Wpisy 1 212 972 – 1 213 071
6 listopada 2012 22:06 → 6 listopada 2012 22:14, 100 wpisów
No i pewnie
Max.
profesore
fortunata
Ja uważam, że należy dawać by brać. Taką mam filozofię życiową.
Jak zostanę profesjonalistą i będę żyć z astrologii to wtedy rzeczywiście sprzedawanie wiedzy na forum byłoby delikatnie mówiąc niemądre. Na razie zajmuję się tym jako hobby i nie widzę powodów by nie dzielić się swoimi pomysłami i jak ktoś na nich skorzysta to jest to dla mnie frajda.
Ja uważam, że należy dawać by brać. Taką mam filozofię życiową.
Jak zostanę profesjonalistą i będę żyć z astrologii to wtedy rzeczywiście sprzedawanie wiedzy na forum byłoby delikatnie mówiąc niemądre. Na razie zajmuję się tym jako hobby i nie widzę powodów by nie dzielić się swoimi pomysłami i jak ktoś na nich skorzysta to jest to dla mnie frajda.
Ojj , ale 50 mln to jednAk troszke za duzo .
nicolla15
wasyl...
6 minut do losowania. Transmisja rozpocznie się automatycznie pod tym okienkiem czata
11218262833
czuje kase
czuje kase
hipciu
no ja kończę którąś już flaszkę i .... oni to nadal robią na spirycie więc humor mam coraz lepszy
no ja kończę którąś już flaszkę i .... oni to nadal robią na spirycie więc humor mam coraz lepszy
Lili ..tylko zrobie jeszcze porządek z konfidentami a jutro bede wiedział
teraz bedzie straszne koszmar 50 melomów..macie pamietooj jak przegrodzisz w domu mozna a tu czacie nie wolno
ii teraz tak zyczę wysokich wygranych ALL i znikam...
ii teraz tak zyczę wysokich wygranych ALL i znikam...
Kawał ch**a z tego Prometeusza. Zamiast ognia mógł dać ludziom swoją odradzającą się wątrobę!
Hej . Hej Jano
No,no za chwilę ktoś znas będzie milionerem.
2---7---21---33---38----40-
Max69
Jako prawnik ja Cię proszę nie szalej, bo jak będziesz recydywa to 15 dni będzie marzeniem ściętej głowy
Jako prawnik ja Cię proszę nie szalej, bo jak będziesz recydywa to 15 dni będzie marzeniem ściętej głowy
Mi.
2-3 minutki.
Pasko dlonie dopiero sie za poca komus jak trafi te 6/6
gorwil
Z moimi zdolnościami w tej dziedzinie nieuczesanymi jak czupryna po włożeniu widelca do kontaktu to bym na koszty nie wyciągnęła
Z moimi zdolnościami w tej dziedzinie nieuczesanymi jak czupryna po włożeniu widelca do kontaktu to bym na koszty nie wyciągnęła
Lila...musiałam kolacje wstepnie przygotowaćjuz sem nie bój się
i pomyśleć że to samochód z 1968 https://www.youtube.com/watch?v=o_TkFn2ha7s piękny naprawdę belisima
400 śledzików, a jeszcze TRANSMISJA nie rozpoczęta
michelexxxxx
do profesore oj tez ciekawe liczby zapodałes
do profesore oj tez ciekawe liczby zapodałes
dlonie , serce mocniej zacznie wali jak wytrzymale to wytrzyma , nogi odmowia posluszenstwa itd
bedzie z tysiąc sledzików 

juz 500
wasyl....się zaraz zobaczy
10..9...8....7.......6.....5....4....3..2...1...