Wpisy 1 212 011 – 1 212 110
6 listopada 2012 16:55 → 6 listopada 2012 17:36, 100 wpisów
ulus ..powiedz andruśce żeby wstawiła tąfotke co wczoraj miała na forum przepiękna
Pawcio... rzeczywista pula na teraz to 46 mln, ale weź pod uwagę, że jeszcze nie odwiedziłem dzisiaj żadnej kolektury! Po wizycie pula znacząco urośnie
agatka ..dla mnie jestes wiarygodna ..nic nie typuj w profilu ulus chce rzucić na Ciebie urok
max...dasz rady typować 6/10 co drugi dzień ????
najlepszym mistrzom sie to nie udaje
najlepszym mistrzom sie to nie udaje
ulus ..prosze bardzo mówisz i masz .. chcesz 10 na 10 ..wystarczy powiedziec
45,7mln to pula sprzed 20min
w poprzedniej puli o tej porze to już było pow.50mln
w poprzedniej puli o tej porze to już było pow.50mln
Jak była kumulacja 56mln to zawarto chyba około 50mln zakladow, ciekawe jak teraz bedzie z iloscia zawartych.
max...ale na poważnie trafiać 6/10 to nie jest tak łatwo i nie uwierzę jak nie zobaczę kuponów...bo to jest trudne...tak typować
a swoją drogą to w wawie od dawna rzeczywiście nie było 6/6-- to wszystko przez tuska
przed chwila podałem zle info - rok temu przy kumulacji 56mln zawarto 38mln zakladow, a nie 50
ulala... nie pomyliłaś ników? Moze chodzi ci o: tanczacyZnumerkami?
jak dziś w trójmieście padnie 6/6 to jest pewne, że tusk ma układ z ts
max....moge Ci podać numer kuponu jak chcesz to na stronie STS sprawdzisz
ulus ...to podaj wieczorkiem zobacze co zagrałaś i jak obstawiłaś
uciekam na basenik dzisiaj centralnie więc ...nie liczzcie na lotto powwwwoooooooo
kusi mnie żeby kupić zdrapkę kalendarz adwentowy....tylko czy jest ona u mnie...
nową edycja ex. pensji i szy50 zapowiadają i to w dwukrotnie większym nakładzie niż obecne edycje
mala
ja się sugeruję ilością wygranych wyższego stopnia, jest 10x 1000zł i 1000x100zł na 40tyś paczek po 50szt. każda; czyli gorzej niż w krzyż. xl i exp
ja się sugeruję ilością wygranych wyższego stopnia, jest 10x 1000zł i 1000x100zł na 40tyś paczek po 50szt. każda; czyli gorzej niż w krzyż. xl i exp
komentarz z Wp.pl:
...Przypuszczalnie wiekszosć tych wygranych to niezły szwingiel organizowany prawdopodobnie przez masonów oni to zgarniają (wydaje mi sie że wszystko jest ukartowane) a wy za to płacicie , przykład trzy wygrane pod rząd po trasie oddzielającej 3 misateczka , odległosc miedzy nimi 25km od każdego zaczynająć od Staszowa woj świetokrzyskie wygrana szóstka 2008.11.11 dalej jedziemy do Stopnicy i znowu odbieramy szóstke 2008-12-13 i jedziemy do Buska i tam odbieramy 2009.01.3 i tam odbieramy trzecią szustke i w ten sposób zapełniamy teren który od dłuższego czasu był pusty i robota na razie zrobiona , niezle nie ! . Nie zdziwił bym sie jak by ktoś poweszył w tym temacie głebiej to pieron by wie czyby z nogami do przodu nie wyjechał , tam są za duże pienądze by im coś zrobić predzej na odwrót .Oczywiscie są to moje tylko dewagacje które oczywiscie nic nie maja wspólnego z rzeczywistością ...
...Przypuszczalnie wiekszosć tych wygranych to niezły szwingiel organizowany prawdopodobnie przez masonów oni to zgarniają (wydaje mi sie że wszystko jest ukartowane) a wy za to płacicie , przykład trzy wygrane pod rząd po trasie oddzielającej 3 misateczka , odległosc miedzy nimi 25km od każdego zaczynająć od Staszowa woj świetokrzyskie wygrana szóstka 2008.11.11 dalej jedziemy do Stopnicy i znowu odbieramy szóstke 2008-12-13 i jedziemy do Buska i tam odbieramy 2009.01.3 i tam odbieramy trzecią szustke i w ten sposób zapełniamy teren który od dłuższego czasu był pusty i robota na razie zrobiona , niezle nie ! . Nie zdziwił bym sie jak by ktoś poweszył w tym temacie głebiej to pieron by wie czyby z nogami do przodu nie wyjechał , tam są za duże pienądze by im coś zrobić predzej na odwrót .Oczywiscie są to moje tylko dewagacje które oczywiscie nic nie maja wspólnego z rzeczywistością ...
z tak nędznymi wygranymi, to ta drapka powinna kosztować max. 3zł
darek, to by była heca; ale ludzie słabiej grają niż rok temu na tą wielką kumutulację
darek, zapytałem jolkę jaki sprzedała największy system pełny i tylko na 8liczb- widać chyba kryzys
Oczywiście że grałem ulala. Takiej okazji nie puszcza się bo to błąd
gg36 masz racje człowieki nie mają jednak kasiorki .Nie oszukujmy się system na 8 jest chyba najbardziej jeszcze w miarę co do ceny
darek
gg36 to drapek, tylko zatypowałem i zapomniałem się zmienić
gg36 to drapek, tylko zatypowałem i zapomniałem się zmienić
kolejna 60 mln jak nic
ja mam dziś takie liczby, że jak trafię 4/6 to min. 300zł zapłacą