Wpisy 1 225 871 – 1 225 970
12 listopada 2012 23:20 → 13 listopada 2012 00:15, 100 wpisów
witam
wygrana jest dzielona przez system
Pasko
dopuki pieniędzy nie zobacze na koncie jak wygram hipotetycznie to nie uwierze
dopuki pieniędzy nie zobacze na koncie jak wygram hipotetycznie to nie uwierze
najlepeij grac samemu !
Ja już mam kilka propozycji menedźerskich,ludziska widzą mój potencjał, więc chcą moją wiedze wykorzystać.
dokładni program
wszystko jest wyjaśnione na stronie
następnym razem, zrobię coś z tym mikrofonem
Dobranoc.
emerytka 46
Max dobranoc.
Albinczeka na mnie
Witam, reprezentuję serwis Lottomania. Mogę odpowiedzieć na dowolne pytania odnośnie lotto online
Robal.Masz rację.Bezciężko byłoby zasnąć.
Zloty
Zloty
nie slyszałem o lottomani
zobaczeee
zobaczeee
Lottomania - program to co innego
Nazwa jest tylko identyczna
Nazwa jest tylko identyczna
lottomania...a jakie sukcesy graczy?
Tak, to zupełnie inna firma
Licznik na naszej stronie wskazuje (prawdziwą) kwote wygranych
ja wysyłam zakłady online. ciekaw jestem jakie sukcesy mają gracze. ważne to dla mnie by tam zacząć bywać
no dobra juz znikam...ja troche boli głowa ..dziś formatowane PC windows 8..
i poowwoo
i poowwoo
Nie dodajemy mnożnika np x7 żeby przyciągnąć klientów
Nasi gracze wygrali już 27 806,20 zł
Najwyższa wygrana to 1 400,00 zł
taki licznik
Najwyższa wygrana to 1 400,00 zł
taki licznik
wywaliło mnie z google...ale łączę
Podobnie z fanami Facebooka. Nawet 1 osoba u nas nie jest "kupiona" na Allegro
Najważniejsza różnica między nami a konkurencją jest taka że jesteśmy FIRMĄ, co oznacza ogromną odpowiedzialność w porównaniu do spółki która odpowiada do 40 tys zł. A my całym majątkiem właściciela
Macie rację, ale to oznacza też, że do końca życia spłaca dług swoim majątkiem
Dokładnie tak jak powiedzieliście
Wydrukować i jechać do kolektury. Najgorsze jest później znalezienie wygranych pośród kilku tysięcy kuponów
Wydrukować i jechać do kolektury. Najgorsze jest później znalezienie wygranych pośród kilku tysięcy kuponów
Tak, ale kupony Lotto nie mają jakiegoś wewnętrznego numeru po którym można sobie je grupować. Jedyna możliwość to mieć je po kolei.
Jeszcze nie mamy kolektury - istniejemy dopiero od 8 miesięcy
Jeszcze nie mamy kolektury - istniejemy dopiero od 8 miesięcy
Co do prowizji od sprzedaży w kolekturze to nie jest to do końca tak jak powiedziałeś.
Totalizator daje od 6% do 7.5% od obrotu ALE od obrotu bez dopłaty na ministerstwo -> czyli od 2.40zł a nie od 3zł.
Tak naprawdę jest to od 4.8% do 6% ogólnego obrotu
Totalizator daje od 6% do 7.5% od obrotu ALE od obrotu bez dopłaty na ministerstwo -> czyli od 2.40zł a nie od 3zł.
Tak naprawdę jest to od 4.8% do 6% ogólnego obrotu
Mamy zaufaną kolekturę, ale jeszcze nie swoją.
Kwestia na przyszłość
Kwestia na przyszłość
online urzeduja
Z Facebooka znalazłem chat
Jesteśmy prawie z Kielc - miejscowość Piekoszów.
Jesteśmy prawie z Kielc - miejscowość Piekoszów.
Był rekordowy - ponad 30 razy więcej osób nas odwiedziło niż w normlany dzien. Podobnie jak 3gry musieliśmy obniżyć godzinę przyjęć na aktualne losowanie
Zakład prosty Lotto 3zł + 0.75zł prowizji
lottomania. a w czym jestescie konkurencyjni? cenowo?
Tak. To jest jak posłanie syna do sklepu po np jogurt. Dajesz mu 2 zł na jogurt + 50gr za to że właśnie zrobi to za Ciebie
3. Zastrzeżenia Firmy
Firma Tota Serwis zastrzega sobie prawo do niezrealizowania zamówienia w przypadku gdy nie jest ono poprawnie złożone, z winy sprzętowej lub systemowej nie jest możliwa jego realizacja â sytuację na które Firma nie ma wpływu. W takim przypadku Użytkownik jest niezwłocznie informowany o niezrealizowaniu kuponu o godzinie 22:15 kiedy to rozpoczyna się losowanie liczb przez Totalizator Sportowy Sp. z o.o. Należy nadmienić, że Firma w żaden sposób nie zamierza doprowadzić do takiej sytuacji używając wszelkich środków do ich niedopuszczenia, aczkolwiek istnieje małe prawdopodobieństwo do ich wystąpienia..................ta końcówka jest zastanawiająca
Firma Tota Serwis zastrzega sobie prawo do niezrealizowania zamówienia w przypadku gdy nie jest ono poprawnie złożone, z winy sprzętowej lub systemowej nie jest możliwa jego realizacja â sytuację na które Firma nie ma wpływu. W takim przypadku Użytkownik jest niezwłocznie informowany o niezrealizowaniu kuponu o godzinie 22:15 kiedy to rozpoczyna się losowanie liczb przez Totalizator Sportowy Sp. z o.o. Należy nadmienić, że Firma w żaden sposób nie zamierza doprowadzić do takiej sytuacji używając wszelkich środków do ich niedopuszczenia, aczkolwiek istnieje małe prawdopodobieństwo do ich wystąpienia..................ta końcówka jest zastanawiająca
to dziwne ja mam tak ze posyłam syna po jogut daje mu 2 zł a on przynosi jogurt i daje mi jeszcze 1 zł
Cenowo jesteśmy po środku. Ale jesteśmy jedyną Firmą ma rynku (nie spółką).
Nie pobieramy prowizji od wygranej - jak firma z Cypru.
Nie pobieramy prowizji od wygranej - jak firma z Cypru.
powiek krótko jak byscie mieli za lotto cenę 2 zł to byliby chetni do gry
No firma z Cypru - nie będę reklamował, pewnie wszyscy wiedzą, pobiera 10% od wygrancyh. W Polsce jest to nie legalne
a po co mam Wam płacic za wysłanie kuponu jak moge to sam zrobic?
atrolog nie moga sprzedawac lotto po 2zł poniewaz kupuja je od totalizatora po 3zł!!
lottomania....wszystko ok do póki nie wygra sie milionów.
trzeba sie przekonać
trzeba sie przekonać
u mnie np w sklepie cukier kosztuje 2 zł za 1 kg a własciciel kupuje drożej ale ma w tej chwili taką promocję
Astrolog na tych stronach chodzi glownie chyba o gre systemowa np. na 12 liczb. Czyli nie placisz sam 3000zł za 1 zakład tylko kilka-kilkanascie osob sie na to sklada za pomoca tych stron.
u Was tez oczekuje promocji na zakłady TS oczywiscie taniej niz na rynku
Wierzymy w to, że jak wygra ktoś główną wygraną i pokażemy, że naprawdę przekazujemy tą wygraną to to będzie najlepszą reklamą dla nas. Za kilka lat nikt nie będzie się zastanawiał czy to legalne, czy ktoś nie uciekanie z wygraną itd itp.
to ja tez założe taką firme i bedziemy grali systemowo po 12 skresleń na losowanie
lottomania....zyskałeś nowego użytkownika.
dużo firm nie ma takich jeszcze, jak sie dobrze wypromujesz chetni sie znjada
Od swojej strony napisze tylko, że nie jest łatwo stworzyć taką stronę. Nasza była tworzona ponad rok czasu i do tej pory borykamy się z różnymi problemami, np ostatnio nam wirus się zapanoszył
mam znajomych informatyków to w miesiąć stworzą taką strone ze mucha nie siada
na dole masz ceny systemow lotto od 7 do 12 liczb
@astrolog Też tak mówiłem. Do tej pory informatycy jak tylko mnie widza to wspominają moje pierwsze słowa "to jest proste"
wygrane na podstawie sobotniego losowania gdzie nie padla 6.
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/
jest to cena bez PLUSA, z plusem +1zł do kazdego zakladu w danym systemie. Przy 12/12 dodatkowo + 924zł.
Do Mini system kosztuje 990zł!!
12 liczb