Wpisy 1 224 271 – 1 224 370
12 listopada 2012 12:03 → 12 listopada 2012 12:28, 100 wpisów
Senna.Myśmy już rano wymienilii.
senna..jak byłam młodsza to nie lubiłam ani budyniu ani szpinaku ani golony a teraz wciągam wszystko Oprócz makowców serników rogali z makiem i takimi tam ,jeszcze coś by sie pewnie znalazło co bym nie zjadła
Ja mam dzisiaj"pasta aldente"
Senna.OK
13maxa...cyca nie chce rozbiera naga ..ty powiedz tuu ..to nie bawić lodzi z facetem i wez gumka.. i znikam..
MAX..nie lubięmielę ten ser i mielę i mi w gębie rośnie,bleeeNie lubię ciast które mają dużo masy tak jak sernik czy makowiec
Lili ...serniczek i makowiec to jest lux ...palce lizac ...ale za pączka bym nie oddał
Więc co tam dzisiaj wpada 5,7,13 wiadomo na nie ...17 ,7,47 na tak
Lili ..to sie go wtedy rozchyla delikatnie i samo nadzienie wysysa
senna ...ja to cole uwielbiam ..bez niej nie dam rady żyć po paczkach trzeba zeby się odbiło
Dzisiaj pada
lila
kiedyś w gazecie motoryzacyjnej był test środków na rdze, i cola była najlepsza po lekkim podgrzaniu
kiedyś w gazecie motoryzacyjnej był test środków na rdze, i cola była najlepsza po lekkim podgrzaniu
Miało być
Max 36,46,72,
Lili ...wejdzie 48 . tak cos mi się wydaje że albo pierwsza albo jako plus
sprawdzone wielkokrotnie nawet na dzieciach. Zauwazcie ze dzieciaki,ktore duzo jezdza z rodzcami samochodem nie maja wogole problemów zoloadkowych
jak widzę 8 latków pijących litr coli dziennie to mnie jasny szlag trafi
Max.Mnie już cały czas kusi.
sorelka....chipsy dwa razy w miesiącu,zero coli.Ja swojemu dziecku w życiu nie dam coli a ni chipsów
w kalsie u moich dziewczyn jest dziewczynka ktora dzin w dzien przynosi do szkoly 2,5 coli plus dwie torebki chisów na drugie sniadnie
Lila.Chyba większa p...
sorelka..czasami ....dwa łyki ok no ok ale litr cooli toza wiele na takiego łebka
lila twoje swiete prawo. Tylko zeby nie było tak ze potem pojdzie naurodziny do kolezanki czy kolegi i sie struje tymi swinstwami. wszystko jest dobre ale z umiarem
sorelka......będzie szlaban na colę,jak będzie miało naście lat to się zobaczy a tak szlaban po całości
lila
u mnie coli się nie pije, raz na kilka miesięcy i w święta,bo whisky z cola uwielbiam
u mnie coli się nie pije, raz na kilka miesięcy i w święta,bo whisky z cola uwielbiam
tak samo w***iają mnie rodzice jak jadę na urlop,piją piwo a dziecku dają łyka piwa lub ta piankęCo to ***a jest? Na apetyt są inne środki.
A tam nie znacie sie cola jest dobra ..od dawna wale po 2 litrry na dzień i jest gicio
sorelka...tak mówili jak zapytałam.Piwo wzmaga aptyt ale nie wolno rozpijać za mlodu dzieci.Potem siedzą takie 14 letnie luje na ławkach i chleją i zadymy szukają
lila
czysta też test dobra, ale czerwony johny walker z cola pycha jest
czysta też test dobra, ale czerwony johny walker z cola pycha jest
sorelka...wMc byłam chyba 4 razy w życiu w szkopach,w Polsce jeszcze nigdy
u mojaj siostry kolo bloku jest gimnazjum - rany co te gnoje wyprawiaja, pija piwko, wodke, papieroski pala... 13 letnie gównarze
sorelka ,,,MC jest super co Ty opowiadzasz ..zobacz ile celulitu lata po ulicy latem
MC tak samo jak wszytsko mozna z umiarem. ale jak widze rodzinke dzien w dzien na obiedzie i kolacji w MC to mnie rzuca
sorelka..jakbym tak dopadła swojego syna jakbym widziała że palii pije to zatłukłabym chyba w uj.Szlaban miałby to ślubu