Wpisy 1 226 001 – 1 226 100
13 listopada 2012 00:49 → 13 listopada 2012 09:40, 100 wpisów
rosze o wybaczenie
Ok dzięki za kwiaty
lottomania....nastenym razem jak chce sie reklamować too niech strona dziala w 100%. bo too nie dobrze świadczy
a 1 kontakt jest najważniejszy.
Dzień dobry we wtorek trzynastego miłego spokojnego i radosnego Dnia Wszystkim czatownikom
Witam serdecznie wczoraj mie zaskoczyła lila podałem jej a ona nic z tego i miała racje.
ELO PANIE DariuszW
ELO PANIE DariuszW
.
http://wyborcza.pl/1,75400,12844244,We_wtorek_transmisja_z_calkowitego_zacmienia_Slonca_.html
.
http://wyborcza.pl/1,75400,12844244,We_wtorek_transmisja_z_calkowitego_zacmienia_Slonca_.html
.
We wtorek wieczorem naszego czasu Słońce na kilka minut zostanie zakryte przez Księżyc. Zaćmienie będzie widać z Australii, ale można go śledzić na żywo także w internecie.
Przekaz na żywo z trzech stanowisk obserwacyjnych w Australii będzie trwał 15 minut - od 21:30 do 21:45 czasu polskiego. Obejmie zaćmienie całkowite, kiedy Słońce zostanie zupełnie zakryte na blisko dwie minuty. W pozostałym czasie obraz Słońca z teleskopów i kamer będzie uaktualniany co 5 minut.
Przekaz na żywo z trzech stanowisk obserwacyjnych w Australii będzie trwał 15 minut - od 21:30 do 21:45 czasu polskiego. Obejmie zaćmienie całkowite, kiedy Słońce zostanie zupełnie zakryte na blisko dwie minuty. W pozostałym czasie obraz Słońca z teleskopów i kamer będzie uaktualniany co 5 minut.
Pokonaj raka⌠alkoholem
http://zdrowie.onet.pl/profilaktyka/pokonaj-raka-alkoholem,1,5299363,artykul.html
http://zdrowie.onet.pl/profilaktyka/pokonaj-raka-alkoholem,1,5299363,artykul.html
witam
reklama przemysłu monopolowego
znałem ludzi co to robili przykro mi nie próbuj
można zalać robaka ale nie lecz się
reklama przemysłu monopolowego
znałem ludzi co to robili przykro mi nie próbuj
można zalać robaka ale nie lecz się
Dzień dobry.Wygranych i miłego dnia.
Medea
Marek
Senna
Marek
Senna
senna
Profil zaktualizowany
Według astrologa, który typuje te liczby oraz ustala "plan" gry na dany tydzień szczególnie szczęśliwe dla graczy w gry losowe mają być czwartek i niedziela. Ja mam zamiar spróbować, bo kiedy ostatni raz tak twierdził czyli 1 listopada tylko z powodu zamkniętych kolektur przeszła mi koło nosa 4/6 w lotto oraz 5/6 w mm. W tym tygodniu dam losowi szansę
Profil zaktualizowany
Według astrologa, który typuje te liczby oraz ustala "plan" gry na dany tydzień szczególnie szczęśliwe dla graczy w gry losowe mają być czwartek i niedziela. Ja mam zamiar spróbować, bo kiedy ostatni raz tak twierdził czyli 1 listopada tylko z powodu zamkniętych kolektur przeszła mi koło nosa 4/6 w lotto oraz 5/6 w mm. W tym tygodniu dam losowi szansę
Marek.
300km w jakim kierunku?
300km w jakim kierunku?
medea boicie się wideo kamery nikt nie wystartował .
Myślałem,że się nie dopcham do gg ale było nie ludno
Myślałem,że się nie dopcham do gg ale było nie ludno
e46
to gg36 te 300
i przepraszam - jeśli jest to zbyt uczepliwo-zasadnicze
dobrego dnia
to gg36 te 300
i przepraszam - jeśli jest to zbyt uczepliwo-zasadnicze
dobrego dnia
emerytka nie latam po kraju lekarz mnie nie dopuścił mam wysokie ciśnienie i też nie latam zasłabłem w powietrzu ledwo wylądowałem i choruje
nara biorę psa i w góry ale tylko spacer bez paralotninie gram i nie typuje
Robal
Masz rację (jak zwykle)
Chyba jeszcze śpię.
Masz rację (jak zwykle)
Chyba jeszcze śpię.
marek33
Niestety ja z przyczyn sprzętowych nie mam jak do chata się przyłączyć. Mikrofonu i kamerki brak a chwilowo takie inwestycje nie mieszczą się w moim budżecie domowym
Niestety ja z przyczyn sprzętowych nie mam jak do chata się przyłączyć. Mikrofonu i kamerki brak a chwilowo takie inwestycje nie mieszczą się w moim budżecie domowym
Marek.Nie grasz,nie typujesz.To po co Ci liczby?
medea
a nie mogli dowieźć ciut lepszego horoskopu ? - nie widzę tam robaka ?
senna
i CZymajcie się ...
dziś ...
http://www.youtube.com/watch?v=IbzjScBve8U
a nie mogli dowieźć ciut lepszego horoskopu ? - nie widzę tam robaka ?
senna
i CZymajcie się ...
dziś ...
http://www.youtube.com/watch?v=IbzjScBve8U
Robal
No to przyłącz się do testujących tego astrologa w czwartek i niedzielę. Jeśli miał rację i będzie łatwiej coś trafić to wytropimy układ gwiazd i ustalimy kiedy grać a wtedy drżyj TS
No to przyłącz się do testujących tego astrologa w czwartek i niedzielę. Jeśli miał rację i będzie łatwiej coś trafić to wytropimy układ gwiazd i ustalimy kiedy grać a wtedy drżyj TS
senna bardzo miłą wiadomość napisałaś a mnie od rana ręka swędzi
Marek.W mini na swoje nie mam fartu.Wezmę z chybika.
Krysieńka
MonetJeszcze w listopadzie rządzą skorpiony.
MonetJeszcze w listopadzie rządzą skorpiony.
senna ja do multi parkę podałem..
ale z tego co sibie przypomniałem to Ty chyba na grasz w MM?
ale z tego co sibie przypomniałem to Ty chyba na grasz w MM?
Monet
Agatkaa
To pytanie musisz zadać Medei
To pytanie musisz zadać Medei
Ale na pewno się pojawi.
agatkaa
Chwilowo dla Wodników nie ma fartownych dni
Niemniej jak pisałam sennie astrolog, którego liczby i informacje o tym kiedy grać zamieszczam w profilu, wskazał że dla wszystkich chcacych grac w gry losowe bardzo dobry będzie czwartek i niedziela. Kiedy ostatni raz tak twierdził czyli w 1 listopada tylko zamknięte kolektury przeszkodziły mi w wygranej bo liczby wytypowałam prawidłowo na 4/6 w lotto i 5/6 w mm. W czwartek i niedzielę chcę więc sprawdzić czy ma rację.
Chwilowo dla Wodników nie ma fartownych dni
Niemniej jak pisałam sennie astrolog, którego liczby i informacje o tym kiedy grać zamieszczam w profilu, wskazał że dla wszystkich chcacych grac w gry losowe bardzo dobry będzie czwartek i niedziela. Kiedy ostatni raz tak twierdził czyli w 1 listopada tylko zamknięte kolektury przeszkodziły mi w wygranej bo liczby wytypowałam prawidłowo na 4/6 w lotto i 5/6 w mm. W czwartek i niedzielę chcę więc sprawdzić czy ma rację.
marek33
na forum zamieściłam swoje kombinacje do lotto, mini zrobię za chwilę i zamieszczę
Dla Ryb do mini na dzisiaj daję 19,26,24,10,21,28,12
na forum zamieściłam swoje kombinacje do lotto, mini zrobię za chwilę i zamieszczę
Dla Ryb do mini na dzisiaj daję 19,26,24,10,21,28,12
agatkaa
Dzisiaj tylko symbolicznie jeden mm na 14-stą a na wieczór może się skuszę na jedno lotto+ i z dwa mini. Na więcej szaleństw budżet nie pozwala, no chyba, że o 14-stej coś trafię
Dzisiaj tylko symbolicznie jeden mm na 14-stą a na wieczór może się skuszę na jedno lotto+ i z dwa mini. Na więcej szaleństw budżet nie pozwala, no chyba, że o 14-stej coś trafię