Wpisy 1 226 538 – 1 226 637
13 listopada 2012 14:12 → 13 listopada 2012 14:37, 100 wpisów
miki ... cieszę że jesteśmy razem a tak miałem dzisiaj czuc oddech
Lili ..a ja nie wiem o czym Ty pomyslałes mi tez nie przeszło i nie przejdzie
Michellex.. .
------------------
------------------
max...zgadza sie oddech czułeś wczoraj, jak byłam za Tobąa teraz juz seśmy razemmamy po 3 pewniaczkijesteśmy na samym końcu
michellex
mariucha
podobno takie etui jest tylko dla złotych klientów
mariucha
podobno takie etui jest tylko dla złotych klientów
Lila...kondziu to już chyba nie ma czym oddychaćwszyscy mu sapia za plecami
MAX...taaaa pełen podziwu dziwu a i tak uja postawiłam w grupie.miałam 8,21 i co wybrałam? 8
max...wytrzymasz ten nacisk?wieczorem schodzę jak co więc spoko
Gratki wygranym. U mnie boki w mm tylko w krzyż xl wydrapane 30zł
Ale wieczorem będzie lepiej mam 2 razy lotto + , 2 razy mini i raz 8/8 w mm
Musze zmienic nastawienie do liczb ..trzeba może je zacząc dmuchac
Witam!!
Kochani wczoraj na żywo w trakcie rozmowy telefonicznej powiedziałam, na niebie panuje ogromny chaos!!!i to musi mieć odbicie w losowaniach , kto mnie słyszał to wie o czym mówiłam.Poczekajcie do końca tygodnia, od poniedziałku sytuacja powoli zacznie się poprawiać.
Kochani wczoraj na żywo w trakcie rozmowy telefonicznej powiedziałam, na niebie panuje ogromny chaos!!!i to musi mieć odbicie w losowaniach , kto mnie słyszał to wie o czym mówiłam.Poczekajcie do końca tygodnia, od poniedziałku sytuacja powoli zacznie się poprawiać.
michellex..trzeba coś pomyślec na wieczór bo jak stary wjedzie to bedzie po myśleniu
fortunata..ledwo co było Cię wczoraj słychać,więcej nie słyszałam niż słyszałam.
i rym cym cym i hopi hop pomyślę trochę nad liczbami wieczorem odjadę BMkami
kondi...jeszcze nie mam....muszę uzupełnić baze
ale na teraz chyba pasuje 23
ale na teraz chyba pasuje 23
Nie typuje liczb_ chodź niebo i klucze znam doskonale. Poczekajcie aktualnie pracuje nad tym aby doprowadzić do możliwie najlepszego klucza a wtedy dopiero będe się z Wami BAWIĆ. Oczywiście będzie to kozyśc dla nas wszystkich.
Obecnie nie moge podawać kluczy na tym czacie , bo konkurencja mogłaby to wykorzystać. To co Ja przygotowywuje ma być tylko i wyłącznie dla PASKOWICZÓW>
Obecnie nie moge podawać kluczy na tym czacie , bo konkurencja mogłaby to wykorzystać. To co Ja przygotowywuje ma być tylko i wyłącznie dla PASKOWICZÓW>
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 030 000 zł
No i losowanie mi umknęło jak gazela
kondi1 i jeśli jeszcze kogoś nie zauważyłam to oczywiście
kondi1 i jeśli jeszcze kogoś nie zauważyłam to oczywiście
wczorajszy wykład fortunaty55 można posłuchać tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=4p761tId-js#t=1350
miki ...13maxa ma auto syrena biała zaprasza i wsiada
lila..