Wpisy 1 227 746 – 1 227 845
14 listopada 2012 00:05 → 14 listopada 2012 08:55, 100 wpisów
Unhappy dlaczego janusz ciągle w tych samych spodniach w studiu,może oni nagrali z nim od razu 100 kaset:
:grałem już kilka razy na plusa z lotto,po dzisiejszej klęsce odpuszczam:
Niedawno bella pisała,że jej koleżanka trafiła 5tkę w lotto,ciekawi mnie za ile grała i czy myślała nad liczbami?
choc zastanawiam sie, czy nie zaczne go stale wysylac zamiast dziesiatek mm gdy rozbija bonusa ale wtedy bedzie to zawsze 1 zaklad
Unhappy bo mnie skusili reklamami,że dodatkowa złotówka daje milion,a okazało się,że jest inaczej figa z makiem:
hipopotan dzisiaj ktos trafil 1 mln w lotto plus
A 20zeta co miałem wydać na fryzjera oddałem ts:teraz włosy urosną mi do kolan,na dodatek siwa broda:
hipcio, ja piatke trafilem miesiac temu, choc mialem tylko 10% udzialu w zakladzie... ale trafienie sie licz6
noś! noś!, noś długie włosy jak my! ;D
unhappy na ile liczb graliscie?
hehe
albin, to jest ten zaklad: http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-lotto-piatka_2012-10-17.jpg
Unhappy ja miałem już isć od dawna,ale jak patrzę przez szybkę jakie strzygą kobiety,niezbyt ładne i bez dekolta:to odwlekałem:
unhappy odrazu z wydrukiem widze wygranej z oddzialu
Lila podobno chce Mnie zatrudnić jako "lektora", który będzie jej czytał na Dobranoc
albin, kase mialem na koncie po niecalych 48 godzinach, wliczajac w to koniecznosc odebrania kasy w oddziale potem w ten sam sposob trafilem jeszcze trojke
Unhappy - no to ładnie, widzę, że zainwestowałeś tylko 2zł 40 groszy,a wygrana około 600zł brawo
unhappy najgorzej jak jednej braknie taka jedna liczba decyduje o wszystkim
tanczacy, bo przyjemnie sie slucha takich glosow pasko tez ma fajny
na tej stronie 3gry graja tez na PLUSA czy zwykle lotto?
wlasciwie zainwestowalem 1,23 zl, bo tyle kosztowal sms a w praktyce byl to mniej wiecej 15. sms, jaki tam wyslalem
wczoraj około północy chat odwiedzili przedstawiciele 2 firm oferujacych lotto online. Lottomania i jeszcze jedna firma ale teraz nie pamietam.
hipopotan
Unhappy 1,23? Ale tam jest kupon 24zł, powiedziałeś, że miałeś udział 10% czyli na kupon 24zł złożyło się 10 osób. No to wychodzi po 2,40zł??
Hipo.. na razie
albin, ja w ogole o tej szostej liczbie nie myslalem... wiesz, jak zareagowalem? chyba z 5 minut sie smialem, ze do tej pory trafilem zaledwie pare trojek, a tu od razu piatka
unhappy a co dopiero by bylo na 6/6
tanczacy... to sie odbywa troche inaczej... wysyla sie sms-y na zaklady grupowe http://www.3gry.pl/sms/play.html
gdy zbierze sie 10 osob, proponowany zestaw sie zmienia... i tak w kolko... oplacasz tam pojedynczy zaklad... od kilku dni nie trzeba slac sms-ow... mozna doladowywac konto... wtedy za 10% udzialu w zakladzie placi sie 0,55 zl zamiast 1,23
albin, nie wiem ale o tej szostej pomyslalem naprawde dopiero na drugi dzien, gdy ktos mnie spytal, jaka mialem liczbe zamiast tej wlasciwej
aha dzięki za info. Ci operatorzy udostepniaja tylko grę w LOTTO?
tanczacy, jest to wiec cos posredniego miedzy ch-t a wlasnym typowaniem... wybrac pojedynczych liczb nie mozesz, ale caly zestaw juz wybierasz sam
jak nazwa wskazuje, gry sa 3: lotto, mini i mm... mozesz tez wysylac sam swoje kupony, ale moim zdaniem to nie ma sensu: http://www.3gry.pl/page/choose.html
ta gra grupowa ma moim zdaniem sens... np. przy kumulacji 10% puli na szostki to czesto wiecej niz 10/10 mm z bonusem... mm kosztuje 2,50... za to samo po doladowaniu konta mozesz wyslac 4-5 zakladow lotto po 55 gr kazdy... szanse na wygrana: w mm 1 do 9 mln, w grupowym lotto 1 do 2,8-3,5 mln...
teoretycznie jest ryzyko wyplaty wiekszych wygranych, ale moim zdaniem jest ono niewielkie... wystarczy obserwowac na biezaco wyniki i w razie czego wyprzedzajaco poinformowac ts o swoich prawach do wygranej... maja wtedy obowiazek nie wyplacac wygranej do wyjasnienia sprawy... a 10 osob tak latwo nie odpusci
------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
Drapek.. .
-------------
-------------
Agatka.. .
---------------
---------------
Wedrowco dziekuje za kwiatuszki mamy pogodny dzisiaj dzien
oby nam pogodnie wszystkim bylo
oby nam pogodnie wszystkim bylo
Agatka.. .
--------------------
--------------------
senna
bywało lepiej, ale jest
hihihi
/ sorry, ale uwielbiam ten zwrot / - a nie mówiłem ?
uwolnić krasnoludki i polococta dla każdego
bywało lepiej, ale jest
hihihi
/ sorry, ale uwielbiam ten zwrot / - a nie mówiłem ?
uwolnić krasnoludki i polococta dla każdego
w lotto miałem 24,25 a padło 23,26
w mini ja 21, 35,37 a oni 22,36
w mini ja 21, 35,37 a oni 22,36
Senna.. .
-------------
-------------
Dzień dobry.Miłego dnia.
lekki mrozik,ale uszy mi zmarzły na porannym spacerku.
lekki mrozik,ale uszy mi zmarzły na porannym spacerku.
Senna
AgatkaaTak,trzeba z pieskiem wyjść.
AgatkaaTak,trzeba z pieskiem wyjść.
Witam Wszystkich..
Emeriti..Agatka..Senna..Robal..Wn..oraz reszta Mp..witam..
moj komp jest w naprawie..pisze teraz z innego..
pozdrawiam cieplo..
Emeriti..Agatka..Senna..Robal..Wn..oraz reszta Mp..witam..
moj komp jest w naprawie..pisze teraz z innego..
pozdrawiam cieplo..
Ulexxa.. .
--------------
--------------
Ulexxa.Witaj
ulexxa, e46
senna
loozik i bez zbytniego 'napinania', a wygrane same przyjdą i będą Ci 'jadły z ręki' ...
senna
loozik i bez zbytniego 'napinania', a wygrane same przyjdą i będą Ci 'jadły z ręki' ...
Medea
Robal
Zmykam
Robal
Zmykam
Medea.. .
------------
------------
Znikam.. .
--------------
--------------