Wpisy 1 215 698 – 1 215 797
7 listopada 2012 19:44 → 7 listopada 2012 20:30, 100 wpisów
konto w fortunie internetowe mam, chciałąm sie dowoedzieć jak płacisz za tego mecza
uciekam mili mpaskusie..Andro..Ulalo..Galcia..Emeriti..Krzysio..Monet..ii wszystkich tez pozdrawiam cieplo....no i jeszcze maly miuz..
http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk
http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk
Monet rozumiem, że na końcu płacisz za mecza transferem czyli robisz przelew ze swojego banku na konto buka???
a jak wypłacasz sobie pieniądze od Fortuny????
a jak wypłacasz sobie pieniądze od Fortuny????
zasilasz konto kwota np 300 złotych i tyle masz na stanie.W zależności za ile obstawiasz tyle schodzi z konta natomiast wygrane zasilają konto
jak chcesz wypłacić wygrana -wypłaty dokonują na to samo konto z którego było zaislenie.
no masz
to ja tutaj sie ścieram żeby jak ...kawa na ŁAWA ..
eh..niewdzięczna
to ja tutaj sie ścieram żeby jak ...kawa na ŁAWA ..
eh..niewdzięczna
annroo..bank konto ..a umiesz zamówić tak samo jak allegro
wejdź sobie na Baśka Blog jak ci się nudzi....
tam znajdziesz bratnią duszę
tam znajdziesz bratnią duszę
ulexxa.. reszta facet nie wiem czemu boi sie witać
androo..ty inaczej ..ja inaczej gaz z butlą ..prąd płaci u energetyka ..nie jest potrzebne neta..
Andruszko..dziekuje oj tak..dziekuje ..wiem ze Twoje ..podobne jest do mojego..
androo ..wiem ..PGNiG..posskie górnictwo nawtowe i gazowe ..
dobra muszę uciekać jestem zmeczony znowu zrobię blędne pisze...
W pociągu jadą garbaty i niewidomy. Garbaty był złośliwy i chciał dociąć niewidomemu mówiąc na głos, niby do siebie:
- O, jakie piękne widoki za oknem. Jaka wspaniała natura, zieleń drzew, błękit nieba...
Na to wkurzony niewidomy, nachylając się do garbatego i przyjaźnie klepiąc go po garbie:
- A kolega z tym plecakiem to też w góry?
- O, jakie piękne widoki za oknem. Jaka wspaniała natura, zieleń drzew, błękit nieba...
Na to wkurzony niewidomy, nachylając się do garbatego i przyjaźnie klepiąc go po garbie:
- A kolega z tym plecakiem to też w góry?
tesa skarbie....niestety ale mam podobnie ino...a pozniej ...moze chciaz cos wieczorkiem wpadnie w MM
Rozmawiają dwie blondynki:
- Wiesz co, od wczoraj schudłam dwa kilogramy!
- To co? Przestałaś jeść?
- Nieeee! Zmyłam makijaż!
- Wiesz co, od wczoraj schudłam dwa kilogramy!
- To co? Przestałaś jeść?
- Nieeee! Zmyłam makijaż!
Zuzko..zaraz wysle Tobie piosenke..na mily wieczor i fajna nocuszke....a Wygranej zycze Tobie MEGA..
- Czy wszyscy faceci sikaja do umywalki?
- Tak, ale nie wszyscy odsuwaja naczynia.
ULEXXA DZIĘKI
- Tak, ale nie wszyscy odsuwaja naczynia.
ULEXXA DZIĘKI
unhappy...drobne sumki ktore i tak wracaja do TSale mysle ze wknocu jakies wskocza do mnie...a ty jak tam????
tesa