Wpisy 1 221 752 – 1 221 851
10 listopada 2012 20:44 → 10 listopada 2012 21:29, 100 wpisów
jak zwykle ,gala zaczyna sie o 20 a najlepsze walki koło 23 czekasz do tej 23 a tam kilka sekund i po wszystkim
max...ja wiem, że odchodząc chciałeś nam dogryzc, żeby za wesolo nam nie byłozazdrośniku
michellex...mozesz mi wyjanic o co chodzi z tym nie lubieniem i kogo????
Wpadłam na chwilę by zatypowac i losowanko obejrzec
Wczoraj trochę zabalowałam i jeszcze o 1 w nocy się na chacie obijałam więc dłużej niż do losowania raczej nie dotrwam
Wczoraj trochę zabalowałam i jeszcze o 1 w nocy się na chacie obijałam więc dłużej niż do losowania raczej nie dotrwam
sielaw...mogęwczoraj max na odchodne mi powiedzial, ze jano mnie zleje teraz i skupi sie na inneji mi przykro sie zrobiłodlatego powiedzialam tak
maxania..nicola ma duzo bobasu ..niz ty masz jednegoo.. tak mało zostałeś zboczuch
ii uciekinier..
michellex... no ba...oczywiscie...kriss juz jest w 3 miesiacu...
miki ..nie chaciałaś mnie to poszedłem ..co tak sam miałem siedziec ..a tak miło spedziłem czas we troje
jeszce jutro przemeczyc sie w robocie i sru na Polske...i tylko..
13maxa...ty duzy jesteś ..przestaj wstydzić tu tu pokaz tu cyc foto łózko...i znikam..
ja dziś z przyczyn technicznych ( przewiało mnie i mam cudny głos jak kapral po całonocnym capstrzyku o suchym ryju) zmuszona zaufac posłańcom skończyłam z własnoręcznie skreślonym 5/9 a teraz na wieczór jedynie dwa mini no .... CH/T 5/5 bo mi się kuponiki skończyły w chałupie a posłaniec odmówił bawienia się w kreślenie w kolekturze
ulus ..tak stawiam bo moja tróczyna wskakuje juz moze dzisiaj 5/7/13
medea...po szalenstwach wczorajszych pasuje dzisiaj cosik wygrac