Wpisy 1 217 313 – 1 217 412
8 listopada 2012 13:49 → 8 listopada 2012 14:20, 100 wpisów
czesc smoczek ... Uluz pare zwrotek na lottoma ... Napisz jaka to kur...a dziw...a ***...a
czesc lila
czesc senna
Lili ..a się zdziwisz bo tak ładnie i spokojnie to napisałem ..i tylko jeden wyraz wykropkowało i to przez f jeszcze
on ci powie w czym tu on najlepszy...
A taka prawda ze glupoty
pie....pszy
A taka prawda ze glupoty
pie....pszy
Lili ..napisałem to co monet wyżej napisał przez f bo jeszcze do nie dawna nie kropkowało i sie zdziwiłem
13max...a tak na poważnie to ja nie wiedziałam że,na myjce można dostać części samochodowe
Fortunata witam
Co do zasady kontakt z osobami z chatu utrzymuję wyłącznie za pośrednictwem GG. Osoby, które poznałam i uznałam za godne zaufania mają do mnie adres e-mail. Kiedyś był on upubliczniony w profilu, ale pewna osoba wykorzystała go w sposób, którego nie umiałam zaakceptować i musiałam go skasować.
Nie rozumiem dlaczego nadal nalegasz na kontakt osobisty, który według mnie nie jest niezbędny by wymieniać się spostrzeżeniami i pomysłami na temat wykorzystania astrologii i innych nauk paranormalnych przy typowaniu liczb. W tym właśnie celu stworzyłam temat na forum by nie zamęczać innych swoimi pomysłami jeśli sobie tego nie życzą lub ich to nie interesuje. Dla jak już Ci to wyjaśniałam to po prostu hobby dzięki któremu od czasu do czasu udaje mi się coś wygrać a jeśli jeszcze komuś moje pomysły się podobają i skorzystają z nich z sukcesem to mi to wystarczy. Jeśli ktoś chce mi i innym pozytywnie zakręconym na tym punkcie pomóc to proszę bardzo, ale nie widzę powodu tworzenia jakiś grup tylko dla wtajemniczonych.
Co do zasady kontakt z osobami z chatu utrzymuję wyłącznie za pośrednictwem GG. Osoby, które poznałam i uznałam za godne zaufania mają do mnie adres e-mail. Kiedyś był on upubliczniony w profilu, ale pewna osoba wykorzystała go w sposób, którego nie umiałam zaakceptować i musiałam go skasować.
Nie rozumiem dlaczego nadal nalegasz na kontakt osobisty, który według mnie nie jest niezbędny by wymieniać się spostrzeżeniami i pomysłami na temat wykorzystania astrologii i innych nauk paranormalnych przy typowaniu liczb. W tym właśnie celu stworzyłam temat na forum by nie zamęczać innych swoimi pomysłami jeśli sobie tego nie życzą lub ich to nie interesuje. Dla jak już Ci to wyjaśniałam to po prostu hobby dzięki któremu od czasu do czasu udaje mi się coś wygrać a jeśli jeszcze komuś moje pomysły się podobają i skorzystają z nich z sukcesem to mi to wystarczy. Jeśli ktoś chce mi i innym pozytywnie zakręconym na tym punkcie pomóc to proszę bardzo, ale nie widzę powodu tworzenia jakiś grup tylko dla wtajemniczonych.
Rzuciłem okiem na wieczorne polaków rozmowy.
I albo jest coś wykasowane albo nie wiem za co ban.Ja bym jako admin ze dwa ostrzeżenia w drugą stronę dał.
Ale moje pojęcie sprawiedliwości i tutejszego admina to dwie różne sprawy.
I albo jest coś wykasowane albo nie wiem za co ban.Ja bym jako admin ze dwa ostrzeżenia w drugą stronę dał.
Ale moje pojęcie sprawiedliwości i tutejszego admina to dwie różne sprawy.
13maxa...34 albo 42 ..ty sam szukaj po jedno ..nie dwie
jedna moja zwrotka jest wiecej warta od niego ...
Przyznaj mi racje maksie ty muj kolego...
Przyznaj mi racje maksie ty muj kolego...
Lili ..od kąd poszłaś ..cały czas na***alał ..nawet hipcio i miszell cos mu tam napisali ..ja sie nic nie odzywałem ..tak jak Robal mi napisał nie daj sie prowokowac ...odpowiedziałem tylko jednym wpisem idąc lulu ...który został wykasowny ...jeden jedyny wpis ..nic więcej nie napisałem
13max..on wiecznie na***ala na mnie jak mnie nie ma ,taki z niego cwaniaczek
13max...i bardzo dobrze napisałes a ja pewnie też dostanę bana jak się tu pojawi
Lili ..a tak pisał że jak kogos nie ma nie powino sie o nim pisac
13maxa..ja 1/2..
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
04,06,09,10,13,14,27,28,31,37,42,55,59,60,65,67,68,73,76,80
Plusem jest liczba: 76
04,06,09,10,13,14,27,28,31,37,42,55,59,60,65,67,68,73,76,80
Plusem jest liczba: 76
Witaski
4z10-----5z7-----3z5x2na bezrybiu i rak ryba
lilaweźmiem go na solo
4z10-----5z7-----3z5x2na bezrybiu i rak ryba
lilaweźmiem go na solo
max...nie mam czasu ale nie mogłam sie powstrzymać z napisaniem
max...ja dzisiaj wysłałam 2 piatki i 1 siódemke i w siodemce mam 1/7, a w piątkach 3/5 i 4/5 moglam je jeszcze puscić w 10/10
miszell..pewna ...jak sobie tak lata 5 potem 7 potem 13 schodzą się do kupy
miszel ..a chcesz zdejmij spodnie morenooxxx na lodzi i dobra znikam teraz oblicze MM
lilcia no cipa blada opalenizna już zlazła a na solarkę nie chodzę
krzysio...ja Tobie zaraz zdejme spodnie i dam klapsikałobuziaku
bellcia...bo tak jest jak wsza wejdzie i mącibana to powinien wszarz wyłapać już dawno temu a max ma bana w sumie za nic
szef ma być sprawiedliwy nie widziałam reakcji na wczorajsze
zaczepki tej towarzyskiej mendy
specjalnie szuka dymu jak pasko już śpi chyba
ale nie ma dymu bez ognia i się doczeka
zaczepki tej towarzyskiej mendy
specjalnie szuka dymu jak pasko już śpi chyba
ale nie ma dymu bez ognia i się doczeka