Wpisy 1 221 878 – 1 221 977
10 listopada 2012 21:37 → 10 listopada 2012 21:56, 100 wpisów
ulus ..to jest bardzo dobra rybka ..idz do rybnego i masz kupić chyba że masz tam kogos co łapie rybki ..może sasiad ..a przekonasz się że pychotka
lila... w poniedzielnik bede w Polsce...znajde...i zaprosze na kawe
sielaw..nie ma sprawy,przyjedź i pójdziemy na kawe tzn Ty kawke a ja sok bo kawy nie piję od kilku dobrych lat
Lili ..poważnie zobaczyłem jak Ty sie odezwałas normalnie padłem
kondi ..było głosowanie żeby Ty ale lili Cie broniła jak lwica bo za duz masz
MAX czasami sie takie lapsusy zdarzają i sa fajne bo sie pośmiać można
max...a tu widzisz robi sie afera trza bedzie komisje sledzcza...
lila...do Gniezna nie dam rady teraz... ale w nowym roku jak najbardziej...
max
A ty co w cukiernictwie dorabiasz domowym wyrobem lizaków, że ci będą stygły Ciekawe z czego Z kiślu
Trochę się bym bała czy czegoś dla jaj do nich nie załączasz by zobaczyc jak wygląda rozanielony przypadkowy lizacz
A ty co w cukiernictwie dorabiasz domowym wyrobem lizaków, że ci będą stygły Ciekawe z czego Z kiślu
Trochę się bym bała czy czegoś dla jaj do nich nie załączasz by zobaczyc jak wygląda rozanielony przypadkowy lizacz
Ja się zgłaszam na bezstronnego mediatora z pustym kontem w banku na Tuvalu
kondziu...już się tak nie podniecaj,do końca miesiąca jeszcze daleko
lila, broń Boże, o żadnych podnietach nie może być mowy - żona juz drugi dzien serwuje mi griszki z cynamonem w czekoladzie...
medusia ..tak wyroby domowe ..a pintol ktzysio nie chce wybierac lizków
kondi1
No ja jak dziecko zaraz po losowanku wieczornym idę lulu a przedtem standardowo jak to stara panna paciorek i na wszelki wypadek modlitwa do św. Antoniego coby ten luby się wreszcie znalazł A tu wczoraj ani się obejrzałam a "Diabłu ogarek" tak mnie wciągnęło, że zapomniałam o Bożym świecie a potem na swoje nieszczęście zajrzałam na MP by sobie cyferki wytypowac no .... do 1-wszej się posiedziało przy herbatce bez prądu słuchając kolegów z ferajny
No ja jak dziecko zaraz po losowanku wieczornym idę lulu a przedtem standardowo jak to stara panna paciorek i na wszelki wypadek modlitwa do św. Antoniego coby ten luby się wreszcie znalazł A tu wczoraj ani się obejrzałam a "Diabłu ogarek" tak mnie wciągnęło, że zapomniałam o Bożym świecie a potem na swoje nieszczęście zajrzałam na MP by sobie cyferki wytypowac no .... do 1-wszej się posiedziało przy herbatce bez prądu słuchając kolegów z ferajny
max
I krzysia w to wciągasz oj nieładnie nieładnie no i kto ci będzie paczki z fajkami wysyłał coby na łapówki za osobny prysznic starczyło
I krzysia w to wciągasz oj nieładnie nieładnie no i kto ci będzie paczki z fajkami wysyłał coby na łapówki za osobny prysznic starczyło
lila
9 x w zdrapkach tylko 1 zł trafiłem
nie kupuje więcej zdrapek żadnych
9 x w zdrapkach tylko 1 zł trafiłem
nie kupuje więcej zdrapek żadnych
jano ..i nie skacz mnie tutaj z kwiatka na kwiatek bo ten ul jest mój karwa