Wpisy 1 224 371 – 1 224 470
12 listopada 2012 12:28 → 12 listopada 2012 13:10, 100 wpisów
senna..jak kolegę kiedyś poczęstowałam whysky to e schodów u siebie spadłteż pił pur.Dobrze się czuł niby al3e jak wyszedł na dwór i doszedł do siebie to go sponiewierało na maxa
Max.Ty masz tyle końcówek,że nie wiadomo którą wybrać.
max
w polsce to słabo, jedz na wyspy brytyjskie tam dopiero są szczupłe sztuki
w polsce to słabo, jedz na wyspy brytyjskie tam dopiero są szczupłe sztuki
Max.13 potem 33 a w porywach 69.
jak mieszkałem z angli, to sąsiedzi małżeństwo gość normalny ale sąsiadka że 120 kg, na piętro domu nie mogła po schodach wychodzić... i windę mieli
e46...zobacz jak ładnie pasuja do Twojej ..może wyjdzie ztego 6/6
senna...ja nie wiem jak tak się można do tego stopnia zapuścić żeby nie można się było ruszyć swobodnie
Lili ..przy takiej to można odgniotów dostac ..budzisz się rano i na policzku masz odcisniety obojczyk
Max.To chyba taką skreślę,ale na 22.15.
e46 ...ja tak samo zrobię pogram tak przez jakiś czas dobry pomysł
musze to sprawdzic jak to jest z 120 kg żywej wagi .. trzeba bedzie tylko sie wyluzowac
Na policzku odciśnięte ucho,to rozumiem,ale obojczyk?to już wyższa szkoła niż 69.
sorelka.....fajnieJestem ZA żeby w końcu w grupie kobieta wygrała w Listopadzie a nie facetDwie was tylko jest.Ty i jandzia.Trzymam za was kciuki
Obiadek
Lili ..ale jak sie dobrac ...jakie przeszkody czekaja ..trzeba zwijac podciągac ..chyba nie dam rady
lila
bo angole to same chips and fish, fastfoody i angielskie śniadania jedzą
bo angole to same chips and fish, fastfoody i angielskie śniadania jedzą
MAX...a tak trochę poszukać i pozabiegać to nie?wszystko chciałbyś mieć zaraz na tacy
senna...to niech jedza dalej u nas w szkołach też już grubaski rosną nie wyobrażam sobie na sniadanie jajecznicy na bekonie,na kolację i owszem ale na śniadanie jakieś bardziej lekkie rzeczy lubię
lila
akurat śniadania angielskie są dobre, bo się mozna najeść na prawie cały dzień, jajko, boczek kiełbaska i pieczarki... pycha
akurat śniadania angielskie są dobre, bo się mozna najeść na prawie cały dzień, jajko, boczek kiełbaska i pieczarki... pycha
senna..jajko ok za boczek dziękuję z rana.Tłuściochy z rana nie dla mnie.Po co najadać się na cały dzień jak można zjeść drugie śniadanie
Lili ..no tak ..sniadanko moje
ulus ..dziekuje jesteś kochana tak sie martwisz o mnie zawsze
ulus ..dziekuje jesteś kochana tak sie martwisz o mnie zawsze
Lili .. na obiadek ..pierś z kuraka jakięś warzywka i w parowar ..30 min ,,,i gotowe
Ja dzis na obiadek....zupa ogórkowa
i pulpety w sosie pomidorowy i surówka z czerwonych buraczków
i pulpety w sosie pomidorowy i surówka z czerwonych buraczków
ulala..czyli mielone w sosie.Spróbuj kiedyś z kaszą mannąsą zajebiste,lepsze jak te z mięsa tylko.Na kg mięsa daję 2 jajka,cebulę,4 ząbki czosnku i 6 łyżek kaszy manny.Obtaczam w mące i wrzucam do gotującej się wody ze startą marchewką