Wpisy 1 211 280 – 1 211 379
6 listopada 2012 00:45 → 6 listopada 2012 07:12, 100 wpisów
owszem testowalem generowanie na 1000 zakladow i cos nie pamietam zeby na tyle zakladow tj ile tam bylo w plusie ? 4 mln ? zeby mi padlo az 7 szostek
liczby tez nie sa jakies takie szczegolne zeby mozna bylo to tlumaczyc
ale nie mamy tez info jakie zaklady byly puszczone tzn czy wielokrotnie 1 osoba czy siakas inna stawka
info z trafionymi siedioma szotkami w L+ jest na stronie lotto, chyba ze chcesz cos innego..
mnie sposob losowania ch-t BARDZO interesuje od czasow podwyzki, a konkretnie od slow pana bylego juz prezesa, ze teraz bedzie wiecej kumulacji
a to ze po podwyzce jest mniej zawieranych zakladow i przez to mniej wykorzytsanych kombinacji do Ciebuie nie przemaiw a unhappy?
lottomat, padly w 3 czy 4 wojewodztwach... wiekszosc to byly zaklady proste za 4 zl... pojedyncze
generatory pseudolosowe sa rozne ... zarowno programowe jak i sprzetowe
Oto trzy wygrane z woj. Wielkopolskiego:
Skoki (powiat wągrowiecki), w kolekturze przy ul. Wągrowieckiej 4B. Gracz kupił 5 zakładów za 20 zł.
Międzychód, w kolekturze przy ul. 17 stycznia 73. Wygraną przyniósł zawarty tylko 1 zakład za 4 zł.
Kobylin (powiat krotoszyński), w kolekturze przy ul. Rynek 7. Szczęście przyniósł jeden z dwóch zawartych zakładów, w sumie za 8 zł.
Oto dwie wygrane z woj. łódzkiego:
Tomaszów Mazowiecki, w kolekturze przy ul. Strzeleckiej 9. 8 zakładów za 32 zł. Jeden z nich dał milion.
Gomunice (powiat radomszczański), w kolekturze przy ul. Witosa 20. Wygraną dał 1 zakład prosty za 4 zł.
Oto wygrana z woj. podkarpackiego:
Tarnobrzeg, w kolekturze przy ul. Mickiewicza 40 A. Tu też Graz zawarł tylko 1 zakład za 4 zł.
Oto wygrana z woj. śląskiego:
Mysłowice, w kolekturze przy ul. Pocztowej 4. I tutaj także wygrana padła na kupon z 1 zakładem za 4 zł.
Obecnie lista Lottomilionerów liczy sobie 849 pozycji.
Gratulujemy naszym nowym Lottomilionerom.
Skoki (powiat wągrowiecki), w kolekturze przy ul. Wągrowieckiej 4B. Gracz kupił 5 zakładów za 20 zł.
Międzychód, w kolekturze przy ul. 17 stycznia 73. Wygraną przyniósł zawarty tylko 1 zakład za 4 zł.
Kobylin (powiat krotoszyński), w kolekturze przy ul. Rynek 7. Szczęście przyniósł jeden z dwóch zawartych zakładów, w sumie za 8 zł.
Oto dwie wygrane z woj. łódzkiego:
Tomaszów Mazowiecki, w kolekturze przy ul. Strzeleckiej 9. 8 zakładów za 32 zł. Jeden z nich dał milion.
Gomunice (powiat radomszczański), w kolekturze przy ul. Witosa 20. Wygraną dał 1 zakład prosty za 4 zł.
Oto wygrana z woj. podkarpackiego:
Tarnobrzeg, w kolekturze przy ul. Mickiewicza 40 A. Tu też Graz zawarł tylko 1 zakład za 4 zł.
Oto wygrana z woj. śląskiego:
Mysłowice, w kolekturze przy ul. Pocztowej 4. I tutaj także wygrana padła na kupon z 1 zakładem za 4 zł.
Obecnie lista Lottomilionerów liczy sobie 849 pozycji.
Gratulujemy naszym nowym Lottomilionerom.
tanczacy, oczywiscie ze nie... tu jest haczyk... ale nie chce tego watku teraz rozwijac, bo jest pozno, a ja jestem zmeczony
brakuje mi jeszcze w tej info TS'a czy sami kreslili czy CHT?
prezes nie mial prawa takich slow uzyc, bo wymagaja one przyjecia powaznego zalozenia... a ja nie wierze w jego prawdziwosc...
jaka jest srednia roznica graczy miedzy okresem obecnym a tymi co grali przed podwyzka ?
a ja uwierze... jak wygram coś powyżej 9/9
czy ta roznica mogla tak wplynac na pokrycie liczb zeby az takie kumulacje walic ?
lottomat, n-krotna... powaznie... to sa wielokrotnosci...
porownaj:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2008/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2011/
porownaj:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2008/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2011/
naprawde ilosc kumulacji nawet po okresie podwyzki zaczelo rosnac rosnac i rosnac co raz czesciej tylko kumulacja
Nie wiem jak w lotto, ale dzisiaj sprawdzałem MULTI, to do 15 Czerwca 2009 jak bylo 1 losowanie multi grało 1-1,4mln osob dziennie, teraz przy 2 losowaniach gra łącznie po 0,6-0,8mln - spadek o 50%
w sensie przy srednich kumulacjach bo te najwyzsze to wiadomo ale tez nie az tak n krotnie
lottomat, myk polega na tym, ze to nie musi miec nic do rzeczy... przemysl to sobie
chociaz dziwne jest to ze wtedy przy kumulacji rzedu 6 mln ludzie puszczali az 9 mln zakladow
to zaloz okulary 2 losowania bez kumulacji w tym samym terminie: 10 stycznia 2008 i 6 stycznia 2011
naiwnosc, ma tez swoje granice miarka sie przebrała rozum przychodzi z wiekiem itd
w sensie na jakiej podstawie prezes mogl sadzic ze po podwyzce tak czesto bede kumulacje ?
mogl miec i pewnie mial, bo byl naprawde spory, i co z tego? dzis juz tego nie ciagne ide
Może ktoś z 30 śledzących Chat?
unhappy: a czy ja coś nie pisałem, że wielokrotne szóstki są mniej prawdopodobne. Napisałem, że 15% będzie szansy na to, że będzie kumulacja. Czyli 85% jest na całą resztę, również gdzieś tam są te Twoje 3 szóstki
heh
swoja droga jak ktos Cie z 1 adresu atakowal to musial jakas dziure znalezc zeby Ci serwa offnac
ja dla jaj kiedys zarzucilem acunetixa na ta strone zeby poszperal ale dupy nie urwalo z tego co widzialem ... tzn o jakosc tego programu
wysyłał mi dziwne POSTy ... a na końcu serwer już wisiał... nie wiem co ostatecznie go zawiesiło
ALERT - ASCII-NUL chars not allowed within request variables - dropped variable 'submit' (attacker '89.69.170.219')
tylko to mi sie pokazuje:
2008-02-17
kleszek
Excel- potrzebna pomoc
2008-02-17
kleszek
Excel- potrzebna pomoc
Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]
Dodaj nowy temat Strona: 1 2 ... 50 51
Wyślij prywatną wiadomość do admina
x5 571218 !
Rozpoczęcie
dyskusji
Wyszukiwarka postów
Google
Twoja wyszukiwarka
Odsłon Odpowiedzi Ostatni wpis
2008-02-17
kleszek
Excel- potrzebna pomoc
Dodaj nowy temat Strona: 1 2 ... 50 51
Wyślij prywatną wiadomość do admina
x5 571218 !
Rozpoczęcie
dyskusji
Wyszukiwarka postów
Twoja wyszukiwarka
Odsłon Odpowiedzi Ostatni wpis
2008-02-17
kleszek
Excel- potrzebna pomoc
ktoś dodał wpis w momencie jak robiłem restart serwera i dlatego się popsuło
te logi to czasem nie masz wrazenia ze ktos moze nie chcial Cie haknac ale wydobuc interesujacego informacje ? konkurencja nie spi
to IP jest na tej liście.... generalnie gostek z UPC Polska... chyba się nie fatygował, żeby poskakać IP gdzieś do Afryki
kogos ze szczecina bym tam znal co pracuje ale czy info jakies dostane to nie jestem pewien
Witam cieplo Mpuskow..wygranych zycze..oraz udanego dnia Wszystkim..teraz ..i do Szczecina wyjazd..troche pada ale nie jest najgorzej..chyba tam puszcze cos na lotto..moze sie poszczesci..