Wpisy 1 221 778 – 1 221 877
10 listopada 2012 21:00 → 10 listopada 2012 21:36, 100 wpisów
michellex...mozesz mi wyjanic o co chodzi z tym nie lubieniem i kogo????
Wpadłam na chwilę by zatypowac i losowanko obejrzec
Wczoraj trochę zabalowałam i jeszcze o 1 w nocy się na chacie obijałam więc dłużej niż do losowania raczej nie dotrwam
Wczoraj trochę zabalowałam i jeszcze o 1 w nocy się na chacie obijałam więc dłużej niż do losowania raczej nie dotrwam
sielaw...mogęwczoraj max na odchodne mi powiedzial, ze jano mnie zleje teraz i skupi sie na inneji mi przykro sie zrobiłodlatego powiedzialam tak
maxania..nicola ma duzo bobasu ..niz ty masz jednegoo.. tak mało zostałeś zboczuch
ii uciekinier..
michellex... no ba...oczywiscie...kriss juz jest w 3 miesiacu...
miki ..nie chaciałaś mnie to poszedłem ..co tak sam miałem siedziec ..a tak miło spedziłem czas we troje
jeszce jutro przemeczyc sie w robocie i sru na Polske...i tylko..
13maxa...ty duzy jesteś ..przestaj wstydzić tu tu pokaz tu cyc foto łózko...i znikam..
ja dziś z przyczyn technicznych ( przewiało mnie i mam cudny głos jak kapral po całonocnym capstrzyku o suchym ryju) zmuszona zaufac posłańcom skończyłam z własnoręcznie skreślonym 5/9 a teraz na wieczór jedynie dwa mini no .... CH/T 5/5 bo mi się kuponiki skończyły w chałupie a posłaniec odmówił bawienia się w kreślenie w kolekturze
ulus ..tak stawiam bo moja tróczyna wskakuje juz moze dzisiaj 5/7/13
medea...po szalenstwach wczorajszych pasuje dzisiaj cosik wygrac
13maxa ..za duzo lizaki ... lepiej wcale
sielaw
Też mi szaleństwo najpierw wciągająca lektura a potem uczestnictwo bierne w video-chacie na MP a bierne bo się okazało po bliższym przyjrzeniu, że mój staruszek ani mikrofona ani sprawnej kamery nie posiada, a nawet jak ta druga by działała to ja migowego ni w ząb
Też mi szaleństwo najpierw wciągająca lektura a potem uczestnictwo bierne w video-chacie na MP a bierne bo się okazało po bliższym przyjrzeniu, że mój staruszek ani mikrofona ani sprawnej kamery nie posiada, a nawet jak ta druga by działała to ja migowego ni w ząb
Dzisiaj dzień bliźniąt a ja limit szczęścia wyczerpałam o 14-stej czyli 5/9 bez plus tj. zwrot zakładów mm z dzisiaj
uluś ..może byc tak ze i wcale ..a może byc tal że bedzie 2 .. nie jadłas sandacza ?
Co do wideo chata, to jeśli jest zapotrzebowanie to w sumie zawsze mogą go Wam udostępnić/włączyć, ale nie zawsze mogę aktywnie uczestniczyć...
medea...to szalenstwo jak cholera... ja nie mam tylu przygod w ciagu jednego wieczoru...napewno nie
maxa...dla ciebie ..ty zawsze mówisz
-----
http://old.rapidimg.org/images/Ae7vX.gif
-----
i znikowa
-----
http://old.rapidimg.org/images/Ae7vX.gif
-----
i znikowa