Wpisy 1 227 846 – 1 227 945
14 listopada 2012 09:00 → 14 listopada 2012 10:33, 100 wpisów
senna
taaaa, trafiony
no i takie pytanko - wysyłasz z plusem, czy bez ?
taaaa, trafiony
no i takie pytanko - wysyłasz z plusem, czy bez ?
Monet
na filmie - 'wiadomo, jakiej niewiasty' ?
nie, to nie ja
a w komentarzach - też nie ja
na filmie - 'wiadomo, jakiej niewiasty' ?
nie, to nie ja
a w komentarzach - też nie ja
wiem, że t e j
przecież już kiedyś było widać - w tym znikniętym i zablokowanym o lotto -
http://www.youtube.com/watch?v=ra7ORu0YuVI&feature=plcp
i tak nawiasem - nie dość, że w necie nic nie ginie - został w profilu
przecież już kiedyś było widać - w tym znikniętym i zablokowanym o lotto -
http://www.youtube.com/watch?v=ra7ORu0YuVI&feature=plcp
i tak nawiasem - nie dość, że w necie nic nie ginie - został w profilu
Z filmiku owego...
- pani Annie Cieślak /z dziadkiem/ udało się wygrać trójkę, a nawet czwórkę - a to może oznaczać, że zdarza się i tak :
"Kiedy trafi 3/6 w DL to dzieki swemu szczęściu ,kiedy powtórzy sie 3/6 z ostatniego losowania to oczywisty przekret Totalizatora hi ,hi. "
wesołego dnia
- pani Annie Cieślak /z dziadkiem/ udało się wygrać trójkę, a nawet czwórkę - a to może oznaczać, że zdarza się i tak :
"Kiedy trafi 3/6 w DL to dzieki swemu szczęściu ,kiedy powtórzy sie 3/6 z ostatniego losowania to oczywisty przekret Totalizatora hi ,hi. "
wesołego dnia
A może rety rety, skoro wczoraj trafiłem 3/5 w mini /czyli nawet 17 zeta x kilka x/ , to
- dałem się kupić za te nędzne srebrniki, jestem uczestnikiem spisku, albo ukrytym masonem, czy c u ś
i pooowwwwooo
- dałem się kupić za te nędzne srebrniki, jestem uczestnikiem spisku, albo ukrytym masonem, czy c u ś
i pooowwwwooo
mirnam
przytrzymałeś coś z tych z kiedyś "zgapionych" ? coś weszło ?
przytrzymałeś coś z tych z kiedyś "zgapionych" ? coś weszło ?
wyścig jest o 20.00, a kwalifikacje o 19.00 stacja woli nadawać galfield 2 i szklana pułapka 2 bo widzowie oczekuja rozrywki w czasie największej oglądalności
mirnam
Ja mam na kuponie 4,7,9,14, ale 2/4 też mie nie przeszkadza
Ja mam na kuponie 4,7,9,14, ale 2/4 też mie nie przeszkadza
taaaa, coś w tym jest... Nawet, jak "wbije", to szału nie ma
a i te wygrane, z wczoraj w podstawowym lotto - niższe niż w plusie
dobrego wysokich
i znikam
a i te wygrane, z wczoraj w podstawowym lotto - niższe niż w plusie
dobrego wysokich
i znikam
o jak tu slicznie u paska
o jak pieknie
o jak cudownie u paska
oh boze przecudnie u paska boze tak slicznie cudownie
u paska jestem a wy ?
senna
Kewin nie jest taki zły w porównaniu z maratonem produkcji z Seagalem
Kewin nie jest taki zły w porównaniu z maratonem produkcji z Seagalem
dobra ide do paska
u paska
pasko jaki zrobil czat cudowny
bede siedzial tu cale zycie u paska
i na czet video poczekam az pasko zrobi
nie zlosc sie senna bo jestes u paska wiec nie mozesz sie zloscic dorbze ?
pasko nie bedzie szczesliwy
musimy dbac o paska
pasko
robi czat i zaprosimy paska ?
numery na multilotto na dzis :
123456789101112131415161718191001
numery na duzego :
1 2 3 4 5 6 albo 6 5 4 3 2 1 zalezy jak prosze zapisac i zapraszam do czata na pasko
medea
zamiast wyścigu f1 na nowym torze Austin w stanach puśćić to szklaną pułapke po raz 10 puszczają, ale w czasie wyścigu nie da sie pół godziny reklam puśćić
zamiast wyścigu f1 na nowym torze Austin w stanach puśćić to szklaną pułapke po raz 10 puszczają, ale w czasie wyścigu nie da sie pół godziny reklam puśćić
numery na mini tez dwie kombinacje 12345 albo 54321
zycze wam szerokich i wysokich i miekkich i malutkich i sztywniutkich i paskowych wygrany
pasunio (
numery na joker : 1 : 2,3,4,5
senna
Na forum pokusiłam się o wytypowanie liczb w oparciu o kalendarz Majów a dokładniej losowania z dni o takiej samej liczbie i nazwie jak w tym kalendarzu
W mini pomysł okazał się klęską bo trafiłam tylko 2 liczby na bardzo duży zestaw
W lotto zestaw też był spory tyle, że 4/6 w lotto i lotto + było między wybranymi liczbami. Na jutro planuję test z zwiększeniem liczby losowań ( na razie cofnęłam się tylko do 2000 r.) i wybranie 12 najczęściej występujących i zobaczymy czy skutecznośc się utrzyma lub zwiększy
Na forum pokusiłam się o wytypowanie liczb w oparciu o kalendarz Majów a dokładniej losowania z dni o takiej samej liczbie i nazwie jak w tym kalendarzu
W mini pomysł okazał się klęską bo trafiłam tylko 2 liczby na bardzo duży zestaw
W lotto zestaw też był spory tyle, że 4/6 w lotto i lotto + było między wybranymi liczbami. Na jutro planuję test z zwiększeniem liczby losowań ( na razie cofnęłam się tylko do 2000 r.) i wybranie 12 najczęściej występujących i zobaczymy czy skutecznośc się utrzyma lub zwiększy
Drugą chyba niedawno widziałem, trzecia - nie jestem pewien ...
I szeŻe ? to ja bym sieM skłaniał RZe oFszem, niekoniecznie - tOM razOM - ewentÓalnie S konkÓrenji
I szeŻe ? to ja bym sieM skłaniał RZe oFszem, niekoniecznie - tOM razOM - ewentÓalnie S konkÓrenji
medea
super, ja puściłem liczby na 2 losowania czyli wczoraj i na czwartek, niestety same oboki były, na pewno na losowanie w sobotę skorzystam z tych liczb
teraz z powodu polsatu jestem w kiepskim nastroju
super, ja puściłem liczby na 2 losowania czyli wczoraj i na czwartek, niestety same oboki były, na pewno na losowanie w sobotę skorzystam z tych liczb
teraz z powodu polsatu jestem w kiepskim nastroju
uwaga podeja numerki na zdrapki : 1,2,3,4,5,6,7
a moSZe nawet tylko zwykły, normalny / w odpowiednim znaczeniu / pSZeciFnik grania w teesie
medea
spróbuj, kiedyś, wcale nie patrzeć na statystyki i z raz choć zdaj się na intuicję ...
medea
spróbuj, kiedyś, wcale nie patrzeć na statystyki i z raz choć zdaj się na intuicję ...
numerki na zdrapke kolko i krzyzyk : 1,2,3,4,5,6,7 prosze tego nie rbac jako zart to jest 100 procent moteody na trafienie 7 w zdrapkach
nie chce zasmiecac waszego cudownego pasko forum ale jak ktos chce jeszcze numery na najblizsze zdrapkie to zapraszam piszcie na mail posiadam jeszcze numery do gier takich jak bandyta jednoreki i wiele innych dzis swieza dostawa z zaswiatow posiadam wyniki na wszystkie losowania tj 15.11.2012
dzis bylo trafione 5 piatek w mini ltoo dlatego ze wczoraj bylem na innym forum i podalem numery wczoraj mialem numery od ksiedza jana malego - stranta dzis od wielu innych slynnych kolekcjonerow plastrow do szycia juz w krotce zapraszam na wideo czat z koscia jana makiego kopary - wiertary z domu kosiary bedzie mozna przewidziec numery do mini jaki duzego koszt przewidzenia owych numer to jedyne 13 pln plus vat kiedy juz uzbieramy odpowiednia ilosc ludzi na video czacie z pasko to prosze o przelanie pieniazkow na podane konto bankowe
Zdzislaw kostka
szczecin 70-003
ulica : morska 79a /12
PKO Bank Polski
100 1435 7640 0000 1876 0098
Zdzislaw kostka
szczecin 70-003
ulica : morska 79a /12
PKO Bank Polski
100 1435 7640 0000 1876 0098
co cie dokladnie interesuje jaka gra ? zdrapki czy inne ?
uwaga lotto plus : 2,8,9,19,34,43
Robal 36
Ja nawet ze statystyk wybieram numery metodą intuicyjną
Ja nawet ze statystyk wybieram numery metodą intuicyjną
mini 9,12,13,36,38
Medeo..witajdziekuje za tak mile powitanie..
Monet..Marek..Mirnam..
zabraklo emotek..pisze z czyjegos kompa..nie chce juz przelaczac na polskie tlumaczenie..wszystko co piszecie mam po de. P.Pasko moze potwierdzic napewno..ze pisze z innego kompa..
Monet..Marek..Mirnam..
zabraklo emotek..pisze z czyjegos kompa..nie chce juz przelaczac na polskie tlumaczenie..wszystko co piszecie mam po de. P.Pasko moze potwierdzic napewno..ze pisze z innego kompa..
multi multi niestey nie podam bo mam dziwna blokade nie widze ich przykro mi kochani
5 w mini i 6 w lotto gwarantowana
a najdziwniejsze jest to ze ja sam nie mgoe grac gdyz uzywajac swojego daru moglbym sprawic bol oraz gniew sila od ktorych otrzymalem owy dar przewidywania nie moge sie wzbogacac i dzialac dla siebie korzystajac z daru
wiec gdy zagram teraz to oczywiscie liczby nie padna jak wy je wytypujecie to beda
wiec gdy zagram teraz to oczywiscie liczby nie padna jak wy je wytypujecie to beda
do numerek 1122.....skoro ten klecha jest takim czarodziejem i przewidywaczem to czemu nie załapał się ani na milio,ani na kumulację. Swoją drogą to .ŻADEN BÓG Z ŻADNEJ WIARY NIE POTRZEBUJE KASY i nie gra lotto. ŻADNE LOTTO.
toto-loto - moze tez nie moze grac bo sprowadzi na siebie klątwe?
To Pasko takie roby wypuszcza żeby przed południem nudy nie było na czacie.
Pokażcie mnie BOGA co gra w Lotto.ON po prostu nie musi grać bo jest BOGIEM.NAWET świątynie ma za darmo.
Monet witaj-czytam wpisy oczy mi wychodza z orbity' podawane nr.
konta nie wiem o co chodzi
konta nie wiem o co chodzi
medea
zapewne tak tylko tu , jednak w tym tkwić może /być może.../ pewien błąd - wybierając, z już wybranych - tatami - dalszą selekcję - skłanianie się 'do' lub wykluczanie - przeprowadzasz kierując się takim swoistym "lubieniem", lub antypatią do jakichś liczb... Po wstępnej selekcji ,jakąkolwiek metodą, zapisz je na kartkach i wybieraj 'na ślepo'...
owszem
też, nie wykluczam ...
to już /momentami/ wyższa szkoła jazdy
zapewne tak tylko tu , jednak w tym tkwić może /być może.../ pewien błąd - wybierając, z już wybranych - tatami - dalszą selekcję - skłanianie się 'do' lub wykluczanie - przeprowadzasz kierując się takim swoistym "lubieniem", lub antypatią do jakichś liczb... Po wstępnej selekcji ,jakąkolwiek metodą, zapisz je na kartkach i wybieraj 'na ślepo'...
owszem
też, nie wykluczam ...
to już /momentami/ wyższa szkoła jazdy