Wpisy 1 207 490 – 1 207 589
4 listopada 2012 19:58 → 4 listopada 2012 20:23, 100 wpisów
mala557 jak najbardziej
Sam9.. .
----------
----------
lottomat: ja mam PS3, tylko nie mam kiedy grać i póki co mam słabo opanowany kontroler
sam, wszyscy chyba wiemy, jakie trzeba miec do tych wygranych nastawienie
konsoli nie mam... ogolnie grac w gry nie lubie... a jesli juz to w stare, dos-owe... w najlepszym razie w sim city
wczoraj 3/5 mini i 3/6 lotto
jeśli chodzi o grę w Lotto przez neta, to nie mogę się doczekać dnia kiedy faktycznie stanie się to możliwe na oficjalnej stronie lotto.
swietna strona dla kogos kto lubi matme i programowanie ...
moze rownoczesnie sie uczyc i tego i tego ... masz tam rozne problemy o rosnacym poziomie trudnosci, wybierasz swoj jezyk programowania rozwiazujesz dany problem slesz wynik sprawdzasz i lecisz w drabince
moze rownoczesnie sie uczyc i tego i tego ... masz tam rozne problemy o rosnacym poziomie trudnosci, wybierasz swoj jezyk programowania rozwiazujesz dany problem slesz wynik sprawdzasz i lecisz w drabince
w tym ze bardziej liczy sie pomysl na rozwiazanie a pozniej kodowanie wiesz im dalej w las tym trudniej w sensie obliczeniowo
mala myszko
dziekuje....
dziekuje....
Koniec świata nastąpił wcześniej niż zapowiadano
wszelkie spoje code jam itp konkursy to jest dobra zabawa i mozna dzieki temu sobie dobra fuche znalezc
Może kumulacja pociągnie do 21 grudnia i potem ludzie się pozabijają w walce o pulę ... spełni się przepowiednia Majów
a wiesz co jeszcze tam jest fajnego pasko ? jak rozwiazasz dany problem masz dostep do forum danego problemu i mozesz zerkac na kody ludzi ich metody podejscia wiec zawsze cos sie nowego nauczysz
Monet.Masz rację.
bo zestriddle juz kojarzysz :
http://zestriddle.ovh.org/
polecam
http://zestriddle.ovh.org/
polecam
ulala brawo za parkę 3-30 wezmę pod uwagę 34
mala557
zagrałem dziś
strzeli gola
traore,ljuboja,teodorczyk,wszołek
ten ostatni nie strzelił
mala557
zagrałem dziś
strzeli gola
traore,ljuboja,teodorczyk,wszołek
ten ostatni nie strzelił
Sam9.. .
---------
---------
Dzień dobry wieczór państwu...dzisiaj planuję zgarnąć 9/9 w multika...mam pukony i nie zawaham się ich użyć
teraz grywam w stare gierki
return to castle wolfenstein skonczylem a teraz czeka seria Tropico
return to castle wolfenstein skonczylem a teraz czeka seria Tropico
milosz pisal... innego konca swiata nie bedzie... innego konca swiata nie bedzie
buhaha
50 mln zł będzie mojeeee
moje liczby oscylują w zbiorze liczb 4,5,6,7, 9,10,12,20,21,23,25,28,31,37,39,44,45,47
paskoo...odblokuj mój 13maxaa...
hej lottomat ja się z tobą całował nie będę wolę buziaka od kobiety
Nie będzie żadnego końca swiata.. .
----------------------
----------------------
miss lilly... kolejka jest... no mowie przeciez, ze kolejka jest, a pani wchodzi bez
Tak się czasami zastanawiam,w związku z tym końcem świata, czy ludzie są tak: głupi, że sami ten świat niszczą i pytają kiedy będzie koniec
Krzysiu tak na dobra sprawe to Ciebie tez ktos powinien przeprosić jak mam być sprawiedliwi....