Wpisy 1 224 071 – 1 224 170
12 listopada 2012 00:01 → 12 listopada 2012 09:20, 100 wpisów
miki ...nie sumo ...za mała waga ..ale boks albo ...w kisielku walki
miszel..on 13maxa..troche mniej zwrost -3 cm
dobra znikam..
13maxa.. spokojnie za tydzien jeszcze rośnie twarda
za wyjatkiem pontola pintol zostaw te xx bo bedziesz mial kisiel jak na democie
dobra to tez uciemak spokojnej nocki wszystkim i kolorowych snow
scolsuu ..tak tam democie foto ..ja widzę ładna szczupła wole jedziemy ..
i dobranoc kolorowych snów ALL
i dobranoc kolorowych snów ALL
------
Dzień dobry.. .
Test MM nr. 21 z godz. 22.15 ....2/20
------------
Dzień dobry.. .
Test MM nr. 21 z godz. 22.15 ....2/20
------------
Znikam.. .
------------
------------
Bolek. .
------------------
------------------
Bolek.. .
Nie korzystam z żadnych generatorów.
---------------------------
Z map też nie korzystam.. .
-------------
Nie korzystam z żadnych generatorów.
---------------------------
Z map też nie korzystam.. .
-------------
+8 za oknem. Może być. Czas na...
--------------------
--------------------
Znalazłem w sklepie 5tysiakow we wszystkich mozliwych nominałach owiniete paskiem papieru.Zadzwonił budzik i po pieniądzach...
sorelka nie sądze,ze znajdę taką kasę w ruchliwym hipermarkecie tymbardziej ze ten wszystko mi psuje.
sorelka ja znajduje po groszu a wiecej ni ma.moze kulki dadza wiecej
ja juz wiecej znajdywałam... ale to jak byłam w podstawówce....
na dzisiajsza kase to tak z 500 zl było. chodziałm z rozicami do wujka na imieniny i u niego pod blokiem pijaczki siedziały i zawsze kase gubiły a ja ja znajdywałam
na dzisiajsza kase to tak z 500 zl było. chodziałm z rozicami do wujka na imieniny i u niego pod blokiem pijaczki siedziały i zawsze kase gubiły a ja ja znajdywałam
mam nadzieję,że w okresie szału grudniowych zakupów kasiorką sypną
Witam wszystkich.Miłego dnia.Wysłanych i wygranych.
Witam,
Dzisiaj o 21:00 wystartuje pod chatem wideo-chat (spotkanie multipasko). Zapraszam!
www.multipasko.pl/spotkania
Pozdrawiam!
Dzisiaj o 21:00 wystartuje pod chatem wideo-chat (spotkanie multipasko). Zapraszam!
www.multipasko.pl/spotkania
Pozdrawiam!
Tesa
Mala1438
mala1438 też chcę rozbić bonusa ale nie mam czym,znaczy brak koncepcji na kulki.wszystkie metody wykorzystane
Agatkaa
Ricardos,szczęściarzu
Witam wszystkich po weekendowej przerwie
Już myślałam w sobotę, że wraca dobra passa bo 5/9 się przydarzyło, ale niestety typowania w niedzielę potwierdziły, że to nie jest mój czas oj nie jest
Już myślałam w sobotę, że wraca dobra passa bo 5/9 się przydarzyło, ale niestety typowania w niedzielę potwierdziły, że to nie jest mój czas oj nie jest
e46 ten drugi kalendarz kupilem przez przypadek aby byl rowny rachunek,wiec pani sama mi dala i w odkrylem 10 choinek po 5zl
lecę do buka i wstąpie do budy.zagram dzisiaj na rypał pies czyli ch/t inaczej.milego i trafnego wszystkim
Medeaale Twój czas też nadejdzie
Senna
Senna
mala i ricardos
A ja kupiłam te kalendarze na taki drobny upominek dla rodzinki. Niestety ukrycie ich się nie powiodło i odbył się seans drapania i .... zawiedzionych nadziei Szkoda, że nawet jednej choinki za 5 zeta nie wydrapali. Potem mimo wszystko kupiłam jeszcze jedną zdrapkę dla tak jak ricardos równego rachunku no i tam było 10 złotych. Ale zdrapka mnie wkurzyła i już jej nie kupuję
A ja kupiłam te kalendarze na taki drobny upominek dla rodzinki. Niestety ukrycie ich się nie powiodło i odbył się seans drapania i .... zawiedzionych nadziei Szkoda, że nawet jednej choinki za 5 zeta nie wydrapali. Potem mimo wszystko kupiłam jeszcze jedną zdrapkę dla tak jak ricardos równego rachunku no i tam było 10 złotych. Ale zdrapka mnie wkurzyła i już jej nie kupuję
dzieki wszystkim za pomaranczowe łapki drapcie kalendarze póki to nowość.szanse wieksze.
moje szczesliwe zdrapki zakonczone byly numerami 020 i 041 i w roznych budach.byc moze w pierwszej 50tce na 100szt w paczce jest kasa a dalej pustaki.trzeba rozgryzc ich z kazdej strony.
ricardos powodzenia
w każdym zakłądzie interesuje mnie wygrana 7/10 i większa...
w każdym zakłądzie interesuje mnie wygrana 7/10 i większa...