Wpisy 1 211 480 – 1 211 579
6 listopada 2012 08:39 → 6 listopada 2012 10:17, 100 wpisów
bolus nie słyszałam...
bolus w typowaniach super...
zagrałem dzisiaj na liczby raka z horoscopfree
może cosik wejdzie w południe to zainwestuje to
na wieczór na danie główne
może cosik wejdzie w południe to zainwestuje to
na wieczór na danie główne
Znikam do jutra.
---------------
---------------
Wędruś oj mijamy się ostatnio mijamy
islandorka
Ja sobie w kolekturze tę zdrapkę zamówiłam, będzie jak znalazł na drobny upominek na Mikołajki
senna
No to powineś wydusić z niej cyferki takie osoby zazwyczaj mają farta. Jak się moją mamę raz na jakiś czas przydusi przy dużej kumulacji to bestia jedna nawet w CH/T te 3/6 prawie zawsze trafia
islandorka
Ja sobie w kolekturze tę zdrapkę zamówiłam, będzie jak znalazł na drobny upominek na Mikołajki
senna
No to powineś wydusić z niej cyferki takie osoby zazwyczaj mają farta. Jak się moją mamę raz na jakiś czas przydusi przy dużej kumulacji to bestia jedna nawet w CH/T te 3/6 prawie zawsze trafia
no to powodzenia bolus ja dzis nie gram...
medeus czesc ja nawet nie słyszałam o takich zdrapkach...
wróżko co ostatnio ugrałas???
medea z tego sys.Dawida nic nie kumam napisałam dzis do goscia o jakies jasniejsze odpowiedzi zobaczymy, jak na razie nic nie widze...
hello goliard
bolek31
Jeśli masz smartfona tudzież inne ustrojstwo z androidem to ściągnij sobie Astro lotto. Nie wiem jak oni to robią, ale całkiem fajnie typują cyfry. We wtorek jakbym sierota puściła to 4/6 bym miała a w sobotę 3/6, ale jak to zwykle bywa nie puściłam
islandorka
Kryzys kochana więc niestety tylko zabawa na sucho, ale dzisiaj wieczorem zaszalaję
Jeśli masz smartfona tudzież inne ustrojstwo z androidem to ściągnij sobie Astro lotto. Nie wiem jak oni to robią, ale całkiem fajnie typują cyfry. We wtorek jakbym sierota puściła to 4/6 bym miała a w sobotę 3/6, ale jak to zwykle bywa nie puściłam
islandorka
Kryzys kochana więc niestety tylko zabawa na sucho, ale dzisiaj wieczorem zaszalaję
senna nie...bedzie na starocie...
medusia a to astro lotto na kompie jest bo szukałam ale nijak...
senna ja nie ale stry dołoży z jednej beczki...
Dzień dobry.Miłego dnia i do boju.50 mil.czeka
e46
no dzis będzie oblężenie Zb...
senna pamiętaj o mnie jakby co...
senna ja tylko skromne 300 tys. z tych 50 mln, nawet nie odczujesz...
medee pewnie znów porwali pozniej odpowie...
senna normalnie nie wiem jak ci sie odwdziecze, obmyslaj plan...
to se ide, zerkne juterko coscie wygrali...
islandorka
mój plan to puścić za 4 zł popołudniu i czekam do 22,
tylko jeden mały problem jest ... ja ostatnio pecha mam i nic nie wygrywam
mój plan to puścić za 4 zł popołudniu i czekam do 22,
tylko jeden mały problem jest ... ja ostatnio pecha mam i nic nie wygrywam
senna tego słowa na p...sie nie wymawia...taka zasada...
Islandorka
Senna
Senna
Dariusz
witam kogo nie widziałam i do widzenia...
Drapek.
A Ty się dokładasz??
A Ty się dokładasz??
od dziś zdrapka kalendarz adwentowy po 5zł - w mojej ocenie totalny szajs
Agatkaa
Wymyślone?Wysłane?
Wymyślone?Wysłane?
e46,agatka
emerytko złamałem się i zagrałem, bo znalazłem kupmla, co puścił te same liczby
emerytko złamałem się i zagrałem, bo znalazłem kupmla, co puścił te same liczby
Drapek.
Może to złamanie wyjdzie Ci na dobre?
Może to złamanie wyjdzie Ci na dobre?
Drapek.
Zdrapałeś w zdrapce 250 zł??To
Zdrapałeś w zdrapce 250 zł??To
Drapek.
Kiedyś pisałeś,że polujesz na takiego zdrapmana.I upolowałeś,to fajnie.
Kiedyś pisałeś,że polujesz na takiego zdrapmana.I upolowałeś,to fajnie.
Widziałam.Jeszcze raz
e46dzięki, a wiesz ja go drapłem w poniedziałek, a w piątek inny klient też u jolki trafił też 250zł w następnej paczce
Drapek.
To Jolki żb.obdarowana przez TS że hej.
To Jolki żb.obdarowana przez TS że hej.
wtedy kupiłem 1zdrapmana i było 1zł i wymnieniłem na następnego , a tu 250zł; do kompletu wygrania wszystkich stopni brakuję mi jeszcze tego z 15tyś, jest ich jeszcze 6szt- jak to trafić
e46
jolka miała w 4asach, gł. wygraną 2000zł- ale nie ja to drapłem
jolka miała w 4asach, gł. wygraną 2000zł- ale nie ja to drapłem
Drapek.
Oj,trudna sprawa.Ale przy Twoim szczęściu w zdrapkach,Kto wie.
Oj,trudna sprawa.Ale przy Twoim szczęściu w zdrapkach,Kto wie.
agatko, ze 2l. temu w krośnie było w zdrapmanie 15tyś, w kolekturze przy rondzie/ staszica- taki sklepik z prasą
e46
tak 1szt codziennie kupuję, jolka już zdrapmanów nie ma i mieć nie będzie
tak 1szt codziennie kupuję, jolka już zdrapmanów nie ma i mieć nie będzie
znam ten sklepik, drapek czy sa jakies numery na tym zdrapmanie
Przepraszam wszystkich, ale będę z doskoku bo w pracy mam młyn jak rzadko
islandorka no i wieczorem
agatkaa
bolek31 to jest aplikacja na telefon. Ustawiasz swoją datę urodzenia, płeć i jaki masz nastrój a on dla każdego nastroju generuje inny zestaw. Zanim to ostatnie wyłapałam to dwa 5/6 mi przeszły koło nosa. Teraz oczywiście los jest wredny i mam w porywach od 3/6 do 2/6
islandorka no i wieczorem
agatkaa
bolek31 to jest aplikacja na telefon. Ustawiasz swoją datę urodzenia, płeć i jaki masz nastrój a on dla każdego nastroju generuje inny zestaw. Zanim to ostatnie wyłapałam to dwa 5/6 mi przeszły koło nosa. Teraz oczywiście los jest wredny i mam w porywach od 3/6 do 2/6
agatko, ja lubię nr. 011,013,033,053,074, 113,174 i wtedy nie było już zdrapmana 113 to wziąłem spontanicznie 116 i tak się trafiło
Dariusz.
Nie zapomnij po drodze do żb.
Nie zapomnij po drodze do żb.
agatko
każda zdrapka ma swój nr.; a mnie interesuje ta końcówka- popatrz w mój profil- 116(to jest ten numer, który mnie interesuje w każdej zdrapce)
każda zdrapka ma swój nr.; a mnie interesuje ta końcówka- popatrz w mój profil- 116(to jest ten numer, który mnie interesuje w każdej zdrapce)
Ja też zmykam.Do fryzjera,a strasznie nie lubię.
ostatnio interesuje mnie też nr. lizakowy-069- wczoraj w s7 i zodiaku po 2zł
agatko
tego nie wiem, w każdej paczce zdrapek np. po 1zł, zdrapki ponumerowane są od 001 do 200 no i chyba wszystko zależy od farta, choć w mojej ocenie najczęściej wygrywającym wogóle numerem jest 011
tego nie wiem, w każdej paczce zdrapek np. po 1zł, zdrapki ponumerowane są od 001 do 200 no i chyba wszystko zależy od farta, choć w mojej ocenie najczęściej wygrywającym wogóle numerem jest 011
na 013, niedawno u mnie padło 50zł w kop. szafirów- nie ja to drapłem
Witam
drapek co ty piszesz Panie z kiosku same dają los nie dadzą do reki żeby samemu wybrać to mnie denerwuje losy są za szyba na wystawie a nie żebym sama szukała nr.
drapek co ty piszesz Panie z kiosku same dają los nie dadzą do reki żeby samemu wybrać to mnie denerwuje losy są za szyba na wystawie a nie żebym sama szukała nr.
Eryka.. masz racje kochana tez spoktkalam sie z tym ze pani daje losy
nikola, mi chyba jednak dają
p.s. wczoraj na te magiczne nr. w keno pomieszane z moimi 6/9
p.s. wczoraj na te magiczne nr. w keno pomieszane z moimi 6/9
nicolla15 i eryka1
U mnie to normalnie wojnę stoczyłam jak się kiedyś zapatrzywszy na pomysły drapka postanowiłam sobie powybierać ulubione numerki. Puste co prawda, ale to ja wylosowałam. Nienawidzę jak proszę o zdrapki o nominale 1 złotych w ilości powiedzmy 5 a pani bierze i oddziera mi pięć z taśmy no po prostu
U mnie to normalnie wojnę stoczyłam jak się kiedyś zapatrzywszy na pomysły drapka postanowiłam sobie powybierać ulubione numerki. Puste co prawda, ale to ja wylosowałam. Nienawidzę jak proszę o zdrapki o nominale 1 złotych w ilości powiedzmy 5 a pani bierze i oddziera mi pięć z taśmy no po prostu
nikola
jak się skończy ta kumutulacja, popróbuję grać na 5/5 9,13,15,19,25 -dobrze to wypatrzyłaś
jak się skończy ta kumutulacja, popróbuję grać na 5/5 9,13,15,19,25 -dobrze to wypatrzyłaś
Drapek......i tak ladnie padlo widzisz kochany 23 wczoraj nie odpuszczala parze 25,19
u mnie w niektórych sklepach faktycznie dają z urzędu, ale parę razy dostałem w ten sposób 20zł i ze 2x 50zł
Medea.....jakie numerki ns dzis dla wodnika i koziorozca.... i jaka to aplikacja na fona...
nikola
ale 68 i 23 są w mojej ocenie i tak najsłabszym ogniwem tej siódemki co zapodałaś
ale 68 i 23 są w mojej ocenie i tak najsłabszym ogniwem tej siódemki co zapodałaś