, ja mam bank na głowie...
albin jak sie nie ma to i to duzo...
zobaczymy co mi fortunata podpowie, jak na razie najlepiej mi idzie ze snu...
muszę nowe założyć , bo stare mi coś wcięło gdy dopuściłam swojego informatyka
islandorka30,5 ok poczekam cierpliwie na swoja kolejkę
islandorka30,5 ok poczekam cierpliwie na swoja kolejkę
mam plan doskonały ale musze poczekac jak stary bedzie jezdził na dzien do pracy nie na nocki...
no stasia widze zes kobita z jaja...i...
stasia dopuściłas informatyka???
a chociaz kompa naprawił? czy zepsuł???
no o 20 jest fajny film historyczny bede sie zmywac...dobrej nocki wszystkim życze...
ulexia
ulexia
ulexxa
islandorka30,5 na jakim kanale?
na pulsie...
i spaprał robotę - strach pomyśleć gdym pozwoliła mu grzebać w innym sprzęcie
ulexxa
islandorka30,5 trzym się
ulexxa
islandorka30,5 trzym się
u mnie kanał 7...
ja z doskoku..wiec sorki ze tak pozno odpowiadam..
Edi..tak polaczyli sie..ale ale..ha ha..wiesz co roznica nadal trwa..ost und west..kolosalnie..potrzeba chyba ze 20 lat zanim zrownaja sie..
Edi..tak polaczyli sie..ale ale..ha ha..wiesz co roznica nadal trwa..ost und west..kolosalnie..potrzeba chyba ze 20 lat zanim zrownaja sie..
islandorka30,5 no faktycznie fajny
stasia no masz szczescie...dopiero by sie narobiło...