Wpisy 1 221 852 – 1 221 951
10 listopada 2012 21:29 → 10 listopada 2012 21:51, 100 wpisów
13maxa ..za duzo lizaki ... lepiej wcale
sielaw
Też mi szaleństwo najpierw wciągająca lektura a potem uczestnictwo bierne w video-chacie na MP a bierne bo się okazało po bliższym przyjrzeniu, że mój staruszek ani mikrofona ani sprawnej kamery nie posiada, a nawet jak ta druga by działała to ja migowego ni w ząb
Też mi szaleństwo najpierw wciągająca lektura a potem uczestnictwo bierne w video-chacie na MP a bierne bo się okazało po bliższym przyjrzeniu, że mój staruszek ani mikrofona ani sprawnej kamery nie posiada, a nawet jak ta druga by działała to ja migowego ni w ząb
Dzisiaj dzień bliźniąt a ja limit szczęścia wyczerpałam o 14-stej czyli 5/9 bez plus tj. zwrot zakładów mm z dzisiaj
uluś ..może byc tak ze i wcale ..a może byc tal że bedzie 2 .. nie jadłas sandacza ?
Co do wideo chata, to jeśli jest zapotrzebowanie to w sumie zawsze mogą go Wam udostępnić/włączyć, ale nie zawsze mogę aktywnie uczestniczyć...
medea...to szalenstwo jak cholera... ja nie mam tylu przygod w ciagu jednego wieczoru...napewno nie
maxa...dla ciebie ..ty zawsze mówisz
-----
http://old.rapidimg.org/images/Ae7vX.gif
-----
i znikowa
-----
http://old.rapidimg.org/images/Ae7vX.gif
-----
i znikowa
ulus ..to jest bardzo dobra rybka ..idz do rybnego i masz kupić chyba że masz tam kogos co łapie rybki ..może sasiad ..a przekonasz się że pychotka
lila... w poniedzielnik bede w Polsce...znajde...i zaprosze na kawe
sielaw..nie ma sprawy,przyjedź i pójdziemy na kawe tzn Ty kawke a ja sok bo kawy nie piję od kilku dobrych lat
Lili ..poważnie zobaczyłem jak Ty sie odezwałas normalnie padłem
kondi ..było głosowanie żeby Ty ale lili Cie broniła jak lwica bo za duz masz
MAX czasami sie takie lapsusy zdarzają i sa fajne bo sie pośmiać można
max...a tu widzisz robi sie afera trza bedzie komisje sledzcza...
lila...do Gniezna nie dam rady teraz... ale w nowym roku jak najbardziej...
max
A ty co w cukiernictwie dorabiasz domowym wyrobem lizaków, że ci będą stygły Ciekawe z czego Z kiślu
Trochę się bym bała czy czegoś dla jaj do nich nie załączasz by zobaczyc jak wygląda rozanielony przypadkowy lizacz
A ty co w cukiernictwie dorabiasz domowym wyrobem lizaków, że ci będą stygły Ciekawe z czego Z kiślu
Trochę się bym bała czy czegoś dla jaj do nich nie załączasz by zobaczyc jak wygląda rozanielony przypadkowy lizacz
Ja się zgłaszam na bezstronnego mediatora z pustym kontem w banku na Tuvalu
kondziu...już się tak nie podniecaj,do końca miesiąca jeszcze daleko
lila, broń Boże, o żadnych podnietach nie może być mowy - żona juz drugi dzien serwuje mi griszki z cynamonem w czekoladzie...
medusia ..tak wyroby domowe ..a pintol ktzysio nie chce wybierac lizków