Wpisy 1 226 738 – 1 226 837
13 listopada 2012 15:13 → 13 listopada 2012 16:23, 100 wpisów
Weszłam pożegnać się z wszystkimi do wieczora
fortunata55 jeśli jesteś na podglądzie chat to dziękuję za inspirację do przyjrzenia się sposobowi ustalania przeze mnie końcówek, które powinny wejśc w danym losowaniu okazało się, że miałam w swoich materiałach jakiś błąd i zamieniłam numery przypisane planetom
fortunata55 jeśli jesteś na podglądzie chat to dziękuję za inspirację do przyjrzenia się sposobowi ustalania przeze mnie końcówek, które powinny wejśc w danym losowaniu okazało się, że miałam w swoich materiałach jakiś błąd i zamieniłam numery przypisane planetom
Róbta co chceta, ale o 22.15 będą rządzić liczby o końcówkach 1-2-8-4-0
max
Fajnie, ale biuro to nie jest miejsce gdzie chcę zostać zamknięta na długi listopadowy wieczór więc ewakuacja jest niezbędna
Fajnie, ale biuro to nie jest miejsce gdzie chcę zostać zamknięta na długi listopadowy wieczór więc ewakuacja jest niezbędna
medea
michel
maks
lila jak jest
michel
maks
lila jak jest
medea kochana co dzis dla raczka???
Medeo76 mam do Ciebie prośbe wytłumacz mi !
w Twoim opisie jest że dzisiaj grają Wagi i Byki.
Moze jest coś istotnego czego Ja nie wiem.Księżyc wszedł właśnie do Skorpiona i to według mnie Skorpion gra.Ale ???
Ja wcale nie musze mieć racji.
w Twoim opisie jest że dzisiaj grają Wagi i Byki.
Moze jest coś istotnego czego Ja nie wiem.Księżyc wszedł właśnie do Skorpiona i to według mnie Skorpion gra.Ale ???
Ja wcale nie musze mieć racji.
Ryby grają 21,22,a 23 tylko pierwsze losowanie!
Wiecie to jest dla mnie bardzo ważne,ponieważ dla każdego znaku zodiaku jest klucz, I jak przestawie klucz na inny znak , to moze powstać niezły galimatias !!!
toja ,marek33 wiecie gdzie tu się sprawdza ile pkt się zdobyło w lidze ?
Droga RYBKO kluczem dla Cibie będzie taki łańcuch.
5 11
17 23
29 5
W tym kluczu jest ukryta cała tajemica, Pasko podałam Ci łańcuch . Powinieneś to rozwikłać wedłuk wzoru ktury Ci podałam.
5 11
17 23
29 5
W tym kluczu jest ukryta cała tajemica, Pasko podałam Ci łańcuch . Powinieneś to rozwikłać wedłuk wzoru ktury Ci podałam.
A Baranki będa grały 23 drugie losowanie 24i 25 oba losowania Klucz dla Barana taki sam.
Wodniki 19 i 20 oba losowania
Osoby urodzone 1 to niedzielne ludziska,bo jedynka to nic innego jak słonko.
Ale za to maj 5 A 5 to merkury , a więc jesteś osobą przedsiębiorczą i sukces masz wpisany w swojwj dacie, jednak nie na dzisiaj,
Ale za to maj 5 A 5 to merkury , a więc jesteś osobą przedsiębiorczą i sukces masz wpisany w swojwj dacie, jednak nie na dzisiaj,
ulala boli mnie reka,mam klopoty nawet z pisaniem i moga byc
"byki"
"byki"
ulala dopiero siadlam przy komp.ale 9,15,29 moze narazie sie
przygladam moze 34
przygladam moze 34
andromeda
wtf, czy Ty trochę nie trochę przesadzasz ?
mów prawdę, bo będę dzwonił na telefony alarmowe
wtf, czy Ty trochę nie trochę przesadzasz ?
mów prawdę, bo będę dzwonił na telefony alarmowe
agatka nie po prostu jeszcze pracuje i nie mogę się doczekać końća pracy

Witam ponownie.
Zimówki założone.
Zimówki założone.
Toja.witaj
toja
Kochani nie moge za duzo zdradzać, klucz księżyca to jest inaczej kod pod kturym jest ukryta NP szóstka w DL tylko że do tego jeszcze trzeba wiedzieć jakie planety w danym dniu losowania grają i trzeba ich połączyć.
ula idac chodnikiem posliznelam sie na cholernym lisciu
upadlam uderzajac prawa reka o betonowa plyte i diabli mnie
biora bo mnie ujrzmilo troche
upadlam uderzajac prawa reka o betonowa plyte i diabli mnie
biora bo mnie ujrzmilo troche
fortunata a jak ktoś nie gra w dużego tylko multi to też ten klucz można stosować
Dlatego też chciałabym mieć kontakt z osobami które już co nieco wiedzą na ten temat, połączyć tą wiedze, może nawet coś uzupełnić, wtedy napewno powstanie coś czego nikt do tej pory nie znał , lub nie wiedział.
Klucz jest kluczem do wszystkich gier!!!!