Wpisy 1 212 054 – 1 212 153
6 listopada 2012 17:09 → 6 listopada 2012 17:49, 100 wpisów
ulala... nie pomyliłaś ników? Moze chodzi ci o: tanczacyZnumerkami?
jak dziś w trójmieście padnie 6/6 to jest pewne, że tusk ma układ z ts
max....moge Ci podać numer kuponu jak chcesz to na stronie STS sprawdzisz
ulus ...to podaj wieczorkiem zobacze co zagrałaś i jak obstawiłaś
uciekam na basenik dzisiaj centralnie więc ...nie liczzcie na lotto powwwwoooooooo
kusi mnie żeby kupić zdrapkę kalendarz adwentowy....tylko czy jest ona u mnie...
nową edycja ex. pensji i szy50 zapowiadają i to w dwukrotnie większym nakładzie niż obecne edycje
mala
ja się sugeruję ilością wygranych wyższego stopnia, jest 10x 1000zł i 1000x100zł na 40tyś paczek po 50szt. każda; czyli gorzej niż w krzyż. xl i exp
ja się sugeruję ilością wygranych wyższego stopnia, jest 10x 1000zł i 1000x100zł na 40tyś paczek po 50szt. każda; czyli gorzej niż w krzyż. xl i exp
komentarz z Wp.pl:
...Przypuszczalnie wiekszosć tych wygranych to niezły szwingiel organizowany prawdopodobnie przez masonów oni to zgarniają (wydaje mi sie że wszystko jest ukartowane) a wy za to płacicie , przykład trzy wygrane pod rząd po trasie oddzielającej 3 misateczka , odległosc miedzy nimi 25km od każdego zaczynająć od Staszowa woj świetokrzyskie wygrana szóstka 2008.11.11 dalej jedziemy do Stopnicy i znowu odbieramy szóstke 2008-12-13 i jedziemy do Buska i tam odbieramy 2009.01.3 i tam odbieramy trzecią szustke i w ten sposób zapełniamy teren który od dłuższego czasu był pusty i robota na razie zrobiona , niezle nie ! . Nie zdziwił bym sie jak by ktoś poweszył w tym temacie głebiej to pieron by wie czyby z nogami do przodu nie wyjechał , tam są za duże pienądze by im coś zrobić predzej na odwrót .Oczywiscie są to moje tylko dewagacje które oczywiscie nic nie maja wspólnego z rzeczywistością ...
...Przypuszczalnie wiekszosć tych wygranych to niezły szwingiel organizowany prawdopodobnie przez masonów oni to zgarniają (wydaje mi sie że wszystko jest ukartowane) a wy za to płacicie , przykład trzy wygrane pod rząd po trasie oddzielającej 3 misateczka , odległosc miedzy nimi 25km od każdego zaczynająć od Staszowa woj świetokrzyskie wygrana szóstka 2008.11.11 dalej jedziemy do Stopnicy i znowu odbieramy szóstke 2008-12-13 i jedziemy do Buska i tam odbieramy 2009.01.3 i tam odbieramy trzecią szustke i w ten sposób zapełniamy teren który od dłuższego czasu był pusty i robota na razie zrobiona , niezle nie ! . Nie zdziwił bym sie jak by ktoś poweszył w tym temacie głebiej to pieron by wie czyby z nogami do przodu nie wyjechał , tam są za duże pienądze by im coś zrobić predzej na odwrót .Oczywiscie są to moje tylko dewagacje które oczywiscie nic nie maja wspólnego z rzeczywistością ...
z tak nędznymi wygranymi, to ta drapka powinna kosztować max. 3zł
darek, to by była heca; ale ludzie słabiej grają niż rok temu na tą wielką kumutulację
darek, zapytałem jolkę jaki sprzedała największy system pełny i tylko na 8liczb- widać chyba kryzys
Oczywiście że grałem ulala. Takiej okazji nie puszcza się bo to błąd
gg36 masz racje człowieki nie mają jednak kasiorki .Nie oszukujmy się system na 8 jest chyba najbardziej jeszcze w miarę co do ceny
darek
gg36 to drapek, tylko zatypowałem i zapomniałem się zmienić
gg36 to drapek, tylko zatypowałem i zapomniałem się zmienić
kolejna 60 mln jak nic
ja mam dziś takie liczby, że jak trafię 4/6 to min. 300zł zapłacą
drapek hehe korona trochę mi ciążyła to spadłem z 1miejsca obiecuję powrót
nie było mnie chwilę więc zapytam: wiadomo komuś ile było dziś w puli?
rustu2009 Powodzenia
Panie Januszu Witam 4,5 godziny i powiemy znowu lipa
Panie Januszu Witam 4,5 godziny i powiemy znowu lipa
Dariusz i tak trzymaj,myślę że będzie 3do 4 liczb w dużym lub mini z przedziału 1-10
rustu nigdy tak nie grałam
ale ja się staram ciągle uczyć dobrego typowania
dzis zaszalałam w STS
ale ja się staram ciągle uczyć dobrego typowania
dzis zaszalałam w STS
DariuszW wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują-prosze mówić janusz.....
hmm dariusz mamy dwa punkty widzenia trzeba by coś sklecić z tego np.
1,2,8,12,16,18
1,2,8,12,16,18