Wpisy 1 223 253 – 1 223 352
11 listopada 2012 18:51 → 11 listopada 2012 19:48, 100 wpisów
stwierdzilem ze jednak wybieranie liczb do losowania powinno opierac sie na ostatnich 4 losowaniach max
w sumie tak, ja w innych wersjach napisze w programie takie cos
START TYPOWANIE(Liczba a)
jezeli przerwa a > 10 wyrzuc
KONIEC TYPOWANIE
START TYPOWANIE(Liczba a)
jezeli przerwa a > 10 wyrzuc
KONIEC TYPOWANIE
kazdy bedzie mogl sobie wlasna stat stworzyc, beda funkcje matematyczne sortowania itp a potem na koncu sprawdzi we wszystkich losowaniach
START SORTOWANIE
sortuj_rosnaco_wartosci typowanie1
wybierz 5 liczb pierwszych
wybierz pewniaka 10;
KONIEC
sortuj_rosnaco_wartosci typowanie1
wybierz 5 liczb pierwszych
wybierz pewniaka 10;
KONIEC
no zobaczymy co z tego wyjdzie, chodzi mi o to zeby kazdy mogl napisac wlasna statystyke albo taka jaka sie posluguje w typowaniu i sprawdzic ja typujac liczby na kazde losowanie w podsumowaniach
ale nie to ze cala wyplata pojdzie na lotto, tylko analizowal bede wyniki i typowal juz jako expert
ale bede gral co losowanie albo raz albo dwa razy na tydzien z sumy uzbieranych zakladow tych co moglem puscic codziennie
pytam.
Jak uważasz ,czy maszyna losująca ma świadomośc że jest na wizji prowadzone jest losowanie tzw. głowne?
Czy wiesz ile jest przeprowadzanych prób,testów maszyny poza wizją?
Jak uważasz ,czy maszyna losująca ma świadomośc że jest na wizji prowadzone jest losowanie tzw. głowne?
Czy wiesz ile jest przeprowadzanych prób,testów maszyny poza wizją?
systemowo - jednak tylko w mini bede gral systemem, w mm to albo na dwa zaklady albo na jeden ale przy tym typowal z wlasnej metody
Monet no w tym rzecz ze teraz juz trudniej przewidziec powtorki liczb
no ale przeciez mozesz np przyjac ze za 10 losowaniem padnie akurat 5/5 te co skresliles
jeśli Twoja statystyka opierać się będzie na tylko głównych losowaniach to leżysz.
Jak myślisz dlaczego siec neuronowa nie radzi sobie z tym problemem tak dobrze ja w przypadku posiadania pełnej bazy danych?
PRAWO WIELKICH LICZB
albo prawo Bernoulliego .
Jak myślisz dlaczego siec neuronowa nie radzi sobie z tym problemem tak dobrze ja w przypadku posiadania pełnej bazy danych?
PRAWO WIELKICH LICZB
albo prawo Bernoulliego .
prawda jest taka ze w obecnych losowaniach trudno przewidziec ktora liczba wypadnie, bo te losowania sa powtarzane kilka razy az osiagnie jakis cel ta maszyna losujaca - zwykle to sa powtorki liczb
programy niestety nie sa wstanie wyliczyc bazujac na matematyce ktore liczby akurat padna - bo to jest przeczucie a programy komputerowe bazuja na suchych liczbach
sa jakies ograniczone mozliwosci takich programow - ja siedzie juz z poltora roku w statystyce i jeszcze jakiegos spektakularnego odkrycia nie dokonalewm
coprawda jestem zadowolony ze swojego programu bo wytypuje lepiej niz w prawdopodobienstiwe, ale wygranej na plus to raczej nie gwaranuje chyba ze dopiszemy swoje liczby i zagramy systemem np
witam
angierski,wg.mnie to chyba nie ma zadnego programu to jednak
szczescie i nic wiecej
angierski,wg.mnie to chyba nie ma zadnego programu to jednak
szczescie i nic wiecej
ale raz na jakis czas wpadaja wieksze wygrane, dlatego moim zdaniem nalezy dopracowac ten system i zaczac grac
agatkaa no niby niektore programy ukladaja horoskopy, tak samo przewiduja wyniki - odrazu wygranej nie trafisz, ale masz wieksze prawd. trafienia
narazie nie gralem juz dawno, ostatni raz w wielkiej kumulacji 

ja czasami tak na wyczucie i wtedy wpadaja tak jak dzis na 14
2x 6/10
2x 6/10
Monet ma racje - to prawo wielkich liczb rzadzi totolotkiem - wygramy np. 5/10 ale juz wieksze wygrane wpadaja rzadko
a np miec program ktory zgaduje 20 liczb i potem 20 liczb w nastepnym losowaniu to taka szansa jest nieprawdopodobnie mala
agatkaa popatrzo sobie na profile jak rzadko wpadaja 7/10 to tylko szczescie decyduje o wygranej
czyli im wiecej zakladow tym wieksza szansa, oczywiscie zaklady musza byc rozne
wydaje mi sie,ze zalezy jak sie te liczby ukladaja i jakie
jest natchnienie
jest natchnienie
Witam wszystkich!
agatkaa - powinnać zmienic nick na "6/10 mutli" z tego co kojarze trafiasz tak kilka razy w tygodniu? moze rozpisz sobie raz na jakis czas ta 10 np. na 5/5 - moze sie to oplcic!
Gratulacje skutecznosci.
agatkaa - powinnać zmienic nick na "6/10 mutli" z tego co kojarze trafiasz tak kilka razy w tygodniu? moze rozpisz sobie raz na jakis czas ta 10 np. na 5/5 - moze sie to oplcic!
Gratulacje skutecznosci.
*powinnaś
raczej zaloze sie ze najgorsi w typowaniach maja ta 7/10 po 721 losowaniach, no albo troszke wiecej, ale jednak liczba prob musi byc rowna prawodpodobienstwu trafienia - na tym totolotekl zarabia
*multi
angierski po 721 losowaniach? czyli wydając około 1,400zł wygrywa sie 140zł 10%
no tak liczylem na oko po 2zł
______
Ja wczoraj chciałem zapolować na 4/5 w mini. Wyszedł bilans: 105-39zł płatne za trójkę = strata 66zł
______
Ja wczoraj chciałem zapolować na 4/5 w mini. Wyszedł bilans: 105-39zł płatne za trójkę = strata 66zł
Monet dzieki, trud jednak jest duzy moze kiedys zaowoscuje jakas wygrana
ja tylko raz mialem 4/5 systemem ale placicli polowe z uwagi na 5/5
a noz moze 5/5 sie trafi, moze na mniejsza ilosc liczb np, > 12
wiesz jakby z tej gry wynikala jakas wiedza ktora mozna by bylo spotegowac to by bylo fajnie
a jak sie gra i skresla na czuja to tez nibardzo, ostatnio dobrze trafialem na przeczucie ale w lotto
Ja zrobiłem sobie takie "porównanie skuteczności" w MINI:
zagrałem 7x system z 6 (52,50) i 42 zakłady proste (52,50) - wpadła tylko jedna 3, w jednym z zakładów prostych.
Wszystko na chybił.
zagrałem 7x system z 6 (52,50) i 42 zakłady proste (52,50) - wpadła tylko jedna 3, w jednym z zakładów prostych.
Wszystko na chybił.
w grudniu zagram tak samo jeszcze raz ale oba sposoby beda wlasnorecznie skreslane - zobacze jakie wtedy beda wyniki
tańczącyzwilkami no nie wiadomo co trafisz, ale ja jednak bym troche zwiekszyl ilosc liczb kosztem mniejszych ale tesz pewnych wygranych
puscilem na 12 zakladow 20 liczb i sie zeszly do 4/5 ale to byl chyba wielki fuks bo tylko 1 x 4/5 wpadla
20 liczb rozpisales na 12 zakladów w mini?
fajne sa systemy, bo jak cos wejdzie to jest wiecej wygranych
no tak troszkę fartownie, ale samemu skreslajac i obserwujac liczby jest sporo latwiej.
agatkaa -> systemy mini na samym dole http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/
andromeda
agatkaa
tańczącyzwilkami pewnie ze lepiej proste zaklady wysylac
agatkaa albo strefowe czyli tez z gwarancja typu albo trafiasz albo przegrywasz - ale dajace wieksze mozliwosci - wiecej ilosc liczb niz normalne, albo gwarancyjkne ktore daja ci np zwrot przy trafieniu minimalnej wygranej to sa najlepsze systemy
zreszta trzeba w tym siedziec zeby sie nie pogubic, przetestowac gwarancje itp... dopiero potem zagrac
agatkaa dzisiaj gralas?
ide poprawic program i wysle go na serwer a niedlugo wystawie koncowa wersje moze pod koniec tygodnia
witam was
agatkaa i jak o 14?
albinlotto - no też się skłaniam, chyba ku temu, że zakłady pojedyncze mogą być bardziej opłacalne. Ale np. ostatnia 5 w MINI padła w Wawie, gracz puscil na CH-T system 9 za 150zł.
agatkaa