Wpisy 1 211 854 – 1 211 953
6 listopada 2012 14:00 → 6 listopada 2012 15:27, 100 wpisów
Pasko
typowanie na sucho, a w realu - bez możliwości wybrania samemu - może zaboleć zobacz na tą drugą stronę medalu -
10 razy mniej, niż w lotto - w ich ofercie różnych losów - a tu sami ludzie wybierają - czy ciekawie by nie wyglądało - ile, czy, jak często się powtarzają ?
typowanie na sucho, a w realu - bez możliwości wybrania samemu - może zaboleć zobacz na tą drugą stronę medalu -
10 razy mniej, niż w lotto - w ich ofercie różnych losów - a tu sami ludzie wybierają - czy ciekawie by nie wyglądało - ile, czy, jak często się powtarzają ?
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
05,08,10,18,29,36,39,42,44,53,57,58,60,62,65,71,74,75,77,79
Plusem jest liczba: 39
05,08,10,18,29,36,39,42,44,53,57,58,60,62,65,71,74,75,77,79
Plusem jest liczba: 39
Użytkownik pawus trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
MAX..a dlatego bo ja się biorę za pewniaczki.Jeszcze by mu się w glówce poprzewracało
Lili ..i tak tam jeste s wysoko to ja muszę sie zabrać do roboty
Max....byłbyś wyżej gdybyś mnie ostatnio posłuchał a nie się upierał na 77
Gratki wygranym. U mnie 1/3 i 2/8 wieczorem będzie dużo dużo lepiej
senna...ja nie rzucam słów na wiatr tak że jak wygram to masz na 100%
Lili ..andruska i ulus kradna mi pewniaki ..typują zaraz po losowaniu
Max...ja ostatnio same zboki oboki.Ja 7 a siadło 8 kreśl zawsze jedną wiecej jak ja
bellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllla
jesteś ?
qrde zajarzył - '15-ście minut' - takie kolejki ?
w tym przejściu tunelowym ?
jesteś ?
qrde zajarzył - '15-ście minut' - takie kolejki ?
w tym przejściu tunelowym ?
noo paaa ALL cyc ..i paa facet
jestem łobuzu jestem ukrytyi znikam...
jestem łobuzu jestem ukrytyi znikam...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 910 000 zł
wiesiek
a w realu - kupujesz te losy kaskadera ?
I coś, co najwięcej Ci wpadło ?
a w realu - kupujesz te losy kaskadera ?
I coś, co najwięcej Ci wpadło ?
Max
a ty już wysłany ? Mniej więcej w którym rejonie ?
- bliżej ulicy na P., czy N. ?
a ty już wysłany ? Mniej więcej w którym rejonie ?
- bliżej ulicy na P., czy N. ?
robalusia...pasko nic nie chce słucha na mnie np jak 13maxa został bana tam ...ja tez równiez jestem nieposłuszny nic nie ide do profila typowania ... ..
13maxa..
13maxa..
Rob ..gdzie się tylko dało ..gdzie nie przechodze to wysyłam z plusem i na P też i N tez na dolnym tez nawet w takim miejscu żę byłem zdziwiony że jest tam kolekturka
i no teraz poowoo i znikam...
no tak
Krzysiu te ostatnie wjazdy trochę ruchu gdzie indziej wygenerowały - ale - nie ma się co obrażać na p KErownika - nie ma mocnych
Krzysiu te ostatnie wjazdy trochę ruchu gdzie indziej wygenerowały - ale - nie ma się co obrażać na p KErownika - nie ma mocnych
wiesiek
dlaczego wszyscy upierają się mówić - g.r.a - przecież sam p Maciek / którego niniejszym / przyznał - loteria
dlaczego wszyscy upierają się mówić - g.r.a - przecież sam p Maciek / którego niniejszym / przyznał - loteria
robal
taa
gram tylko w to co sam mam na to wpływ
ale w typowani bym sie pobawił ze wszystkimi
taa
gram tylko w to co sam mam na to wpływ
ale w typowani bym sie pobawił ze wszystkimi
z ustawy o grach hazardowych:
1. Grami losowymi są gry o wygrane pieniężne lub rzeczowe, których wynik w szczególności zależy od przypadku, a warunki gry określa regulamin. Są to:
1) gry liczbowe - gry, w których wygraną uzyskuje się przez prawidłowe wytypowanie liczb, znaków lub innych wyróżników, a wysokość wygranych zależy od łącznej kwoty wpłaconych stawek, oraz gra liczbowa keno, w której wygraną uzyskuje się przez prawidłowe wytypowanie liczb, a wysokość wygranych stanowi iloczyn wpłaconej stawki i mnożnika ustalonego dla poszczególnych stopni wygranych;
2) loterie pieniężne, w których uczestniczy się przez nabycie losu lub innego dowodu udziału w grze, a podmiot urządzający loterię oferuje wyłącznie wygrane pieniężne;
1. Grami losowymi są gry o wygrane pieniężne lub rzeczowe, których wynik w szczególności zależy od przypadku, a warunki gry określa regulamin. Są to:
1) gry liczbowe - gry, w których wygraną uzyskuje się przez prawidłowe wytypowanie liczb, znaków lub innych wyróżników, a wysokość wygranych zależy od łącznej kwoty wpłaconych stawek, oraz gra liczbowa keno, w której wygraną uzyskuje się przez prawidłowe wytypowanie liczb, a wysokość wygranych stanowi iloczyn wpłaconej stawki i mnożnika ustalonego dla poszczególnych stopni wygranych;
2) loterie pieniężne, w których uczestniczy się przez nabycie losu lub innego dowodu udziału w grze, a podmiot urządzający loterię oferuje wyłącznie wygrane pieniężne;
unhappy
jasne, ale nie chodzi mi o definiowanie choćby encyklopedyczne,
a raczej jako o spojrzenie jak na coś na co mogę mieć wpływ
wiesiek
no, ja jeszcze z przyzwyczajenia tsn trochę - ale coraz mniej - wysyłam w J
jasne, ale nie chodzi mi o definiowanie choćby encyklopedyczne,
a raczej jako o spojrzenie jak na coś na co mogę mieć wpływ
wiesiek
no, ja jeszcze z przyzwyczajenia tsn trochę - ale coraz mniej - wysyłam w J
unhappy
porównując jakby jakoś dalej - chromolę /ekskuzemła/ punkt , gdzie nie mogę wybierać ze zdrapek, tylko chcą wcisnąć "z przydziału", z taśmy ...
choć - jednocześnie moja najwyższa wygrana była na "rypał pies",
jak to ktoś określił chybił-trafił
porównując jakby jakoś dalej - chromolę /ekskuzemła/ punkt , gdzie nie mogę wybierać ze zdrapek, tylko chcą wcisnąć "z przydziału", z taśmy ...
choć - jednocześnie moja najwyższa wygrana była na "rypał pies",
jak to ktoś określił chybił-trafił