Wpisy 122 293 – 122 392
30 czerwca 2010 21:35 → 30 czerwca 2010 23:12, 100 wpisów
Witam serdecznie ,po raz pierwszy na czacie na tej stronce jestem 
Moja parka na dziś to 3,58 ,dawno nie padały...wy też obstawiacie parki na zasadzie "dawno nie padły" ? Pozdrawiam!

Moja parka na dziś to 3,58 ,dawno nie padały...wy też obstawiacie parki na zasadzie "dawno nie padły" ? Pozdrawiam!
Pasko wprowadziłeś te emotikony i co?
oj klubu abstynentów tu nie będzie
sami piwosze
oj klubu abstynentów tu nie będzie

sami piwosze

Zagrałem dzisiaj na siedem skreśleń+jedna przegrana zdrapka.Koszta więc wzrosły do 3,5zeta.Boję się,że mogę stracić te 2,5zeta i z napięcia mam spocone ręce.
wylosujcie moje liczby.

wylosujcie moje liczby.A jak wszedłem do kolektury to kobieta w środku miała bardzo niezadowoloną minę.Zamiast mnie poczęstować cukierkami,potraktowala jak natręta.

Hipcio witaj. Ja też piwka nie piję.
Witaj Wędrowco.Chyba zostaliśmy jedynymi abstynentami na świecie.
BOGUŚ2 >>> jedynie przyglądam się naszym kandydatom i z podziwu wyjść nie mogę jakie gadane mają 
Zastanawiam się tylko nad tym czy byłoby to dobre gdyby jedna z partii zdobyła "władzę absolutną"

Zastanawiam się tylko nad tym czy byłoby to dobre gdyby jedna z partii zdobyła "władzę absolutną"
Przeliczyłem liczby i znów mi wyszło,że postawiłem przewagę parzystych.Czyli mój mózg bezwiednie kieruje mną w tę stronę.
a tak odnośnie piłkarskich info to Górnik Wałbrzych awansował do II ligi

Rodacy!
Pryzpomnijacie co tryeba yrobi jak si lkawiatuta pryestawi_
Pryzpomnijacie co tryeba yrobi jak si lkawiatuta pryestawi_
Zaznaczam,że moje maleństwo,bałwan zdążył już zjeść przed losowaniem gąbki:jojo,a jeszcze ma w lodówce czekoladę.
Musiałem mu schować czekoladę do lodówki,bo przygniotła ją dwulitrowa coca cola.
No to praca zaliczona czas coś stwierdzić na kuponie i zapomnieć już wogóle o jakiejkolwiek pracy.Dziś zapodałem dychacza z plusem stawka x4

no to nedza jak 2/8
caly czas cos zmieniaja - juz nie maja co robic
oddawac moj TSN !! 
oddawac moj TSN !! 
Będę miał nocnego koszmara.Trafiłem tylko jedną liczbę,cztery przestawione o jedno pole.Czas na pięciominutowy płacz

Gała>>>>>>> i tak cale zycie
hose186 >>> przynajmniej 9/10 reszte to smieci bez wartosci
W typowaniach jest odrobinę lepiej,bo już trzeci raz trafiam pewniaka.A ostanio ułożyło mi się dwa razy 5z10 obok siebie.

Witam.Wszystkich serdecznie pozdrawiam i niestety muszę sie z wami rozstać na okres 2 miesięcy z powodu wyjazdu.Wszystkim życze aby drugie półrocze było dochodowe i szczęśliwe dla wszystkich graczy.Ważne by was chumor nie opuszczał,a gra była przyjemnością.Co można jeszcze życzyć,pogody,i zdrowia.Jak to będzie to na pewno szczęście was dogoni tylko zwolnijcie troche.Pozdrawiam i do 1 września.
Wielkie dzięki kogucik19!!! Wzajemnie!!
bardzo pieknie to ujales
Udanego wyjazdu!
bardzo pieknie to ujales
Udanego wyjazdu!Majklasz,ja już dzisiaj widziałem jedną parkę na mieście:kobieta w białej sukni,mężczyzna w garniturze=ślub.
kogucik19 >>> wszystkiego naj Ci życzę.
Wracaj do nas po wakacjach wypoczęty,pełen zapału i humoru
Wracaj do nas po wakacjach wypoczęty,pełen zapału i humoru

No to koguciku milego wypoczynku. Bede czekal na Twoj powrot i mam nadzieje ze nie zapomnisz o multipasko. Pozdrawiam! 

3 trafione na 9 skreśleń
lipa!!!!!!!!!
jutro puszcze jeszcze raz 6 zakładów i koniec
lipa!!!!!!!!!
jutro puszcze jeszcze raz 6 zakładów i koniec
Kogucik19- jutro nie powinno padać, ale będzie upał. Miłego wypoczynku.. .
ja sobie cos pokombinuje jutro z multi bo nakradłem z kolektury blankietów 

to mam nadzieje ze trafisz minimalnie 8/9! skreslasz sama czy na chybił?
Wszystkim dziękuje i ADMINOWI również trochę się wzruszyłem.Wrócę na pewno.Już musze iść do kurnika spać,bo jutro 528 km .Jeszcze raz wszystkim dziękuje.
hmm ja gram jakiś czas już i nic wielkiego zmotywowałem moją połowicę do zagrania i wyobraźcie sobie wbiła teraz za drugim razem 5/6 przecież może człowieka szlak trafić 120 przytuli a ja raptem 2 zł

Kathy,czy myślisz,że teraz łatwiej coś trafić w dużego niż w multi?
2zł to moim zdaniem smieszna wygrana - minimalnie zeby nie byli smieszni powinni dac te 2,5 a super byłoby 3zł!
ale ktos fajnie przytulil dzisiaj o 14 9/10 z plusem mmmm...
na stawce 10 - nie mialbym pytan 
na stawce 10 - nie mialbym pytan 
hmm ja gram jakiś czas już i nic wielkiego zmotywowałem moją połowicę do zagrania i wyobraźcie sobie wbiła teraz za drugim razem 5/6 przecież może człowieka szlak trafić 120 przytuli a ja raptem 2 zł

neptuniu
biorąc pod uwagę moje podrzeszowskie pochodzenie to mogę być 
biorąc pod uwagę moje podrzeszowskie pochodzenie to mogę być 
ja nie moglem uwierzyc jak moj kumpel zagral pierwszy raz w zyciu w lotto i wyslal 2 zaklady na chybil i trafil 4/6 -- ja jeszcze nigdy nie trafilem 4/6 

halo!! Multipasko!! bylo losowanie jokera dzisiaj!! nikt sie tym nie interesuje? 

jak to w koncu jest z tym nowym studiem? wejscie o 14 tak jak mowila Rusiecka czy o 22 tak jak bylo na reklamowce?
neptuś a jak wygrane Twoje? bo to spotkanie obiecane i malibu o ile dobrze pamiętam 

hipcio