Wpisy 1 223 153 – 1 223 252
11 listopada 2012 17:05 → 11 listopada 2012 18:51, 100 wpisów
Pasko,nie ma wielkiej ilosci wpisów a pomimo to trzeba czekac na wpis 2, 3 minuty ,tak jest w moim przypadku niewiem jak a sytuacia jest u innych
TeżOK.
Pasko kiedy dodaje wpis ukazuje się,WPIS ZATWIERDZONY i trzeba 2,3 razy klikac aby wszedl byc może cos umnie ,ale prosze o sprawdzenie
Test.. .
-------------
-------------
Dobrze jest.. . Wszystko działa jak należy.. .
-------------------
-------------------
Złoty.. .
--------------
--------------
Dzikus. .
-------------
-------------
hej
ale tu cisza
dzikus i to w jeden dzień?
ja wypiję jedno piwo i śpiewam jużgratuluję takiego wyniku
dzikus >> to pozdrów swoja wątrobę.
Dopóki macie jeszcze kontakt.
Dopóki macie jeszcze kontakt.
Monet nie piję codziennie jak moi kumple.
Dwa dni w tygodniu delikatnie.
Dwa dni w tygodniu delikatnie.
wątroba jak wątroba ale gorzej z bialymi meszami i metrowymi pająkami a potem AA
taaa i białe myszki
do AA należałem króciutko dwa spotkania,
ale to było 20 lat temu
ale to było 20 lat temu
umnie facet wyskoczyl z balkonu z pierwszego piętra to znaczy chcial isc po następną flaszke ale pomylil dzwi z balkonem
jasne,pierwszego kwasa wypiłem
mając 11 lat niezbyt miłe przeżycie
mając 11 lat niezbyt miłe przeżycie
a ja lece do zb coś puscic na 22 może coś wygram to kupilmby sobbie jutro paliwo i nmienil dwie zimówki z przodu
a ja sobie pyszniutką kolacyjkę przyrządziłami winko do tego
złoty ale kolektury to chyba dziś pozamykane są
musze dopisac do swojego programu statystyke na jedna liczbe, wtedy zwieksze duzo prawdopodobienstwo wygrania
angierski >> a ten Twój program uwzględnia również wariancję statystyczną?
monet warinacja to raczej nie, matematyka w formie wlasnej statystyki
Zagral z Was ktos systemem na 12 skreslen w mini lotto?
ciężko ,ale bez tego to tylko daty i cyferki.
A analiza bez wariancji tylko taka jak nam w oczkach albo główce się poukłada.Interpretacja w pełni dowolna.
A analiza bez wariancji tylko taka jak nam w oczkach albo główce się poukłada.Interpretacja w pełni dowolna.
acha,jak przyjde z zb toteż sobie przygotuje dobrą kolacje którą zjem z żoną a potem będziemy uprawiac sex dobranoc wszystkim
Monet ... masz np 20 losowan ostatnich w nich 6 razy liczba padla, prawd padniecia jest co 4 losowania czyli (20 / 4) / 6 - gestosc = 0,83 czyli obliczasz do dla kazdej liczby i sortujesz warttosci razem z przypisanymi liczbami od najlepszej do najgorszej - bierzesz np 10 pierwszych to moja interpretacja statystyki
za jakis czas wprowadze statystyke wektorowa, w lotto i mini daje bardzo dobre rezultaty
juz prawie koncze osttania wersje programu i juz raczej nie bede go rozwijal chyba ze na swoje potrzeby
a jeśli w tych 20 losowaniach wpada 10 pod rząd? (teoretycznie)
to w 21 losowaniu będzie najlepsza czy najgorsza do typowania?
to w 21 losowaniu będzie najlepsza czy najgorsza do typowania?
Zobaczcie co znalazłem w śmietniku
obok żółtej budki.
Foto w profilu.
obok żółtej budki.
Foto w profilu.
5 to jest srednia i jedne liczby wypadna czesciej inne rzadziej
a jeszcze w programie mam statystyke ktora z kolei liczba wchodzi
tylko watpie zeby ktos cos zrozumial, jak napisze modul wlasnej statystyki to kazdy bedzie mogl w prosty sposob przetestowac swoja statystyke i porownac wyniki
angierski>>
"czyli tyle ile maksymalnie moze pasc np od 5 do 10 razy max"
Zadnej kulce nie zabronisz wpaść 11 razy.
I to jest właśnie problem w grze bo po pięciu wejściach szóste wydaje się mało prawdopodobne ale nie jest niemożliwe.
"czyli tyle ile maksymalnie moze pasc np od 5 do 10 razy max"
Zadnej kulce nie zabronisz wpaść 11 razy.
I to jest właśnie problem w grze bo po pięciu wejściach szóste wydaje się mało prawdopodobne ale nie jest niemożliwe.
void pobierzWlasciwosciLiczbyMultiMulti(int liczba) {
float g = numer[liczba].pobierzGestoscWsp((int)(30f * parm.losgestosc.floatValue()));
float g4 = numer[liczba].pobierzGestoscWsp((int)(10));
float g5 = numer[liczba].pobierzGestoscWsp((int)(20));
float s = numer[liczba].pobierzSerie();
float wystlos;
float s0 = numer[liczba].pobierzSerieZero() + 1;
wystlos = numer[liczba].iloscWystapien(12) + 1;
tabwlasc[wlasciwosc.statystyka3.value()][liczba][1] = numer[liczba].p[0] / g - s * g * parm.prognoza.floatValue();
tabwlasc[wlasciwosc.statystyka2.value()][liczba][1] = numer[liczba].p[0] + numer[liczba].p[1] / g * parm.przerwy1.floatValue() - numer[liczba].p[2] / g * parm.przerwy2.floatValue() - s * g;
tabwlasc[wlasciwosc.statystyka1.value()][liczba][1] = + g + (g5 / g4) * parm.gestosc.floatValue();
tabwlasc[wlasciwosc.statystyka0.value()][liczba][1] = +wystlos * g - (numer[liczba].p[0] * g) * parm.serie.floatValue();
tabwlasc[IloscWlasciwosci][liczba][1] = numer[liczba].p[0] ;
if(g < 1) wycofajNrZeStat(liczba);
/*
float wzorpewniak = (-numer[liczba].p[0] * g / 2) ;
if(wzorpewniak > pewniaki[0][1] && numer[liczba].p[0] < 6) {
pewniaki[0][0] = liczba;
pewniaki[0][1] = wzorpewniak;
}
*/
}
float g = numer[liczba].pobierzGestoscWsp((int)(30f * parm.losgestosc.floatValue()));
float g4 = numer[liczba].pobierzGestoscWsp((int)(10));
float g5 = numer[liczba].pobierzGestoscWsp((int)(20));
float s = numer[liczba].pobierzSerie();
float wystlos;
float s0 = numer[liczba].pobierzSerieZero() + 1;
wystlos = numer[liczba].iloscWystapien(12) + 1;
tabwlasc[wlasciwosc.statystyka3.value()][liczba][1] = numer[liczba].p[0] / g - s * g * parm.prognoza.floatValue();
tabwlasc[wlasciwosc.statystyka2.value()][liczba][1] = numer[liczba].p[0] + numer[liczba].p[1] / g * parm.przerwy1.floatValue() - numer[liczba].p[2] / g * parm.przerwy2.floatValue() - s * g;
tabwlasc[wlasciwosc.statystyka1.value()][liczba][1] = + g + (g5 / g4) * parm.gestosc.floatValue();
tabwlasc[wlasciwosc.statystyka0.value()][liczba][1] = +wystlos * g - (numer[liczba].p[0] * g) * parm.serie.floatValue();
tabwlasc[IloscWlasciwosci][liczba][1] = numer[liczba].p[0] ;
if(g < 1) wycofajNrZeStat(liczba);
/*
float wzorpewniak = (-numer[liczba].p[0] * g / 2) ;
if(wzorpewniak > pewniaki[0][1] && numer[liczba].p[0] < 6) {
pewniaki[0][0] = liczba;
pewniaki[0][1] = wzorpewniak;
}
*/
}
wiesz nie wszystkie liczby wypadaja ponad 10 ale sa takie co wystepuja 6, 7, 8
te co rzadko wystepuja to wlasnie ich sie nie oplaca skreslac bo mozesz latwo trafic na taka ktora nie padnie ponad 20 losowan