Wpisy 1 215 314 – 1 215 413
7 listopada 2012 15:11 → 7 listopada 2012 17:29, 100 wpisów
to na tym z błędem
Domazale
a w fortunie Pilka nozna - 1.Slowenia - Domzale-Nova Gorica
Domazale
a w fortunie Pilka nozna - 1.Slowenia - Domzale-Nova Gorica
no to jak inaczej sie ta drużyna ma nazywać tak jest napisane
może drugi człon drużyny jest napisany często u różnych buków jest różnie napisane
Użytkownik =Magneto= dodał nowy komentarz w temacie:
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
co je?? korna ruski desant zaatakował?
A wy tak spokojnie sobie siedzicie?
A wy tak spokojnie sobie siedzicie?
a nie wiem Monet, co jakies 1200 osób z jednego ip zrobiło wejście i siedziało cicho
sledzą ???
Tutaj ? A który to -tylko pokaż to ja palnę w ten samowar..
Tutaj ? A który to -tylko pokaż to ja palnę w ten samowar..
Witam..Mpuskow..jestem w remoncie..gaz kominek wsio sie zebralo..ehhhh
zycze wygranych i supcio wiectzorku..
zycze wygranych i supcio wiectzorku..
http://imageshack.us/photo/my-images/39/55758140595193947877215.jpg/
Monet...ajajaj..chcesz w dupencje..heee???...
bylam w Castoramie..ale ciut pozniej...dlaczego nie wdeples?..Ty
bylam w Castoramie..ale ciut pozniej...dlaczego nie wdeples?..Ty
pani annroo ..widzisz gała taki smutasu i mniej myśli mózguu ..i no widzisz nie wiadomo moze chce wyobrazał
uleexxaa.. haaj znikam..
uleexxaa.. haaj znikam..
Krzysio....slodziaku..ajej..
i jeszcze raz dla Ciebie...mmmla..i calus i calus..
i jeszcze raz dla Ciebie...mmmla..i calus i calus..
2 x na CH - T
W środę Totalizator Sportowy wyjawił, w jakich miastach padły wygrane. Otóż jedna padła w Chojnicach - tu szczęśliwiec kupił dwa zakłady na chybił trafił na dwa losowania za 16 zł, druga w Sosnowcu - temu lottomilionerowi do sukcesu wystarczyły dwa zakłady na chybił trafił za 8 zł (również z opcją Plus), a trzecia we Wrocławiu - tu gracz kupił jeden zakład systemowy na 8 liczb za 84 zł; sam wybrał liczby, które przyniosły mu fortunę.
W środę Totalizator Sportowy wyjawił, w jakich miastach padły wygrane. Otóż jedna padła w Chojnicach - tu szczęśliwiec kupił dwa zakłady na chybił trafił na dwa losowania za 16 zł, druga w Sosnowcu - temu lottomilionerowi do sukcesu wystarczyły dwa zakłady na chybił trafił za 8 zł (również z opcją Plus), a trzecia we Wrocławiu - tu gracz kupił jeden zakład systemowy na 8 liczb za 84 zł; sam wybrał liczby, które przyniosły mu fortunę.
Monet..bylam z siostra ok. 15 godz. co Ty mowisz..nie odezwales sie ja pojechalam jeszcze gdzie indziej..ale ale..Moneciu..nie ma problemu bede tam znow w nastepnym..tygodniu..
teraz sobie wlacze jakas miuze..od jutra wpada rano ekipa z gazem..potrwa ok 4 dni..i bedzie gucio..
to uważaj żeby Ci od karteli i marychy jaj Ci nie odstrzelili przypadkiem.
nie sadze bym sie zapuszczal w te "najciekawsze" rejony meksyku
jade odpoczac i sie poo***alac bo mam dosc wszystkiego ostatnimi czasy
a to kumulacji nie wygralem a to c***owa a to brak orientalnych klimatow i same polki do znudzenia
pewniak to takie cos ze jak idziesz na ssaki lesne i rzniesz je bez gumy to mozesz byc niemal pewien ze beda atrakcje
Pewniak sama nazwa mówi że to jest "na pewno". Czyli twoja liczba którą uważasz, że będzie wylosowana na 100%
http://www.youtube.com/watch?v=Nt-Klc30Nsw&feature=youtu.be
po***ne arabusy na te ognie wydaly 35 mln $
po***ne arabusy na te ognie wydaly 35 mln $