Wpisy 1 211 311 – 1 211 410
6 listopada 2012 01:02 → 6 listopada 2012 07:38, 100 wpisów
to zaloz okulary 2 losowania bez kumulacji w tym samym terminie: 10 stycznia 2008 i 6 stycznia 2011
naiwnosc, ma tez swoje granice miarka sie przebrała rozum przychodzi z wiekiem itd
w sensie na jakiej podstawie prezes mogl sadzic ze po podwyzce tak czesto bede kumulacje ?
mogl miec i pewnie mial, bo byl naprawde spory, i co z tego? dzis juz tego nie ciagne ide
Może ktoś z 30 śledzących Chat?
unhappy: a czy ja coś nie pisałem, że wielokrotne szóstki są mniej prawdopodobne. Napisałem, że 15% będzie szansy na to, że będzie kumulacja. Czyli 85% jest na całą resztę, również gdzieś tam są te Twoje 3 szóstki
heh
swoja droga jak ktos Cie z 1 adresu atakowal to musial jakas dziure znalezc zeby Ci serwa offnac
ja dla jaj kiedys zarzucilem acunetixa na ta strone zeby poszperal ale dupy nie urwalo z tego co widzialem ... tzn o jakosc tego programu
wysyłał mi dziwne POSTy ... a na końcu serwer już wisiał... nie wiem co ostatecznie go zawiesiło
ALERT - ASCII-NUL chars not allowed within request variables - dropped variable 'submit' (attacker '89.69.170.219')
tylko to mi sie pokazuje:
2008-02-17
kleszek
Excel- potrzebna pomoc
2008-02-17
kleszek
Excel- potrzebna pomoc
Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]
Dodaj nowy temat Strona: 1 2 ... 50 51
Wyślij prywatną wiadomość do admina
x5 571218 !
Rozpoczęcie
dyskusji
Wyszukiwarka postów
Google
Twoja wyszukiwarka
Odsłon Odpowiedzi Ostatni wpis
2008-02-17
kleszek
Excel- potrzebna pomoc
Dodaj nowy temat Strona: 1 2 ... 50 51
Wyślij prywatną wiadomość do admina
x5 571218 !
Rozpoczęcie
dyskusji
Wyszukiwarka postów
Twoja wyszukiwarka
Odsłon Odpowiedzi Ostatni wpis
2008-02-17
kleszek
Excel- potrzebna pomoc
ktoś dodał wpis w momencie jak robiłem restart serwera i dlatego się popsuło
te logi to czasem nie masz wrazenia ze ktos moze nie chcial Cie haknac ale wydobuc interesujacego informacje ? konkurencja nie spi
to IP jest na tej liście.... generalnie gostek z UPC Polska... chyba się nie fatygował, żeby poskakać IP gdzieś do Afryki
kogos ze szczecina bym tam znal co pracuje ale czy info jakies dostane to nie jestem pewien
Witam cieplo Mpuskow..wygranych zycze..oraz udanego dnia Wszystkim..teraz ..i do Szczecina wyjazd..troche pada ale nie jest najgorzej..chyba tam puszcze cos na lotto..moze sie poszczesci..
ulexxa, senna
ja nie gram dziś w lotto, ale do zakładu wstawiłbym 30 i 31
ja nie gram dziś w lotto, ale do zakładu wstawiłbym 30 i 31
oo..to ide do Ciebie Meduszko zobaczyc..mam jeszcze chwilke czasu..
drapek
gram z + ,ale nic z tego nie mam, choć niedaleko mnie w kolekturze w markecie ktoś zgarnoł 1 mln w lotto+
gram z + ,ale nic z tego nie mam, choć niedaleko mnie w kolekturze w markecie ktoś zgarnoł 1 mln w lotto+
ulexxa
gdybym miał zagrać, to typowałbym nietypowe i zlepione ze sobą liczby, 30,31,32- taki zlepek kiedyś w lotto chyba był
gdybym miał zagrać, to typowałbym nietypowe i zlepione ze sobą liczby, 30,31,32- taki zlepek kiedyś w lotto chyba był
dobra uciekam Panowie..musze do Szecina zaraz jechac troche spraw mam do zalatwienia..a nie chce wracac gdy bedzie ciemno... Senna..Drapciu..Wygranych zycze